@AnnieksCamper
Wat een prachtige camperplaats! Ruime plekken met mooi uitzicht. De overnachting kost 30 euro inclusief stroom, toilet en douche. Dit kan in franken of in euro's worden betaald. Erg vriendelijke eigenaar. Echt een aanrader!
Erg mooie locatie! Er zijn prachtige wandelroutes en het is erg leuk om met de berglift de Moléson op te gaan. Helaas zijn er geen voorzieningen op de camperplaats. Er zijn voldoende plekken die je zelf kan uitzoeken. Betalen kan tot 17u bij de touristinformatie (contant met franken of met creditcard) en anders de volgende dag.
Mega grote camperplaats met genoeg plaatsen. Wij moesten 29 euro betalen incl stroom, water en toiletgebruik. Voor de douche moet je munten kopen, waarbij 4 minuten douchen 1,50 kost. Slechts 2 douches voor de hele camperplaats, erg weinig. De Bodensee is op 700 meter lopen, alleen kom je dan bij een stuk waar naakt gezwommen wordt. Iets verderop kom je bij een betaald stuk om te zwemmen, 3 euro pp.
Wij kwamen aan zonder te reserveren en er was nog genoeg plek. Een prima plaats! Vanaf de camperplaats is het ongeveer 20 minuten lopen naar het treinstation in Kematen, waarvandaan de trein in ongeveer 10 minuten in Innsbruck is. Er zijn veel sanitaire voorzieningen op de camping. Helaas waren de douches niet erg warm. Een nadeel voor ons was het geluid van het treinverkeer en de disco-avond in het nabij gelegen restaurant tot 2 uur 's nachts.