@AnoukNaud

prima plek onder aan de piste. goede prijs voor hetgeen geboden wordt. wij komen hier graag.

Sitecode: 19857

prima plek om te overnachten. het is een parkeerplaats en geen camperplaats.

waarom worden dit soort plekken aangegeven als camperplaats. dat is het niet. ik vind het een prima plek om te staan maar totaal niet duidelijk of het mag om te overnachten. wat is ACSI toch een waardeloze site!

vriendelijke eigenaar en een lekker rustig plekje.Wij zijn zelfvoorzienend dus meer als een mooi plekje hebben we niet nodig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima plek zolang het gratis is. Geen voorzieningen. 23-03 €20 nou laat maar.

sluit me aan bij de recensie van 1 december. wij betaalden 1 december €18 en de dag erna €22. Douche ruimte stond in recensies niet verwarmd,dus ook maar niet geprobeerd.Water €0.50 en stopte al heel snel.Commentaar van de buurman camperaar,water is hier zeker op de bon. Dus wij zijn niet de enigste.

eenvoudige camping maar voor ons een voldoende. kan natuurlijk altijd beter maar warme douches gratis wasmachine gebruik(die langer duurt als in voorgaande reviews wordt gesuggereerd)en een heerlijk verkoelend riviertje.dag langer gebleven vanwege het mooie weer. vriendelijke eigenaar.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

de tarieven kloppen voor geen meter. belachelijk hoge prijzen.

reactie op de heer Gorkü, snap niet veel van uw verhaal.

anders als eerder geschreven (aftandse)plek. weinig gemeentes die er een hebben zo midden in de stad. dus gewoon behouden en een buiten de stad erbij met alle faciliteiten. ik zou zeggen doen en bedankt gemeente.

prima plekje overal dichtbij en ja kan altijd beter maar ik ga voor meer van deze plekjes bedankt gemeente Wijchen. klein puntje nu nog wat meer plaatsen waar je vuilwater en toilet kunt legen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

vriendelijke ontvangst toen we aankwamen maar de prijs klopt niet. bij het afrekenen moest ik €25 betalen ik melde dat het op deze site staat. Meneer zei dat hij niet op campercontact stond en er achteraan over een grote camper en wel of niet kunnen betalen. ik moest op hun eigen site kijken en daar stond inderdaad een prijs van €25. Zoek de fout. Eigenlijk helemaal geen ster.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prima lokatie maar helaas weer hangjongeren en hun harde muziek. ook dubieuze ontmoetingen onbegrijpelijk dat er geen controle is door de politie.

sorry viel ons heel erg tegen. 10€ voor alleen te staan op een slechte ondergrond en 5€ voor stroom. 25€ pp voor diner en dan het in je camper opeten. na een rondje lopen stonden de koeien op stal met hun hoeven half in de stront. We hadden ontbijt besteld maar bij nader inzien toch vriendelijk bedankt en door gereden

Plek met mooi uitzicht!

Mooie plek en goede fiets mogelijkheden.

Prima plek voor overnachting!De werkzaamheden nemen we voor lief.

Goed plekje voor overnachting. Voorzieningen zoals toilet en douche Waten afgesloten. Wij zijn zelf voorzienend dus is al snel goed!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Mooie plek en wij hadden geen last van het verkeer. Heerlijke wandeling gemaakt langs het meer. Helaas te laat om het restaurant uit te proberen. Ziet er allemaal netjes uit. Komen zeker terug!

Prima plek,kunnen vele steden een voorbeeld aan nemen.

Goede plek vlakbij gezellig centrum!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

De prijs is nu 14€ te duur!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

In de winter 20€ met stroom!