@Annette-Peter
- 2002
Groot terrein met nieuwe toilet blokken. Vriendelijke zussen waar je alles aan kan vragen. Winkels in de buurt, fietsen is mogelijk en je kan ook met de bus overal heen.
Alles goed hier. Adres is Partida Colari 7E en niet 4G
ik kan de plek niet vinden met coördinaten niet, via route volgen op deze app niet en de mensen in de buurt waar ze je naar toe sturen ook niet. Toch maar op de andere plek gaan staan. Ook Okay.
Mooie plek. Vriendelijke mensen. 1 nacht gestaan maar je moet eigenlijk wel reserveren. Dit vind ik nergens terug in de beschrijving.
Mooie plek. Goed om te fietsen naar en/of om de Chiemsee. Ook is er de Camba brouwerij in de buurt, erg leuk om te bezoeken en het bier te proeven.
Rustige plek. Moeilijk te vinden. Voor Het gymnasium.
Een mooie camperplaats. Aardige mensen en een hele mooie omgeving om te fietsen. Kleve en Nijmegen in de buurt.
Geweldige plek. Alle voorzieningen aanwezig voor 5€. Op de fiets naar Reus wat een mooi stadje is.
Goede plek om Barcelona te bezoeken. 20 minuten lopen naar de metro L1. Toilet aanwezig. (Zeer schoon)
Goede plek langs de E6. Toiletten netjes.
Voor het eerst hier, zeer vriendelijke ontvangst, leuke activiteiten, schone plekken met perfecte douches.
Kwamen vandaag aan. Eigenaar was er niet. Een man belde haar en de eigenaar zei dat we maar ergens anders naar toe moesten gaan.
Heerlijke plek om de stad te bezoeken. Fietsen langs de Rijn is ook erg leuk. Bedrijvige plek maar niet hinderlijk.
Prachtige plek met mooi uitzicht.
Prima plek en een leuk plaatsje. 3 plaatsen zijn er voor campers.
Camping is al veel groener aan het worden. Met mooie afgebakende plekjes in het groen met rieten parasol en zithoekjes.
Sitecode: 19494
Mooie camping met vriendelijke Franse uitbaters.