@AnsKremers
- 2009
- Renault
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Een heerlijk rustig plekje. We hebben genoten. We werden bij aankomst hartelijk welkom geheten en toen onze accu bij vertrek leeg was, werden we met liefde geholpen. Echte gastvrijheid!
Mei 2026
wat een mooie camperplaats! Alles is erg goed georganiseerd. De plaatsen zijn ruim en het is superschoon. De ligging dichtbij Nationaal Park Weerribben-Wieden leent zich voor prachtige fietstochten.
We hebben hier een paar fijne dagen doorgebracht. We werden erg vriendelijk geholpen bij de receptie. De plaatsen zijn ruim. De camping is fijn gelegen aan ViaRhona. Zeker voor herhaling vatbaar.
Er mooie en schone camperplaats met keuze uit verschillende grootte qua plaats. Er is een fijn zwembad en men is erg vriendelijk en behulpzaam. de camperplaats is erg centraal gelegen en de ideale plek om vanuit hier de cyclovia te fietsen van Imperia naar Ospedaletti (+/- 28 km). Ook erg verrassend en zeker de moeite waard is het om naar het kleine historische dorpje Dolcedo te fietsen (+/- 6km).
vandaag gebeld. camping is definitief gesloten.
volgens ACSI zou camping geopend zijn tot 29-9-2024. is echter al gesloten.
Echte boerderijcamping. 1ste veld en sanitair zien er netjes uit. rondom camping erg rommelig. Als het 1ste veld vol is kom je op een wei te staan. . Gras is hier erg lang. Men gaat met kampeermiddel met voorzijde naar het uitzicht staan. Echter worden auto’s dan midden op het veld gezet in plaats van bij eigen kampeermiddel. Dit verstoort het uitzicht van anderen.Men houdt geen rekening met elkaar en er is geen controle op. Prijs is te hoog
2023
We kregen een super mooi en groot plekje toegewezen op deze camping. fijne sfeer, hartelijke ontvangst. WiFi voldeed om F1 te kijken. Hardwerkende mensen, die zowel receptie als cafetaria in de avond runnen. Via een fietspad langs de rivier fiets je naar nabijgelegen stadje Vichy. Na 14.00u aankomen was voor ons geen probleem. Als je dit weet kun ie er rekening mee houden!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

We hebben een paar heerlijke dagen gehad op deze prachtige camping. Eric en Iris zijn erg gastvrij en zorgen er voor dat je je welkom voelt. De omgeving geweldig mooi. Vanuit de achterzijde van de camping loop je binnen enkele minuten naar een prachtig meertje. We zijn heerlijk tot rust gekomen. Zeker voor kinderen lijkt ons dit ons een geweldige camping waar ze heerlijk kunnen spelen in de natuur.