@AnnigjeAntje

2021

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Fijne, kleinschalige, rustige CP. Hartelijk onthaal, Kees en Letta zijn lieve mensen. Alles aanwezig en een superfijne douche. Heerlijk gefietst naar de omliggende stadjes / dorpjes. Naar het dorp wandelen is goed te doen. Er is een bakker, supermarkt en verschillende eettentjes. Elke zondag is er een grote markt in het plaatsje zelf. Tennisbaan is bijna klaar. Kantine beschikbaar , allemaal pluspunten dus. René en Annie.

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Geweldige Camperplaats, mooi uitzicht en leuk om te wandelen, fietsen of het dorpje te bekijken. Pauline en Maxime zijn ontzettend gastvrije mensen. Zeer de moeite waard om terug te komen. We zijn meegenomen om naar een olijvenperserij te gaan waar hun olijven geperst zouden worden en de tip gekregen om naar een honing winkeltje te gaan omdat hier in deze regio de grootste opbrengst van Spanje is.

Heel fijn verblijf, superschoon en alles tip top in orde. speciaal tijdens de fietsvierdaagse elke dag een eitje als extra. Jammer dat we 7.50 extra moesten betalen omdat we de Camper iets langer lieten staan i.v.m. de laatste dag van de fietsvierdaagse.

Fijn verblijf gehad. 3 nachten gestaan. Gastvrije mensen en alles heel gemoedelijk. Als ontvangst een doosje met 4 eitjes erin gehad. Je moet alles zelf bijhouden wat je pakt uit de koeling of vriezer. Ook het aantal keren dat je gebruikt maakt van de douche. Je kan betalen met een envelop, een tikkie vragen of een bankoverschrijving doen. Alles top geregeld !