@Anton-en-Anita
- 1981
- Hymer Tramp CL 614
- 2009
Prima CP aan doodlopende weg langs het strand. Eénvoudig sanitair. Vriendelijke ontvangst door eigenaar die een paar keer per dag langs komt Voor douche en wasmachine moet worden betaald. voldoende schaduw.
Een mooie plek midden in het ‘boeren’ Turkije. Super, super aardige eigenaar Hassan en zijn echtgenote. Iedere dag rond vieren nodigen zij hun gasten uit voor de thee en worden deze getrakteerd op locale zelfgemaakte lekkernijen. Hassan heeft zelfs gereden naar het stadje Malkara voor een nieuwe accu omdat die van ons stuk was.
fantastische plek met super aardige beheerder/eigenaren. Spreken wel Engels. Goede wifi en buslijn 22 (naar centrum) stopt bijna voor de CP. Werden ontvangen met een schaal vers fruit. De oprit naar CP is ietwat stijl maar goed te doen.
prima camping met een super aardige eigenaresse. Ondanks dat in het naseizoen het restaurant was gesloten heeft zij voor ons en nog drie camperaars een heerlijk maal bereid. Sanitair is minimaal😭
Fantastische kleine rustige camping met zeer vriendelijk medewerkers. Maaltijd bezorging vanuit naburige restaurant. Met E-bike is Litochoro goed aan te fietsen. Van daaruit mooie wandelingen door de kloof. Camping heel het jaar open!
Verwacht hier absoluut geen luxe maar alles wat je nodig hebt is er. inclusief goede WIFI. De eigenaar is een jonge ondernemer die zijn best doet om alles netjes en schoon te houden. Prima uitvalsbasis om Skopje met de bus te bezoeken. Genoeg winkels en eetgelegenheden te voet bereikbaar. GEEN alcohol verkrijgbaar.
Prima plek en het klopt allemaal wat anderen al hebben benoemd. Zeer goede WIFI en verwarmd toiletgebouw. In tegenstelling tot de genoemde sluitingsdatum van 15 oktober is de camping het hele jaar open. Bij gesloten poort graag aanbellen of het getoonde nummer bellen. Eigenaar reageert snel, is meestal op terrein bezig!!
Volgens ons is deze locatie gewoon open. konden het hek openen en hebben een plaatsje gezocht . Stonden hier op 31-10-2024 met drie campers. Mocht er niemand langs komen dan doen we het geld gewoon in de brievenbus die op het veld staat. Buslijn naar stad ideaal maar fietsen gaat ook. Buschauffeur zette ons op terugreis precies voor de CP af. Prima plek.
Jammer van eerdere negatieve reviews over deze camping. Inderdaad is de toegangsweg (1 km)niet geasfalteerd maar een beetje chauffeur rijdt gewoon rustig naar boven. Welkom in mooi Albanië. Je kunt kiezen op het grasveld of onder de schaduwdoek plekken dicht bij de receptie. Taxiservice vanuit camping 30€ retour/centrum. Fietsen kan ook: 14km.
Fantastische plek om Berat te bezoek. Vlakke, makkelijke fietsroute tot de historische brug, daarna wordt het een stevige wandeling naar het Fort. Camping echtpaar super vriendelijk en gastvrij. Zeer goede WiFi.
prima overnachtingsplek wanneer je de Blue Eye wilt bezoeken. Hoogte van parkeertarief is een beetje vaag. Wij betaalden 600 Lek. Schrik niet van de zwerfhonden die ook rond- en op deze parking verblijven, ze zijn goedaardig. Een wandeling rond het meer is een aanrader. Duur ongeveer anderhalf uur. Start bij de bron en komt uit bij de kaartverkoop.
Wij sluiten ons aan bij alle mooie reviews die al zijn gegeven. In oktober voldoende plaats waardoor de “kleine” plaatsen ook niet meer speelt.
één van de mooiste, zoniet de mooiste camping die wij hebben bezocht hebben de afgelopen vier weken. supervriendelijke eigenaar, restauranthouder. prachtig uitzicht, fijne zee kortom … mooier wordt het niet!
Hebben hier een middagje en nacht gestaan. Fantastische plek in het Toscaanse land. Super vriendelijk personeel/eigenaar van het restaurant. Heerlijk gegeten en gedronken voor schappelijke prijs.
Zoals eerder omschreven een prima locatie vlakbij winkels en centrum. zeer royale CP met leefruimte naast de camper. Bossages moeten nog wat groeien. Geen stroom maar wel vrije mogelijkheid om vuil water te lozen en te bunkeren. compliment voor gemeente Hulst.
Zoals eerder genoemd een mooie door groen omgeven CP. Stroom even ‘splitten’ met je buurman!! veel bewegingen van trimmende mensen. Max drie nachten maar of hier wordt gehandhaafd betwijfel ik gezien het permanente karakter van de ‘bewoner’ van plek 1!!!! Anton en Anita.
Uitstekende door bomen en struiken omgeven CP. Rustig. Vooraf via internet kun je al zien of er plaats is waarna je kunt reserveren. Kan ook via QR ter plaatse. Schotelontvangst op plaats 1 en 2 minimaal!!! Anton en Anita.
Qua locatie een prachtige plek in de bergen en een goede uitgangspositie om het ‘Koningspad’ te wandelen. Vanuit het dorpje (15 min. wandelen vanaf CP)reis je met de lijnbus naar de ingang van het Koningspad. Aan het eind van het pad wandel je in een half uurtje terug naar CP. Basic CP, geen strak omlijnde camperplaatsen. Vrijheid, blijheid👍
Bijzonder mooie plaats aan het strand. DE PLEK voor hondenliefhebbers en natuurlijk hondenbezitters. GEEN strakke afgebakende plaatsen. Een héél relaxte eigenaar. Geen mogelijkheid om grijs water te lozen. Op de CP alleen schoon waterkraan. Bijzondere basic CP. Anton en Anita
Fijne camping met een mooie uitbreiding speciaal voor campers. Ruime CP met uitzicht op prachtig weidegebied waar zelfs ooievaars zijn. En voor de ‘zeveraars’ onder ons: ja, je moet nog steeds je eigen wc rol meenemen naar het toilet😉
Heerlijke rustige en veilige plek midden in een prachtig fiets en wandelgebied. (fietspad over oude spoorbaan ligt vlakbij)Je kunt weten als je hier komt dat er geen faciliteiten zijn. Dat maakt de plek ook bijzonder rustig. ‘Vergeet’ het asfalt van de parking en kijk tien meter verder en luister naar de natuur!!!!
ruime schone CP met goede mogelijkheden wc te lozen en vuil water. ook water vullen is gemakkelijk. alles zeer hygiënisch door de voetbediende waterkranen.
Keurig nette CP. Mooi wandel en fietsgebied. Niet op alle CP schotelontvangst vanwege forse notenboom. Automaat met verschillende verse vlees produkten bij slagerij dichtbij, vanuit de poort 100 meter naar links.
Wederom een pareltje in het Toscaanse landschap. Mooie CP aan de rand van het prachtige stadje Anghiari. Zéér goede WIFI. Prachtige (wandel) omgeving en als je ‘ s ochtends vroeg bent heb je kans dat je een beverfamilie (ik heb er vijf geteld) aan de oever van het kleine meertje (grenzend aan de camping)ziet.
De 4 sterren krijgt deze plek vanwege zijn fantastische vergezichten midden in de campagne. Op de fiets naar Pienza is goed te doen maar te voet is een stevige wandeling langs steile paadjes. Verwacht niets van het sanitair en de WIFI want dat is minimaal.
Bij toeval werden we hier op 07-10-2020 door een behulpzame Italiaanse op gewezen. Nieuw aangelegd. Inrit door ‘portaal’ van max 3mtr hoogte waarna je naar een speciaal parkeer gedeelte voor campers wordt gestuurd. Parkeren tussen boompjes, je gebruikt dan vier normale parkeervakken!! Zeer rustige plaats op enkele honderden meters van de mooie binnenstad van Ferrara. Geen camper voorzieningen, wel goed verlicht en camerabewaking.
Fijne, rustige locatie met prachtig uitzicht over het Toscaanse landschap. uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden. CP is goed verlicht. Max verblijfsduur 24 uur (parkeerachijf) maar in oktober was er plek genoeg om een nachtje langer re blijven.😉
Prima, fijne rustige camping met genoeg ruimte, ook voor campers van 7 mtr. of langer. wij waren hier in oktober dus genoeg plek. Dit zal in hoogseizoen wel anders zijn.
Wij waren hier op 11-10-20 na heel veel regen en durfden de lange/steile klim van 900 mtr over het grindpad niet te nemen. (Hymer T614CL 130pk)het is echt steil en je hebt geen mogelijkheden om onderweg te keren. beetje teleurstellend maar 11km verder een keurige goed bereikbare gratis plek in het geboortedorp van Leonardo da VINCI.
rustige locatie bij leuk dorpje. prachtige fiets- en wandelmogelijkheden. Volgens gemeenteambtenaar officieel plaats voor 8 campers(stroom). Er wordt in principe niet verbaliserend opgetreden wanneer er een ‘paar’ meer staan. 6€ betalen via Duitse parkeerapps...... een dagkaarten kopen bij één van de pompstations gaat sneller. bovendien kreeg ik bij de Esso pomp ook nuttige wandel- en fietsinformatie van de omgeving!
zag er vandaag troosteloos en verlaten uit. Je staat achter/naast de verlaten caravans en aanbouwsels. wij hebben besloten (secundair 189)door te rijden richting Innsbruck en daar een camping (Kranebitterhof) Deze is nog volop n bedrijf.
Stonden hier vier nachten in maart 2020. Niks mis mee. Vriendelijke beheerster en CP faciliteiten in orde. Alles schoon en netjes. Plaatsen ruim genoeg om naast je camper te zitten. Campers langer dan 7 mtr is niet handig. Deze moeten helemaal achteraan staan. Voor 15 Euro een keurige, veilige CP, bij bushalte (lijn 25) en op fietsafstand van Valencia. Oh ja, nog prachtige wandelmogelijkheden🥾🥾
Prima plek met mooie wandelmogelijkheden. Waren hier eind februari. In deze periode was in het stadje alle horeca grotendeels nog gesloten.
Prima plek om deze typisch Spaanse stad te bezoeken. Schotelontvangst in mrt nog geen probleem🤨. Goede fietsmogelijkheden in omgeving. Aanrader is een bezoek aan het wijnhuis TORRES op 5km van deze CP.
Maart 2020: Uitstekend aangelegde mooie veilige CP voor 10 campers. Mede door de bemoeienis van de locale politie, zij registreren en laten je ook toe. Goede asfalt fietsroute (12km) naar Reus. Verder veel fietsmogelijkheden in omgeving. Let op: dit zijn vealal niet geasfalteerde paden.
Prima, veilige locatie en erg schoon. Super aardige beheerster. Jammer dat we op 13 maart 2020 vanwege de verregaande Corona maatregelen naar huis zijn gegaan. Van de bedrijfsactiviteiten in de omgeving absoluut geen hinder ondervonden. We komen zeker terug!
Prima ruime, zonnige camping. No nonsens. Geen WiFi. Mooi fietsgebied. 5 km naar de bossen/hei bij Baarn en 5 km naar Eemmeer.
11-08-2017 Anton en Anita. Nog steeds een prima rustige locatie. Waan je voor één nacht kasteelheer in dit Ierse landschap.
8-8-2017 Anton en Anita. Nog steeds een prima locatie. Mooi wandelgebied. Overdag druk met bustoeristen maar 's avonds na zessen keert de rust terug en wordt het rustiger in de vele restaurantjes.
06-08-2017 Anton en Anita. Parking is onlangs aangepast door betere vakverdeling voor campers. Tarief 10 euro (muntgeld). Ook komt er een douche- en toiletgroep. Vanuit hier mooie, grotendeels autovrije fietsroute (met veerdienst) naar Cork.
Anton en Anita. Camperplaats is helemaal aangepast. 10 Euro per nacht. Duidelijke afgebakende plaatsen. Voldoende ruimte. Prachtige fietsroute (zo goed als autovrij, met veerdienst) naar Cork. Waterinname mogelijk, toilet en vuilwater lozen idem.
Mooie plek. Reservering was mogelijk. Prachtig wandel- en fietsgebied. Vriendelijke gastvrouw. Ruime speelmogelijkheid voor kinderen.
Ietwat rommelige plek met veel lukraak geparkeerde auto's op camperplekken. Hadden helaas de pech dat er een luidruchtig familiefeest in de brasserie was. Tot 02.00 harde muziek en luidruchtige gasten.
Anton en Anita. Ideale camperplaats om te wintersporten. Ligt aan het mooie skigebied Arabba-Marmolada. Piste op 100 meter.
Anton en Anita. Mooie ruime plaats. Meer dan voldoende wandelmogelijkheden over de goed gemarkeerde 'footpath' . Authentiek Engelse pub met heerlijke gerechten.
Een drukke parking met overijverige autowassers die ook het beheer over de parking hebben.(5 Pond) Prima plek om het mooie Rye te bezoeken. Probeer met voorzijde camper tegen de muur langs het kanaal te parkeren zodat je de bedrijvigheid van de autowassers mist.
Prima plek om deze stad te bezoeken. Voor strandbezoek te ver van de kust, redelijk heuvelachtig. Mooiste plekjes aan buitenzijde met uitzicht op olijvenboomgaard.
Lijkt erop dat dit de camper overnachtingsplek voor Cattolica is geworden. Beperkt bewaakt tot 22:30 uur. 's nachts zeer goed verlicht middels enorme lichtmasten. Kosten 10€ zonder camperservice. Deze kan voor 5€ worden verkregen op naastgelegen parking voor toeringcars.
Wij waren hier op 15-08-2016. Geen enkele camper! Blijkt dat bijna alle campers op gemeentelijke parkeerplaats aan noordzijde van Cattolica staan. Ruime parking verhard/gras. Kosten 10€ zonder service. Mogelijkheid tot camperservice voor 5€ bij naastgelegen parking voor touringcar. Strand 250 meter.
Hoogseizoen, maar de eigenaar creëert wel een plaatsje! Desnoods drie rijen dik. Gelukkig na de nodige wisselingen iets meer plek. Tot 24 uur heel, heel veel geluid van diverse karaoke tentjes in directe omgeving. Enige pluspuntje is de zee op loopafstand.
Sitecode: 20375
Anton en Anita. Fantastische locatie met charmante eigenaresse en vriendelijke eigenaar. Heerlijk gegeten in hun restaurant. Het bijzonder mooie Lecce op fietsafstand. Een aanrader!!
Prima dorpscamping. Leuk dorpje op wandelafstand. Plaatsen zijn niet heel groot. Er is een zwemmeer en een speeltuin. Sanitair is netjes.
Keurige camping met aangeharkte plaatsen. Sanitair is netjes. Restaurant op de camping (let op: je kunt er niet pinnen!).
Fijne camping met prachtig meer om in te zwemmen. Sanitair is netjes. Ruime plaatsen met schaduw. Er is veel te doen op de camping (speeltuin, voetbalveld, beachvolleybalveld, minigolf, raften). Toch is dit een rustige camping midden in de natuur.
Mooie nette camping op een berg bij het plaatsje Krk. Er zijn 3 zwembaden (peuterbad en 2 grotere); heerlijk om even af te koelen. Ruime plaatsen met schaduw. Sanitair is erg netjes. Krk en strand zijn op loopafstand, weg terug naar de camping is wel heel stijl.
Anton en Anita: Hoogseizoen...helaas vol maar uitgeweken naar de grote parking naast het zwembad. Probleemloos. Volgende morgen na diverse wisselingen voldoende plaats. Mooi wandelgebied langs Amblève.
Anton en Anita. Prima plek, heerlijk rustig en een mooie uitvalsbasis om eens niet via de Gotthard, maar bijv. via de Simplonpas naar Italië te reizen.
We zijn op deze parkeerplaats geweest. Er is helemaal niets. Geen andere campers, geen schaduw, geen voorzieningen . Geen aanrader. We zijn doorgereden naar een camping 10 km verderop. Yolki Palki Village. Hoog in de bergen en prachtig.
Prima plaats dicht bij een klein strand. Wij hebben geen parkeerwachter gezien om geld te innen. De stad is te voet te bereiken maar een taxi brengt je voor 6 dirham naar het centrum
Mooie rustige locatie met een prachtig uitzicht. Om 8.00 uur staat de bakker op het terrein. Goede uitvalsbasis op weg naar het zuiden.