@AnsTheo
Vicky en Leo wat een prachtig stel zijn jullie. wij kwamen aan en hebben 5 dagen enorm van jullie gastvrijheid genoten. helemaal eens met de vorige review. we zijn GOEDGEZIND verder gegaan. Ans en Theo
Een paar fantastiche dagen gehad. Heerlijk tot rust gekomen. Alles is er. Alleen geen douche, maar dat is voor een echte camperaar geen probleem. Voor 8 eurootjes krijg je verder alles, dus niet zeuren. Oja, het legen van je toilet kan bij het Andreaskruis bij de weg 😀. Er ligt een prachtig fietspad naast de CP. Aangelegd op de oude spoorrails. 3 meter breed en prachtig geasfalteerd. Lengte 40 km. Wij komen zeker nog eens langs. Ans en Theo
Op doorreis kwamen wij hier aan. Pech.. Van 1 november tot 1 maart is de tent gesloten. Zet inplaats van de prijs dat u van tot gesloten bent. Dat geeft geen misverstand. Mvrgr Ans en Theo
Prima plek om een nacht te staan. Maarrrrr kijk uit ik heb daar in het hoge gras 3 teken opgelopen.
Een prachtig aangelegde PC in het heerlijke gastvrije Twente.
Een heel fijne kleinschalige CP. We werden vanmorgen verwelkomt door de zeer vriendelijke eigenaar. In zijn hand een schaaltje met informatie plus 2 verse eitjes. Onze fietstocht naar Schoonebeek was zeer de moeite waard. Bedankt
Wat een heerlijke plek in een prachtige omgeving
Wij hebben hier 3 dagen gestaan. Alle goede dingen zijn al gezegd. Een prachtige omgeving.
Een prachtige plek met veel mogelijkheden in het hartelijke en gastvrije Twente.