@AnnetteStoppelenburg
- 2011
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Rustige kleine, camping, zie eerdere reviews. Prijs nog steeds €19.50 voor 2 personen met stroom. Barretje met simpele kaart ernaast. Heerlijk!
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Als eerder beschreven: simpel, maar voldoende voor ons. Het water is goed warm, de douche wat krap, er is wcpapier (1 centrale rol), de lampen dimmen s nachts zolang er niemand loopt, heerlijk! Wij betaalden €20.- voor 2 personen, met stroom. Alleen cash.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Prima plek, voorgaande reviews kloppen. €17.- inmiddels, alleen contant betalen mogelijk.
Prima camping, vriendelijke ontvangst. Kaart voor sanitairgebouw, douche inclusief bij de prijs. Wij betaalden 375kr. mrt stroom. Wifi alleen bij receptie.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Er is stroom, je kan boeken, het is betaalbaar in een best dure omgeving. Maar er is géén toilet...alleen in de winkel (Sportshopen). Maar die is open van 10-20u.
superplek! 6 toiletten (m/v apart), 4 douches, wasmachine, keuken. Op dit moment (zie foto voor periode) een host voor hulp en afrekenen, cash of kaart. Wij waren er (zondag 13/7) bizar vroeg, om 11 uur. Er waren een paar plaatsen vrij, en er vertrokken nog een paar, maar die plaatsen werden heel snel opgevuld. We gaan morgen de boot/treintocht doen, mogen blijven staan tot daarna, heel fijn. Het wordt toch wel vol...
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Prima plek, lekkere pizza. Wel groot als het vol zou zijn, vandaag niet. Er is extra sanitair toegevoegd (zie foto's): container met 3 douche/wc-combi's. Verder afwasplek, keukentje, wasmachine en droger, top!
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden