@AnnoZeinstra
- 2018
Op 29-5-2024 is er voor 2 nachtjes op de camping “geen plaats” nog wel buiten de camping, aan de overkant van de weg, op een camperplaats. Bij een wandeling over de camping zie je nog wel lege plekken. Met ACSI € 27,= krijg je op de camperplaats kleine plekken toegewezen die vaak niet vlak zijn. Hier is ook geen Wifi bereik. Via poortjes met code krijg je wel toegang tot de camping en de sanitaire voorzieningen. Qua prijs zelfs met ACSI te duur.
2022
Rustige parkeerplaats speciaal voor campers, op uitnodiging van de gemeente. Gratis WiFi, zie instructie bij Maire. Goede uitvalsbasis om de Puy de Dôme te bezoeken, o.a. op de Col de Ceyssat mag je namelijk niet overnachten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

Heerlijke rustige plek, alles basic. Foto’s zijn verouderd, voor betere info kijk op de website. Goede uitvalsbasis voor mooie fietstochten. Tarief is inmiddels € 18,= per nacht
2020
Camperplaats is per maart 2020 opgeheven☹️. Er mag slecht 1 camper in de vakken van de parkeerplaats 2 dagen en 1 nacht achtereen staan, gezien de lengte van de vakken kan dat alleen nog maar voor kleine buscampers.
Op 19-06-2020 was het wegetje vanaf beide kanten afgesloten en de plek dus onbereikbaar. We hadden ons er erg op verheugd.
2018
Ook voor ons was het de eerste camperplaats ooit, mooie en schone plek. Minpuntje was dat de elektrapaal waar wij stonden defect was, maar camperaars lossen dat onderling op. Aanrader, lekker dicht bij Ieper.