@Anton-J.M.-Janssen
- 2007
Een schoolvoorbeeld van een mooie en goede camperplaats met een hoog confortgehalte met een nieuw sanitairblok. Goed bereikbaar en een gemakkelijk betaalsysteem d.m.v. QR code. Daarnaast een goede uitvalbasis voor veel fietstouren o.b.v. knooppunten. Kortom, zeer aanbevelingswaardig met een juiste prijs-kwaliteit verhouding.
Deze camperplaats is een schoolvoorbeeld hoe een camperplaats gerealiseerd kan worden, een goed doordachte lay-out en kwalitatief hoogstaand uitgevoerd. Een lust om hier te verblijven, sowieso de wijze waarop je ontvangen wordt! Een aandachtspunt: zorg dat je Bio/Groene toiletvloeistoffen of tabs gebruikt voor de toiletcassette! Prima uitvalsbasis voor mooie fietstoeren in Oost-Vlaanderen en de Belgische grensstreek. Zeer aanbevelingswaardig.
Eind april 2025 4 dagen met de camper bij Benny en Therese verbleven met als doel een deel van de 'Ecopiste' te fietsen. Helaas niet gelukt omdat we de adviezen van Benny niet goed gevolgd hadden, m.a.w. neem zijn/hun adviezen goed tot je! Ondanks dit gemis, 4 fijne dagen bij hen gehad en toch de nodige fiets km's gemaakt. Benny en Therese, dankjewel voor de gastvrijheid en de mooie gesprekken die we hadden. Anton en Monika.
Een avond voor aankomst mbv Translate via de Outdoor Portugal website onze camper geregistreerd en dan krijg je na betaling via bijv. Visa, met een mail een QR code op je telefoon en deze houd je voor de lezer en Sesam opent de poort. Idem voor het uitrijden. Idd het kost wat moeite maar het loont zich en geen stress. Op zich een goede CP met alle voorzieningen maar géén WiFi! Maar wat wil voor € 4,- /nacht.
In eerste week april '25, voor de 3e keer een week bij Joop en Yvon gestaan. Waar je vaak een teruggang in kwaliteit ziet, blijft dit bij Alegria immer hoogwaardig. Het is altijd genieten bij en van deze Camperstop en haar omgeving. Joop en Yvon, wordt het misschien een 3e Award als beste camperplaats? Veel succes en tot ziens. A & M Janssen.
Vraag mij af of deze reviews van deze camping zijn of van Camping Douro in Miranda do Douro in Portugal. CC: graag verifiëren en de juiste reviews bij de juiste camping toepassen. Anton Janssen
Loosterstee is net als veel 'Bij Ons' CamperPlaatsen, een CP met een Ziel! D.w.z. dat niets teveel is om haar gasten het zo aangenaam mogelijk te maken met goede voorzieningen, o.a. een uitstekende WiFi. Dit alles staat onder de bezielende leiding van de enthousiaste en gastvriendelijke Gerjanne die wij een succesvolle toekomst met 'haar' CP toewensen. Ook de mooie omgeving met haar vele fietsknooppunten en -routes dragen hieraan bij. A. Janssen
In mei '24 op de terugweg naar huis één nacht op deze camping verbleven. Wat een vriendelijke en creatieve ontvangst van en door Lisanne om ons alsnog een plaatsje te geven. Hier zullen wij zeker op een van onze toekomstige reizen naar Zuid Europa, o.b.v. wat we hier ervaren hebben, nog eens terugkomen.
In mei '24 voor het tweede achtereenvolgend jaar een week op Camperstop Alegria verbleven wat gewoon als 'thuis zijn' wordt ervaren. Er is niets aan kwaliteit ingeboet, het wordt alleen maar beter en als beloning het voor de 2e maal de BESTE camperplaats te zijn. Vermeldenswaardig is de betrokkenheid van Joop & Yvon wanneer camperaars onverwacht met problemen te kampen krijgen en dan op hulp van Joop en Yvon kunnen rekenen. Wij komen er weer.
Weliswaar een grote camperplaats (100 plaatsen) doch o.i. geen aantrekkelijke locatie van C-CP France. Zeker m.b.t. water inname, in relatie met het ledigen van de toiletcassette, is dit een onhygiënische aangelegenheid. Daar mag C-CP France, ofwel de locale beheerder, meer aandacht aan besteden ofwel maatregelen nemen. Het is te gek voor woorden dat fecaliën aan de drinkwater zijde drijven!
In de 1e week april '24, 3 dgn op deze camping gestaan. Ook wij waren in de veronderstelling van ca. € 17,- / nacht i.p.v. de nu gehanteerde € 29,- /nacht all in. Echter als de achtergrond van deze prijsverhoging duidelijk wordt, kan je alleen maar begrip opbrengen en dit jonge stel die de camping nu beheren, alle succes toewensen dat zij hun plannen kunnen verwezenlijken. M.a.w., dit is geen camperplaats meer maar een camping! AJ
Op 7 april '24 deze camping bezocht doch BESTAAT deze NIET meer. Is naar waarneming geheel omgebouwd naar vakantiehuisjes c.q. chalets. Receptie is gesloten. Campercontact haal sitecode 98997 uit jullie bestanden! Anton Janssen
In sept. '23 deze CP min of meer gedwongen bezocht, zou niet onze keuze zijn als er in de directe omgeving nog alternatieven geweest waren. De CP is vooralsnog van betrekkelijk niveau waar nog heel veel verbeterd moet worden. De 'Döner Imbiss' (los v.d. CP!) levert overigens een goede kwaliteit maaltijd! Van hieruit wel goede fietswegen om Lübbenau e.o. (het 'Duitse Giethoorn') te bezoeken en Spreewalder Gurken te kopen.
Eind augustus '23 deze CP bezocht echter na e.e.a. gezien te hebben omgekeerd en weer vertrokken. In onze beleving een onverzorgde en derhalve onaantrekkelijke CP. Daarnaast een drukke / rommelige omgeving waargenomen. Jammer, want van hieruit Schwerin, met o.a. het Schloss bezoeken en de 'Blaue Acht' te fietsen, is ideaal.
Prima locatie om met fiets Dessau-Rosslau, Würlitz en (Schloss) Oranienbaum te bezoeken alsmede grote delen van de 'Elberadweg' te fietsen. Op zich goede en goed bereikbare E- W- en afvoervoorzieningen. 'All in' voor maar € 11,--/ nacht in september '23! Ervaring na 6 nachten: na ca. 16.00 uur zijn dagelijks alle 8 plaatsen bezet!
In augustus '23 toevallig met de eigenaar van deze CP gesproken, deze CP bestaat al 2,5 jaar NIET meer. Haal derhalve deze locatie uit de gegevens van Campercontact!!
De review van 3 juli '23 is NIET realistisch! CP Lookerland is een uitstekende CP met goede voorzieningen zoals modern en schoon sanitair, zeer goede WiFi ontvangst, een uiterst gemakkelijke in- uitcheckdisplay met een eerlijke stroomafrekening. Kortom, een CP met een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Een volle week met plezier te gast geweest van Kristel mét daarbij de Twentse schoon- en gastvrijheid! Zeer aanbevelingswaardig.
Wij onderschrijven alle eerder geschreven reviews over Alegria. Wat wij eraan willen toevoegen is dat Joop en Yvon een camperstop hebben gerealiseerd zonder de natuur én omgeving geweld aan te doen. De lay out en uitvoering van hun CP zijn harmonisch met de oorspronkelijke omgeving. In april 14 dgn te gast geweest bij J&Y die ons van alle mogelijke tips en adviezen hebben voorzien om Extremadura goed te leren kennen. Fantastisch, daarvoor dank.
Aan alle positieve reviews is toe te voegen dat er nu een transportmiddel ter beschikking is om de volle toiletcassette (+/- 21 kg) comfortabel naar de loosplaats te vervoeren. Deze gastvrije CP is een uitstekende uitvalsbasis voor grote fietstouren op de Veluwe, naar de IJssel en steden zoals Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Wij wensen de vriendelijke fam. veel succes bij de verdere ontwikkeling van hun CP, wij komen sowieso een keer terug.
Dit is zo'n camping waar je je direct thuis voelt, een spontane ontvangst met een ongedwongen sfeer tijdens het verblijf op de camping. Prima uitvalsbasis voor mooie fietstoeren op knooppunten, zelfs Belgie in en dan bij thuiskomst genieten van de hier verkrijgbare rundvlees, ook dat is genieten! Deze week in oktober 2019, wordt absoluut nog een keer herhaald. Helaas geen wifi ter beschikking.
Zijn medio mei 2018 hier 5 nachten verbleven. Een absoluut aanbevelingswaardige camping. Er is altijd wat op te merken maar de aanpak van de Nederlandse eigenaren zorgen ervoor dat je je hier thuis voelt. Uiterst prettig zijn de adviezen hoe en waar je kan fietsen, ondanks enkele stevige klimtjes doch met elektrische ondersteuning goed te doen, o.a. de route naar de stuwdam, ca. 50 km vv.
Een absoluut fijne en rustige camping met separate camperlocatie. Uiterst vriendelijke en spontane eigenaars met hart voor hun camping en haar gasten. Daarnaast een prima basis om van hieruit lange fietstochten OP Voorne Putten te maken over goede en vaak autovrije of -luwe fietswegen. Wij hebben tijdens ons verblijf van 5 dagen, van alles genoten.
Inderdaad een weinig aantrekkelijke CP. Prijzen zijn blijkbaar recent gewijzigd: campers tot 8m lengte: € 6,00 per nacht, langer dan 8m: € 10,00. Doorrijden naar de CP in Waldeck, Am Bettenhagen 1, met werkelijk zicht op de Edersee, is een beter alternatief. Overigens vreemd dat deze 'CP' niet in de ACSI gids 2015 wordt vermeld!