@Annicqsken
- Weinsberg Cara Suite
- 2019
Sitecode: 1947
Wij hebben hier 2 nachten gestaan. 10 Euro per dag betaald aan automaat. Fijne rustige plek met mooi uitzicht. Wandelpad tot in het dorp of 5 minuutjes met de fiets. Wel klimmetje terug. Water, grijswaterafvoer en toiletafvoer aanwezig.
Heerlijke camperplek. Wel een Camping’Car Park kaartje nodig. Verkrijgbaar ad zuil. Plaats vrij te kiezen, bakker op 600m, super restaurant l’ArtAuMarce op 700m. Absoluut een aanrader. Fietsweg nr Verdun langs de Maas via Voie Verte.
Fijne camping. ruime plaatsen, proper sanitair en mooi zwembadje met ligzetels. ‘s avonds optreden ad wijnbar. Brood wordt ‘‘s morgens ter plaatse gebracht maar was wel ad late kant. voor ons alleszins
Fijne camping. rustig met mooie ruime plaatsen. proper sanitair en lekker warme douches. op 2 km vh centrum v Luchon.
1 nachtje hier gestaan. heel rustig, zeer vriendelijke eigenaars, lekkere wijn geproefd en gekocht 😉, prachtig sanitair (1 Euro voor 5 min onder heerlijke douche). goede fietspaden tot Worms
fijne kleine gezellige camping met veel schaduw. Rustig. Vriendelijke eigenaars. Sanitair basic maar netjes en heerlijk warm water. Geen restaurant in de buurt tenzij je nr Port en Bessin rijdt. Voie verte achter de camping
supervriendelijke eigenaar die ons bij onverwachte aankomst een plekje gaf ad receptie wat perfect was voor 1 nacht. goede douches ! met fiets naar Porec langs kustfietsweg (wel wat zoeken soms). Je kan door de achterliggende mega camping nr zee
2 nachten gestaan en van hieruit nr Postojna gefietst. vrij Rustige plek (eerste nacht wel even last gehad vd honden vd buren) en vriendelijke dame. Lekker gegeten ih restaurant. Behalve douche is alles aanwezig
prima plek om een nachtje te staan. rustig ‘s nachts en mooi wandelwegje naar het gezellige centrum met winkels en restaurants.
Fijne rustige stopplaats. proper sanitair, lekker restaurant. Leuke fietsroute via Vils naar Füssen en terug langs Weissensee. Een aanrader.
Sitecode: 20084
fijne rustige overnachting met weids zicht. Vriendelijke man, spreekt ook Duits. Goed fietspad (stukje steil) vanuit Corneilhan naar Beziers. Prijs zonder stroom wel 10 €, met 13 €.
Fijne rustige tussenstop in een gezellig stadje. Truffelwandeling gedaan en ‘s avonds lekker gegeten bij la Stefaline.