@Anno1978
schone veilige vlakke camperplaats met keurig service punt. voor een nacht op doorreis prima. het stadje was op maandagavond saai en we konden nergens eten mede omdat onze hond niet welkom was. supermarkt op loopafstand. zoals andere beoordelingen al aangegeven, even gedoe om er te komen door de hoogte beperkingen, die worden duidelijk aangegeven.
blijft een bijzondere mooie plek. we komen hier elke jaar een paar dagen en genieten van de schepen, het uitzicht ect. een nieuwe camper service punt is bijna af. vooral voor grote campers erg prettig.
schone rustige veilige plek met een keuring camper service plek. grote campers kunnen overdwars staan. we hebben hier twee nachten gestaan. centrum en winkels op loopafstand en in de omgeving kun je mooie wandelingen en fietstochten maken. de oude burcht in het centrum is 10 min klauteren.
kleine eenvoudige camping dichtbij het centrum. de medewerkers zijn erg attent en vragen ook als je ze tegenkomt op de camping of alles naar wens is. het sanitair is eenvoudig maar super schoon. we hebben prettig gestaan alleen het lozen van grijs water is geen put voor. kan met emmers.
we sluiten ons aan bij de eerdere reviews. uitzicht is bijzonder mooi en het koelt heerlijk af in de avond. buiten de camping lopen ezels en hele grote varkens in het wild. Het sanitair is eenvoudig maar erg schoon en heerlijk warm water. er is geen camper service punt en de toilet cassette legen is ook geen voorziening voor. verder een hele mooie plek en hartelijke eigenaar.
het begon leuk, natuurlijke camping je wandelt zo het strand op. Het ontvangst was hartelijk . kies je eigen plek uit en vermaak je. de voorzieningen zijn gedateerd. bij vertrek en in overleg tapte we water voor de schoonwater tank. toen ontstond er een zeer vervelende toestand met de eigenaresse. ze schreeuwde dat ze voor niets aan werk is en wij niet hadden betaald voor water maar enkel voor drie nachten. moesten €7.00 betalen.
mooie ruime rustige schone plekken aan de rivier die een prachtig geluid heeft. fijne plek voor 1 nacht. de verzorging is dik in orde. je kan ook in € betalen via de de enveloppe. de toiletten zijn keurig en schoon, voor een senior wel een onderneming als je moeite heb met traplopen. voor doorreis naar Italië gaan we deze plek onthouden.
rustige veilige plek met twee plekken met gratis stroom. winkels op loopafstand en leuk gebied om te wandelen ect.
leuke rustige, veilige en gratis plek met loos mogelijkheid. horeca om de hoek en prachtig uitzicht. wandelen en fietsen leent de omgeving zich goed voor.
rustige veilige camperplek. nabij het prachtige centrum. voor een nacht in combinatie met het bezoek aan centrum prima. de horeca en de mooie winkels zijn allemaal in het hoger segment. de camperplek is goed verlicht en het terrein is netjes.
goede kwaliteit prijs verhouding. prima plekken met alle voorzieningen. na 20.00 uur gaat het toilet ect dicht. stadje vonden wij verlopen en daarom na 1 nacht weer vertrokken.
Sitecode: 101904
mooie rustige staplaats. netjes en schoon. prima voor 1 of 2 nachten. stadje is leuk om even doorheen te lopen maar wel vergane glorie
we hebben hier twee nachten gestaan. vriendelijke ontvangst. complimenten voor de campingbeheerders. ruime plaatsen. lekker relaxen. zelfs zwembad aanwezig bij leuke oude stad. super u binnen 2 km
prima Camperplaats. ook tenten en caravans welkom. voor 14.40 euro staplaats met stroom op ruime plaatsen. ook sanitair aanwezig. mooi gelegen bij Chablis. schaduwrijke plaatsen
is een parkeerplaats vlakbij het kanaal. drukke plek, ‘s avonds wel rustig en veilig. voor nacht prima, stadscentrum dichtbij
ruime plekken met prachtig uitzicht en strandje op een paar min lopen. het is heerlijk stil, je hoort alleen de wind. verwacht niet teveel van het sanitair.
prachtige omgeving om langs de kust de wandelen. het dorp is gezellig met veel toeristen. deze plek vonden pittig aan de prijs omdat je voor het lozen ect apart moet betalen.
heerlijk plek zonder voorzieningen. prachtig uitzicht.ruime plekken ook voor de grotere campers. vlakbij op een andere camper plek lozen ect voor € 5.00
via de camperplaats wandel je gemakkelijk naar zee en het dorp. wij vonden de naaldbomen minder en de service plak was erg smerig.
ruime plekken met privacy nabij een mooi groot park. in verhouding met andere plekken erg aan de prijs.
mooie locatie op grind. mooi gelegen nabij strand en fietspaden. 5 euro per nacht. alleen afvalbakken aanwezig
mooie rustige gratis plek zonder voorzieningen. Het uitzicht is prachtig. zoals eerder aangegeven, zorg voor voldoende water ect. we zijn naar Concarneau gefietst. route is prima tedoen. loop de burcht in en je word verast.
erg leuk plek. uitzicht is geweldig vooral in de avond zie je overal lampjes. er staan veel campers. dit geeft een veilig gevoel. je moet zelf voordienend zijn. lozen ect kan er niet. voor 1 a 2 nachten erg leuk. je wandelt zo het stadspark in en het centrum.
sluit ons aan bij eerdere reviews. eerste rij van de camperplaats is ons favoriet. we komen graag terug. omdat het service punt van de camperplaats is afgesloten kun je terecht op de camping. voor even water halen ect is dit een gesjouw vooral voor oudere mensen.
strak en zeer verzorgd terrein met ruime plekken deels verhard vlak en verlicht. het uitzicht is mooi over de velden. vanaf de stille camperplek wandel je zo de natuur in en naar voorzieningen in het dorp. dit alles voor € 10.00 er komen een paar euro bij voor fris water en de cassette legen.
goede rustige plek met fijn sanitair om gemakkelijk de mooie stad te bezoeken. we sluiten ons aan bij de eerdere positieve reviews. het restaurant tegenover de camper plaats waar we veel positieve berichten over hoorde, is doordeweeks op een aantal avonden gesloten. wij stonden op een donderdagavond voor een gesloten deur.
foute informatie via de website van de camping. tarieven kloppen niet. We zijn zonder excuses weg gestuurd. we lieten via hun eigen website zien wat ze aanbieden. ze haalde daar haar neus voorop.
we sluiten ons aan bij de andere review,s. leuke plek als je zelf sanitair aan boord heb. er is stroom en er zijn voldoende watertap punten. vanaf de camperplaats wandel je zo naar de zee en diverse horeca. wij komen zeker terug in het voorjaar of najaar.
onze camper vakantie begint veelal op deze plek omdat we er 1.5 uur er vanaf wonen. prima plek voor een nacht. voelt veilig en het is vlak. het park is goed onderhouden en het centrum is op loopafstand. houd er rekening mee, dat veel horeca op dinsdag is gesloten. wij gebruiken geen stroom en t sanitair is openbaar en toch netjes
wij komen terug omdat deze plek comfortabel is en de locatie is top. centrum op loopafstand met leuke winkels ect. sanitair is verwarmd en keurig. een emmer bij je hebben is handig om grijs water af te voeren. er is een put, maar je de camper niet boven de put zetten.
bijna te lux voor een camper plaats! wij komen hier af en toe en sluiten ons aan bij de andere positieve reviews. het aanmelden en betalen is erg prettig en het service punt is goed voor elkaar en schoon net als t warme en schone sanitair.
deze plek is een van onze favoriete bestemmingen. al jaren proberen we elk jaar een paar dagen te genieten van het leuke uitzicht. alle voorzieningen zijn prima, sanitair heeft vloerverwarming. heerlijk in t najaar. het afval breng stadion en de toilet loos plekken verdienen aandacht. de loos plekken zijn verouderd en smerig. het afval stadion is open en prominent aanwezig op deze prachtige plek.toch komen we vast weer terug.
wij zijn door gereden vanwege het pad langs de rivier hobbelig is en smal. met een intergraal camper schuur je langs de bomen vanwege laag hangende takken.
smalle plekken bij een middel grote camping. service punt is prima! en de douche op de camping is volgende. leuk kiezel strand op de camping, heerlijk afkoelen. voor ons is dit een plek voor een nacht.
prachtige plek met prima strand en leuke horeca vlakbij. de plekken zijn niet groot. je kan wel voor de camper zitten. wij zijn wel gevlucht door de enorme harde wind. we konden geen raam of dakluik open hebben
voor een nacht prima. verharde plaatsen.strand en gezellige horeca zeer dicht bij. het service punt is een beetje groezelig. tip, betalen aan de zuil aan de straat en niet bij de slagboom
wij sluiten ons aan bij de andere positieve berichten. strand zeer nabij ruime plaatsen en prima service plek. leuk stadje op 10 min fietsen nabij met veel horeca boulevard en supermarkt. top plek!!!
leuke gratis plek voor een nacht. service punt is aanwezig en gratis. het was wel zoeken waar je mocht staan. de bewoners van t vriendelijke dorpje, parkeren op camper plaatsen.
prima plaats zonder voorzieningen voor 1 nacht. je wandelt zo het charmante stadje is. In de hoek naast het sportveld, staat je rustiger dan op het grote p terrein. service punt is 3 km verderop en gratis.
deze plek is een van onze favorieten. natuur en dorp vlak bij elkaar. we staan graag op de wei, de kade waait t ons te hard. voorzieningen zijn prima, voor oudere mensen is t wel een grote afstand naar t toilet ect. wij vinden de prijs kwaliteit goed in verhouding!
deze plek hebben we gebruikt voor doorreis en familie bezoek. we zijn hartelijk ontvangen, erg behulpzaam. het sanitair is privé en erg schoon,goed onderhouden! De plek zelf vonden de we iets rommelig. ondanks er wegen en huizen vlakbij zijn is t een rustige plek er wandelen en fietsen regelmatig mensen voorbij, erg gezellig deze beweging.
wat we terug lezen van andere bezoekers, kunnen wij ons bij aansluiten. we komen hier vaker vanwege de fijne camper plaatsen en de super locatie.hartelijk ontvangst, ondanks het sanitair niet recent is, kan er wel vaker schoon gemaakt worden.
bijna te Lux voor een camperplaats, alles is aanwezig, prima voorzieningen en aanmelden en betalen via de aanmeld zuil, erg handig
echt een camperplaats en als gebruiker heb je de vrijheid te gaan staan waar je wilt. het sanitair is eenvoudig maar keurig en schoon. De aanmeld app is een ramp, je bent bijna een half uur bezig om je aan te melden en een maand later kun je betalen. wat ons opviel dat veel mensen hierop afhaken. we zagen 7 aankomsten en ze zijn vertrokken naar een halfuur. op de site staat niet dat de havenmeester rond 19 uur langs komt met een pinautomaat
een echte aanrader vanwege de beweging op t water. Een echte camperplaats zoals je in t buitenland ziet. even je plek markeren en bij de jachthaven lozen ect
uitstekende plek en leuke ligging en we zijn lovend over de faciliteiten en genieten ervan . we wisten van te voren wat de tarieven zijn,toch vinden wij t tarief erg fors voor een camperplaats.
rustige plek met prachtig uitzicht , op de Europa kade waait t veelal, hier minder wind door een wal en verplanting. Je loopt zo een recreatiegebied in. de voorzieningen zijn eenvoudig maar prima, er is stroom en je kan t toilet, grijswater lozen . wij komen zeker terug.
leuke plek voor een paar nachten, je loopt zo het prachtige stadje in. we werden hartelijke ontvangen en nu in Corona tijd vinden wij het prettig dat je kan reserveren. we hebben genoten, het sanitair is prima alleen de cassette legen, water halen is voor oudere mensen een project. het is niet dicht bij de camper plek. grijs water kun je niet lozen, dit kan in Hattem zelf bij de Jong caravans
het klopt wat je leest over de tarieven, deze zijn fors en je betaald extra voor douchen ect. hiervoor heb je wel een leuke plek op een verzorgd terrein. we zijn hartelijke ontvangen en het gezellige stadje is om de hoek, geld ook voor overige winkels zoals meerdere supermarkten. het sanitair is meer dan voldoende aanwezig en schoon.