@Anthony1955
- 2018
September 2026
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Leuke camping dicht bij Condom, te bereiken via een fietspad langs het water. Heel vriendelijke eigenaren en schoon sanitair. In de buurt ligt de Voie Verte. Deze is goed te combineren met andere fietsroutes. Broodservice op de camping aanwezig.
Juni 2026
De camping ligt mooi aan de rivier, grote plaatsen . Rustig ‘s nachts, je hoort alleen kwakende kikkers. Sanitair simpel maar netjes. Naastgelegen zwembad waar je gebruik van mag maken is zeer beperkt open . Waterpunt op de plek aanwezig.
We mochten met onze camper alleen op de camperplaats ( parking met beton in volle zon) staan. Wel het volledige bedrag betalen. Dat hebben we dus niet gedaan, maar we zijn omgedraaid.
Rustig gelegen aan de Ourthe met verharde plekken en plekken op het gras. Ruim van opzet. Op loopafstand van het dorp. Daar zijn enkele restaurants en een bio épicerie. Fiets / wandelpad naast de Cp. ‘s Nachts lekker rustig. Afvalbakken aanwezig.
Schitterende camperplaats. Gunstig gelegen bij Troyes, dat via fietspad langs doorgaande weg in 10 minuten te bereiken is. Ondergrond verhard en grote plaatsen. Water en stroom bij prijs inbegrepen. Gemakkelijke toegang bij zuil. Betalen met bankpas en je krijgt QR code. Aanwijzingen in Nederlands.
Super lokatie met lekker restaurant. Een hapje eten en je kunt gebruikmaken van de faciliteiten. nog steeds mensen die gratis proberen te staan. schandalig, die voorniks camperaars.
Mooi aangelegde parkachtige camping met grote plaatsen. Vriendelijk personeel. Bakker en slager op loopafstand. Vielsalm met supermarkt op 6 km . Op fiets te doen langs weg. Doorgaande weg is ‘s nachts rustig. Zwembad in voorseizoen alleen in weekend open. Dan komen ook mensen van buitenaf , ook om te picknicken en bbqen. Sanitair gedateerd maar schoon.
niet consequent personeel. stroomkabel was te kort , dus kabel lag over straat. werd goed gekeurd in overleg met leidinggevende. dag 2 ‘s middags weer opmerkingen dat het niet mocht. werd afgeblaft door personeelslid. stroomkasten te ver weg. noodsanitair in container is vies. sanitair vooraan wel goed.
De CP zag er redelijk uit en lag dicht bij het stadje, maar de toegangsweg was een modderpoel. Omgedraaid om niet het risico te lopen om vast te komen zitten . Jammer !
Fijne rustige CP met mooi sanitair en wasmachine en droger. Super vriendelijke eigenaresse. Geeft veel informatie. Vlak bij de bus naar Santiago de Compostela. In mei ook nog 2e nacht gratis. Wel stroom (€5,-) betalen .