@Antoinet533
- 2024
- Fiat Ducato Dethlefs
- 2006
- Bezit + verhuur

Mooie rustige camperplaats met stroom en geweldig gras. Kleine plaatsjes maar goed te doen. Een schoon sanitair gebouw met veel ruimte; toilet, wastafel en douche. In het sanitair gebouw is ook een plek om de vaat te doen. Daar is ook de automatische in- en uitcheck. Je krijgt een code om te douchen. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Aardige eigenaren en ze verkopen honing, eitjes (p.st.) en granola (aanrader).
Twee nachtjes gestaan samen met mijn hond. Prima camping met alles er op en eraan. Er worden biologische varkens gehouden, er zijn ganzen, kippen en konijnen. Een gezamenlijke ruimte met tv, zithoek en veel boeken. Leuk om Nijkerk te bezoeken, 15 min fietsafstand. Uitzicht over de weilanden.
Top camping.Ook als je met het hond op vakantie gaat. Er zijn speciale plekken waar je mag staan met je hond (de 200 plekken). Achter de camping 2 losloop weides waar je hond omheind los kan snuffelen en spelen. Over staan bakken waar je de zakjes hondenpoep ik kan doen, drinken bakken met water. De natuur, ook op de camping is prachtig. Er wordt veel gedaan op het gebied. van flora en fauna. Sanitair is geweldig! Zelf een vaatwasser. ;-)

Prachtig camping! Met mooie uitzichten op de bergen. ik heb hier 4 nachten gestaan met mijn hond. De eigenaren (NL en Belg) hebben de camping een maand geleden overgenomen. Dus Nederlandse en Franse taal. Goed sanitair, er is een sauna, restaurant, ontbijt en zelf kan je een massage boeken. Met de elektrische fiets (hondenkar erachter) fiets je in 15 min naar het prachtige meer Estaing voor een wandeling. ik kom zeker weer terug!

Fijne plek om te staan. Met de fiets ben je zo in het prachtige centrum. Er zijn 8 verharde plaatsen zonder schaduw. Iets verder op zijn er plekken op het gras met bomen. Overal is elektra. Bij het inchecken krijg je een wifi code en een code om de deur voor het sanitair te open. Ook ligt daar een kaart van het centrum. Prijs 700 CKZ €28,30 all in. Sanitair is helemaal prima. 1 grote douche met een heerlijke mengkraan. Toiletten met wc papier.
Hele fijne rustige plek om te staan. Super plek om te wandelen naar de Veliki Risnjak of een andere route. - 2 wc’s - 2 douches - 2 wastafels - Electra - water - wasmachine Verder een plek om af te wassen en een overkapping met een klein terras om onder te zitten. De eigenaar kan redelijk Engels en contant betalen.