@AntjeVisser
Wat een prachtige camperplaats. Door de schuine opstelling sta je heel vrij. Veel plaatsen met zicht op het water. Keurig sanitair Een heel mooi vestingstadje op loopafstand met eetgelegenheden. Mooie fietsroutes met het pontje. Wij hebben genoten!
Mooie camperplaats aan het water met prachtig uitzicht. Strand voor de deur. Wc en douche aanwezig bij de haven Douche muntjes 1 euro voor een paar minuten douchen en weinig water. Beetje jammer Mooi om te fietsen en wandelen. Havenmeester kwam langs voor betaling. Wij komen nog wel eens terug
Mooie camping in Guarda. Rustig naast een park en dichtbij een supermarkt. Goed schoon sanitair Wij hebben hier vandaan een trip geboekt via GetYourGuide naar Serra da Estrela. Prachtig wat je allemaal te zien krijgt. qJe wordt voor de camping opgehaald.
Leuke lokatie voor een nacht. Mooi uitzicht. ‘s Nachts rustig. Je kunt er mooi wandelen langs de kust. WC is bij de sportvelden. Wel een stukje lopen. Maar wel handig!
Prachtige plek in de natuur. Dicht bij het strand. 300 m. uWij waren er toen het 32 Gr was. Je kunt in de schaduw staan. Heerlijke wind aan zee. En je kunt er kiten en surfen. Zeewater was fris. In de app staat dat er een douche en wc zijn. Douche is er niet. Wc is alleen open al de strandwacht er is. ‘s Avonds dicht.