@AntonvanRossum
- 2012
De plek is ideaal om het centrum te bezoeken. Terrein is nogal oneffen. Helaas, toen wij er waren, was de electriciteitsvoorziening helemaal dood. Het storingsnr van gemeente wist er ook niets van. Ook WiFi liet niet van zich horen. Helaas hadden we al betaald, anders waren we doorgereden
Prima camperplaats, maar kleine verbeteringen zijn gewenst: de waterkraan. Komt een klein straaltje uit en je krijgt kramp in je handen van drukknop. Ook WiFi op de plek zou erg fijn zijn.
Wat een reserverings systeem! Wij kunnen niet binnen omdat alles "volgeboekt" is. Nu zijn er om 20.00 u nog 4 van de 12 plaatsen onbezet. Weinig flexibiliteit in systeem. Wij proberen het niet meer.
Prijs-kwaliteit is niet in verhouding. Toegangsweg vol met kuilen. Wij waren 1 nacht met slecht weer. Stonden in plas regenwater met stro. Geen gras gezien. Sanitair was vies en veel te weinig; 1 douche en 2 toiletten. Lozen en water tanken was slecht geregeld. Veel gezoem/lawaai vsn drukke weg. Voor ons 1e en laatste keer.
Mooie, rustige camperplaats. Uitzicht op Alcapa's en ezeltjes. Super schone voorzieningen. Gastvrije eigenaresse. Natuurlijk prachtige omgeving.
2023
Mooi gebied. Vriendelijke sfeer. Goede wifi. Mooi sanitair met goed warm water. Wij betaalden 21,50 excl electra
31/1 23 Deze plaats bezocht. Alles gesloten. Er was electra. Geen Wi-Fi en slecht bereik. Uitleg voornamelijk in het Frans. Voor water met wc lozen moet je extra betalen. Geen water aanwezig. € 10,- is echt teveel!
Super plek om te staan. Mooie rustige omgeving. prima verzorgd. Een nadeel: voordurend blaffende hond van huis uit omgeving.
Vlakbij strand. Plaatsje met veel appartementgebouwen. Stil in winter. Spar in de buurt. CP heeft heerlijke douche. Verder wat rommelig. Geen werkende Wi-Fi. Veel overwinteraars.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden