@AntoonAppel
- 1971
mooie schone plek. prima douche en vriendelijke eigenaar zeker een plek om terug te komen
prima plek maar erg op de wind. zonder beschutting verder erg netjes en rustig. gelegen aan een fietsroute van het fietsnetwerk
Fantastisch plekje in authentiek Albanië. met dieren en restaurant. toegangsweg via Sh 80 en sh 65. is sterk verbeterd. Neem niet het grindweggetje want dat duurt veel langer. ook geschikt voor grote campers. leuke wandeling gemaakt op het pad achter de camping de berg op. werkelijk fantastische forel gegeten die daar in de kwekerij opgroeide.
wij probeerden hier te komen maar het weggetje ernaartoe was absoluut te smal. onze camper 8,5 meter was te lang te hoog ( overhangende bomen) en te breed. De toegangspoort was te steil en te smal om de draai te kunnen maken. Dus alleen voor kleinere buscampers toegankelijk
prima plek voor een paar nachten. Heel vriendelijk personeel. Pas wel op voor de toegangsweg met hoogte beperking van 3 m. Wij moesten terug en 10 min omrijden
prima overnachtingsplek voor als je ‘s morgens de veerboot moet nemen. 15 min rijden naar de haven. Werkelijk fantastisch lekker eten en niet duur. Het personeel is heel vriendelijk. Ze vragen alleen het kenteken van de camper. wel aan drukke weg, maar ‘s nachts weinig verkeer.
prima plaatsen. prima sanitair. bezichtiging geitenmelken mogelijk. op vrijdagavond heerlijke pizza’s uit houtgestookte oven te koop een aanrader
Terwijl in de omgeving de campings in modderpoelen waren veranderd, stonden wij na deze regenachtige Pinksterdagen op een heerlijk droog plein bij het plaatselijke voetbalveld. Prima douche in de scheidsrechter ruimte. Alles heel netjes, geen vernielingen of graffiti hier op deze openbare ruimte. Een pluim voor Zalk voor deze prachtige plek.
mooie rustige plek op gras onder appelbomen wel hoog genoeg. onze camper van 3.30 m hoog paste er makkelijk tussen wel iets schuin aflopend Startpunt van 7 mooie wandelingen. Ook leuk fietsen daar Bakker met heerlijke broodjes en gebak op loopafstand 👍
Mooie plek bij park. Wij stonden hier op zaterdag. overdag heel rustig, maar tegen de avond blijken de lokale mensen hier te gaan flaneren. Er was geen parkeerplaats meer over. Toen zijn wij verkast naar een terrein even verderop aan de overkant vd rivier in waar vrachtwagens geparkeerd stonden. Daar ruimte zat
3 nachten hier gestaan wifi was er niet of heel slecht, maar het bleek dat er deze winter wat stuk was gegaan en ze wachtten op de reparatie Daarom kregen we 20% korting. Alles is heel nieuw en schoon. In een douche was het water lauwwarm en in de anderen bijna te heet. Jammer dat je het zelf niet kunt regelen. Receptie personeel was heel vriendelijk. De shuttle service naar het park was 10 euro pp per dag. Restaurant TOP, maar wel prijzig.
Helemaal eens met voorgaande reviews De pizza’s zijn inderdaad heerlijk (alleen afhalen) en maar 6 min lopen
heel veel plek op deze rustige cp. Je kunt kiezen tussen een plek onder bomen of op het grote plein daarachter waar ook de bakkerij is. café in de buurt en ‘s morgens vers brood uit de bakkerij op het plein. Zelfs een gratis wc en afvalwater put. Als je nu nog niet tevreden bent ga dan in een hotel en verkoop je camper
wij waren hier op 10 oktober en de camping bleek al gesloten, terwijl op deze app 15 oktober als laatste datum staat
onze camper van 8,50m lang en 3.30 hoog had hoegenaamd geen moeite met de bomen. er zijn maar een paar plekken waar de takken te laag hangen. maar genoeg vrije plekken om uit te kiezen. heerlijk warme douches wel erg smalle plaatsen, dus voor doorgang camping beter geschikt dan voor langer verblijf.
deze camperplek aan de Dorgogne op een wijnboerderij was heerlijk rustig, vriendelijke eigenaar laat je parkeren hoe je zelf wilt. Prima fietstochten naar leuke dorpjes en door natuurgebied aan de rivier. De richting naar St Pardon is het leukst Ook wijnproeven met uitleg kan hier en natuurlijk kan je hier ook wijn ( biologisch) kopen douche en wc eenvoudig maar schoon en heerlijk warme douche aanrader!
Heel vriendelijke ontvangst schone toiletten en in douche volop warm water Wij waren hier van 7-9 april. geen last gehad van autoweg en vliegtuig lawaai. Inde receptie gehoord dat er geen mogelijkheid was om op de fiets naar Malaga te gaan. Je moest je fiets meenemen in de trein, maar wij hebben een prima fietspad gevonden over de delta van de rivier en stonden na 6 km op de boulevard van Malaga😄
ook bij ons was het douche water lauw verder prima camping met wandelmogelijkheden achter de camping langs de rivier ook fietsen langs de rivier op een gravel fietspad lawaai van snelweg zeer monotoon dus geen last van gehad
deze camping was niet open op 29 maart, terwijl op deze app staat dat hij open is vanaf 22 maart
zeer nette ruime douches met veel warm water mooie opgeruimde camping vriendelijk ontvangst 14 euro per nacht aanrader
voorgaande reviews kloppen prima camping. heel vriendelijke eigenaren. laatste wo vd maand diner dansant. heel leuk aanrader.
Prima plek om Dresden te bezoeken. 9 km op goed fietspad langs de Elbe. Aardige eigenaar die meteen een plattegrond van Dresden gaf. Verder bemoeide hij zich nergens mee. Absoluut voor honden verboden. Voor ons een pluspunt. Ook prima fietsen naar Meissen langs de Elbe. Helaas was de douche dicht wegens de Corona maatregelen. Wij betaalden 24 euro voor 3 nachten. Incl stroom en water Super!
Super camping
Hele leuke plek, ook met kleine kinderen ivm de naastgelegen speeltuin
Prima camping. Vriendelijke eigenaar. Totaal geen last van verkeerslawaai. Prachtig uitzicht op het hoge gedeelte maar dan heb je wel last van wind. Er zijn ook hele beschutte plekken. Er is geen mogelijkheid om water te lozen.
Prima ruime plaats voor een nacht. Wat geruis van de snelweg, maar ‘s nachts geen last van gehad. Geen voorzieningen, maar is dan ook gratis.
Mooie camping met ruime camperplekken volop douches die redelijk schoon zijn in hoogseizoen. Heerlijk zwembad wat wél bij camping hoort. Er is ook een openbaar zwembad bij het sportcomplex aan de overkant van de weg. Mooi aangelegd openluchtmuseum. Wel wandelschoenen aan daar, want ongelijk terrein. Prima fietspaden langs rivier met goed asfalt om eindeloos te fietsen in de mooie omgeving.
28-29 aug. Prima camping maar douches gedateerd en geen privacy. Wel goed en veel warm water. Goede wifi ook achterin. Verrassend mooie autovrije binnenstad op 800 m afstand. Heel rustig ook midden in seizoen met gezellige terrassen en mooi gerestaureerde gebouwen. Camping is vlak bij oud fort. Prima fietspaden langs Donau en Váh rivier zonder hobbels en bobbels, zoals elders.
Toegangsweg is wat hobbelig. Langs deze weg, de E 75, zijn tot Inari nog een stuk of 10 van deze parkeerplaatsen te vinden. Heerlijk rustige overnachting zonder voorzieningen
Prima camping. Hier geweest 27 juni 2019. Het was erg druk. Als je een plaats met stroom wilt kan je beter reserveren. Erg behulpzame vriendelijke medewerkers. Gratis fietskaart voor naar centrum. Alles rustige wegen en fietspaden, dus veilig op de fiets naar 10 km verder, het centrum. Ook daar alles fietspaden. Hele mooie stad om te fietsen
7 juni 2019. Op de app staat gesloten, maar de camping. Is open vanaf 1 juni. Nog steeds niets aan sanitair verbeterd. Alles oud en nodig aan opknapbeurt toe. Ook veel muggen. Te duur ( 29 euro een nacht) Positief: dikke straal warm water en ruime plekken.
Wij waren hier 29 - 30 mei 2019. De toilet douche combinatie was blijkbaar net opgeknapt met nieuw hout aan de muren. Het zaagzel lag nog op de grond en het rook naar pasgezaagd hout. Alles zag er nieuw uit maar de toiletpot was ‘s morgens niet schoon. Waarschijnlijk gebruiken passanten deze ‘s nachts.
Mei 2019. Heel rustig hier Alles keurig netjes. Toegangsweg is inmiddels geasfalteerd. Eigenaar was niet aanwezig maar telefonisch te bereiken. Heel vriendelijk. Sprak goed Engels
Op de camping zeer ruime plaatsen met goede zonligging. We zijn hier 4 nachten geweest in april 2019. Zeer schoon en verzorgd sanitair. Heerlijke wijn te koop van eigen wijngaard. Ook ijsjes en eieren verkrijgbaar. Hele vriendelijke eigenaar. Mooie fietstochten in omgeving
Helemaal eens met voorgaande beoordelingen. Ruim en schoon. Prachtige fietstochten gemaakt. Bourtange is aanrader. We komen hier zeker terug.
Mooie camping met ruime plaatsen. Zeer schoon en nieuw sanitair heel vriendelijke ontvangst. Prachtige fietspaden. Aanrader voor fietsvakantie langs de Donau. Mauthausen vlakbij
Mooie schaduwrijke camperplekken. Heel mooi en schoon sanitair. Vriendelijke staf. Prima restaurant
Mooie ruime, schone, rustige plaats begin april. Strandtenten zijn nog niet open.
Hele nette ruime plek. We kwamen op 1e paasdag 2018 om 17.00 uur aan en er was niemand te bereiken. Het hek stond open dus zijn we gewoon naar binnen gegaan. Een paar uur later werden we terug gebeld met de mededeling dat we zelf naar binnen konden. Ha, we waren zelf al zo brutaal geweest. De volgende morgen hoefden we niets te betalen omdat er niemand was geweest om ons te verwelkomem.