@Antje50
- 2020
- Sunliving
Een heel mooie plek veel fiets mogelijkheid. Ik heb altijd, en zeg nog altijd een klacht is een cadeautje. Jammer dat er niets mee gedaan wordt. toiletten mogen wel een goede poetsbeurt krijgen. vuilnisbak 3 dagen helemaal vol. geen duidelijke afvalscheiding. aansluiting/ koppeling waterleiding bij plek chemische toilet stuk. en misschien de Engelse wagens een andere richting zetten.ivm privacy En een beetje vriendelijkheid kost ook niets
Mooie camping , met zeer goed sanitair. lekker warme douche. Plaatsen zijn smal, maar wel lang en er moet geleveld worden. prijs € 31,- voor camper (2 personen)
2 nachten hier gestaan. goed sanitair alleen duurt het lang voor je warm water hebt. prijs ook netjes € 20.72 (asci) blokken nodig.
Wat een fijne plek. Mooie grote plekken, Goed sanitair. De eigenaren zijn super vriendelijk en behulpzaam. En een fijn restaurant erbij. Wat wil een mens nog meer. En in ons geval net wat we nodig hadden. Nogmaals bedankt.
Ziet er mooi uit. Men is de weg aan het opknappen. dus afgesloten voor campers... jammer misschien morgen weer open
Wat een vies, oud toilet gebouw. Wij waren er met een flinke onweersbui. douches waren over gestroomd. wastafels lekte. We zijn niet veeleisend maar dit sloeg werkelijk alles. Orange bekijken super mooi. maar dan door...
leuke plek maar onderhoud terrein is minder
Een fijne plek om te staan, met gastvrije ontvangst. Heel netjes en mooi aangelegd terrein. (s'nachts afgesloten) Lekker warme douche. Dicht bij centrum met winkels en restaurants. Wandel en Fietsroutes volop. Een ideale plek voor de doener en de rust zoeker.