@AntonJanssen
mooie ruime plaatsen. ook camperplekken. sanitair is erg schoon. ligt in een prachtig natuurgebied om te wandelen en fietsen. mountainbikeroutes in directe omgeving. eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam
prima camping voor doorreis. vriendelijke ontvangst. er wordt hard gewerkt aan nieuwe entree en sanitairgebouw. restaurants op loopafstand. dichtbij de snelweg maar geen last van geluid
prachtige camping op goede locatie op doorreis. ook goed voor langer verblijf. vernieuwd sanitair met erg luxe douches. ook geschikt als wintercamping.
dit is gewoon een prima camping op een prachtige locatie. vriendelijke ontvangst. veel voorzieningen. luxe sanitair met privé badkamer. ruime plekken. fietspad langs de Bodensee loopt langs de camping. mooie dorpjes in de omgeving en mooi fietsgebied
gewoon een fijne camping. veel schaduwplaatsen. vriendelijk personeel. mooi groot zwembad. sanitair keurig en schoon. prachtige omgeving
vriendelijke ontvangst door eigenaar Hans. de alpenweide is groot genoeg, zelf geschikte plek zoeken. er zijn maar 2 toiletten en 1 douche. helaas is er geen restaurant meer. dorp voor boodschappen e.d. op een paar km afstand. het uitzicht is fenomenaal. een geweldige plek
dit is dé ideale camping. vriendelijke eigenaren. uitstekend sanitair en superschoon. bakker, supermarkt(je) met ruim assortiment en restaurants in het dorp. ruime plaatsen
de ontvangst was vriendelijk. sanitair matig, kan wel een opknapbeurt gebruiken. uitzicht wel mooi. op de dag dat wij er waren was er een soort feestje. wij moesten ons zelf maar redden. zelf biertje tappen en geld in een blikje doen. geen wijn oid te krijgen. wel leuk optreden van leerlingen van de circusschool
Prachtige. nieuwe camperplaats. Zeer ruime plekken, gedeeltelijk verhard. Nieuw, goed sanitair en keuken, die men kan gebruiken . Geweldige fietsomgeving. Vriendelijke en behulpzame eigenaren.
Een erg leuke plek voor de camper. Voordeel van de tennisbaan is dat je goed vlak staat 😊. Vriendelijke eigenaren. Lekkere broodjes en prima sanitair voor een CP. Gezellige loungehoek. Wij hebben hier een mooie fietstocht gemaakt.
wij komen hier nooit weer terug. een slechte plek aan het eind van de camping. geen WiFi bereik. erg duur voor 1 nacht: €59,00 voor camper en 2 personen. Moesten toeslag betalen voor gästekarte waar we niet voor geïnformeerd waren. Wel deftig sanitair maar niet erg hygiënisch
Gastvrije ontvangst door de eigenaren van deze nieuwe camping. Een parkachtige omgeving , waar je je eigen plek mag kiezen. Sanitair is prima, maar wordt nog uitgebreid. Prachtige uitvalsbasis voor mooie fietstochten. Prijs was €20,00 per nacht, alles inclusief
Zeer nette camping. Beheerders die met strakke hand overal op toezien, waardoor het waarschijnlijk ook ze netjes is. Sanitair wordt goed schoon gehouden en is te vinden in een 3 verdiepingen tellend gebouw. Val di Fassa is een schitterend dal met mooie dorpjes. Maar dat weet de rest van Italië ook... Betalen voor de WiFi (en nog prijzig ook) is niet meer anno 2020...