@AntoonAppel
- 1971
April 2026
mooie schone plek. prima douche en vriendelijke eigenaar zeker een plek om terug te komen
prima plek maar erg op de wind. zonder beschutting verder erg netjes en rustig. gelegen aan een fietsroute van het fietsnetwerk
Fantastisch plekje in authentiek Albanië. met dieren en restaurant. toegangsweg via Sh 80 en sh 65. is sterk verbeterd. Neem niet het grindweggetje want dat duurt veel langer. ook geschikt voor grote campers. leuke wandeling gemaakt op het pad achter de camping de berg op. werkelijk fantastische forel gegeten die daar in de kwekerij opgroeide.
wij probeerden hier te komen maar het weggetje ernaartoe was absoluut te smal. onze camper 8,5 meter was te lang te hoog ( overhangende bomen) en te breed. De toegangspoort was te steil en te smal om de draai te kunnen maken. Dus alleen voor kleinere buscampers toegankelijk
prima plek voor een paar nachten. Heel vriendelijk personeel. Pas wel op voor de toegangsweg met hoogte beperking van 3 m. Wij moesten terug en 10 min omrijden
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

prima overnachtingsplek voor als je ‘s morgens de veerboot moet nemen. 15 min rijden naar de haven. Werkelijk fantastisch lekker eten en niet duur. Het personeel is heel vriendelijk. Ze vragen alleen het kenteken van de camper. wel aan drukke weg, maar ‘s nachts weinig verkeer.
prima plaatsen. prima sanitair. bezichtiging geitenmelken mogelijk. op vrijdagavond heerlijke pizza’s uit houtgestookte oven te koop een aanrader
Terwijl in de omgeving de campings in modderpoelen waren veranderd, stonden wij na deze regenachtige Pinksterdagen op een heerlijk droog plein bij het plaatselijke voetbalveld. Prima douche in de scheidsrechter ruimte. Alles heel netjes, geen vernielingen of graffiti hier op deze openbare ruimte. Een pluim voor Zalk voor deze prachtige plek.
2023
mooie rustige plek op gras onder appelbomen wel hoog genoeg. onze camper van 3.30 m hoog paste er makkelijk tussen wel iets schuin aflopend Startpunt van 7 mooie wandelingen. Ook leuk fietsen daar Bakker met heerlijke broodjes en gebak op loopafstand 👍