@AnnetGeurts
- 2005
Mei 2026
Het is een prima plek, alleen wel vreemd om tussen de boom en lantarenpaal te staan is erg smal
2022
Prima plaatsen. water werkt. dichtbij een park en een meer. Action, Mac Donalds en een Chinees restaurant op loopafstand. Aan de overkant van de weg staan wasmachines. wij hebben geen hinder van verkeersgeluiden.
Het is hier een prima cp met nette voorzieningen. Alleen de cp staat niet op de borden. Bij de slagboom kun je kaartjes kopen voor het park.en als je door de slagboom bent kom je op de parkeerplaats hier moet je om 18 uur eraf zijn. heb je ook een kaartje voor de cp 15 euro inclusief alles., dan moet je doorrijden tot achter het park. tussen 16 en 18 uur moet je je inschrijven in de saloon paspoort meenemen. Koos en Annet
Dit is niet de mooiste plek maar wel praktisch met alle voorzieningen inclusief wasmachine en droogtrommel echt TOP. De eigenaar is heel aardig en behulpzaam. hij heeft een camperbedrijf met shopje. hij heeft onze deur van de camper echt super goed gemaakt. En om de stad te bezoeken is met de fiets 5 km en zeker de moeite waard. Koos en Annet Geurts
Een mooie plaats zonder voorzieningen. alleen vervelend dat die man om geld komt schooieren. wij hebben niks gegeven. volgens mij moet iedereen dat doen dan stop het vanzelf. We hebben er 2 nachten gestaan hij kwam elke avond.
2021
Een heerlijke plek. lekker onder de bomen in de schaduw gezeten. wc is keurig. 1 nacht gestaan. top plaats
Volgens ons bestaat deze plek niet meer. Wij werden weg gestuurd omdat het privé grond was. Koos en Annet
Een prima plek voor 1 nacht bezoek fort en oude stadje. alleen hebben wij geen loisput en waar de wc geleegd kan worden gevonden, dat is jammer als je er wel op gerekend hebt. Annet
Een mooie plek alleen jammer dat je de stoeltjes niet buiten mag zetten, dan bij 28 gr in de camper zitten sorry maar ik snap de reden niet waarom dat niet mag? Annet
Een heerlijke plek. je loopt zo het mooie stadje in. Koos en Annet