@AnnettevanderRijkLansink
- 2016
geweldige plek om te overnachten als je het klooster van Montserrat wil bezoeken. Direct naast het station van de tandradbaan (cremallera) naar boven. Goed verlicht, rustiek nacht, 's ochtends vroeg begint het treintje weer te rijden. Op het station in een restaurant, als het open is (maandag gesloten) kun je ook van de toiletten gebruik maken. Officieel mag je er maar 1 nacht staan, maar wij mochten toch 2 nachten, omdat we dag 1 laat waren
fantastische plek voor 5 campers, waterpunt, lizen vuilwater en cassettetoilet, zelfreinigende toilet, en dat voor niks. mooi wandelgebied rond het meertje
hoewel er staat dat ze tot 31 oktober open zijn. kwamen we voor een gesloten camping wegens werkzaamheden. Ik heb het nummer gebeld dat op campercontact staat, kreeg de Mairie aan de lijn, en gelukkig kregen we van die aardige mevrouw toestemming om op de parkeerplaats achter de school te overnachten
Tot nu toe een gratis camperplaats dicht bij het oude centrum, wordt wrs in het zomerseizoen een betaalde CP. De ondergrond is verhard met gras, je kunt ruim staan. Geen voorzieningen. Vakbij is het busstation en daar zijn openbare toiletten. Rondom de CP kun je prima de hondjes uitlaten. Mooi plaatsje om te bezoeken.
prachtige verzorgde camperplaats. Ruime plaatsen. Gemakkelijk aanmelden en afmelden en betalen via een automaat. Ook de stroom gaat via een automaat. Nabij bossen, in een prachtige rustige omgeving. In Dint Odilienberg leuke restaurantjes, en Roeromd vlakbij
prachtige ruime CP aan de rand van Heeze en de Strabrechtse heide. Vriendelijke ontvangst door de beheerders. Schoon sanitair. Veel groen, slechts 7 campers toegestaan, daardoor heel veel plek voor 1 camper. Hondjes toegestaan, hebben veel veilige ruimte om te spelen. Buitenhaard/ BBQ, hottub, zitjes, speelplekken aanwezig. Komen zeker terug. Annette
Fijne ruime camperplaats, vriendelijke en behulpzame eigenaren, hondvriendelijk. Even voorbij de Lidl is een ingang van het natuurpark rondom de flamingo-vijver, de salidas, waar je de hondjes kunt uitlaten. Wel poep opruimen natuurlijk. Op gezette tijden is de bar open en dan wordt het heel gezellig op het terras met de andere camperaars, dat verbindt. de sangria van Juanita moet je geproefd hebben. Zeer schoon sanitair. Groet Theo en Annette