@AntoonvanGurp
Hele mooie camperplaats. je kunt zien dat de eigenaars er veel liefde in steken. mooi en schoon sanitair. ruime verharde plekken. heerlijke plek voor wandel- en fietstochten
Wat een heerlijke plek en wat een fijne eigenaars. We stonden met onze camper aan het meer. Wat een prachtig uitzicht. De ontvangst door Berber en Marcel was zeer vriendelijk en gastvrij. Heerlijk zwembad en terras voor een hapje en een drankje. Het sanitair erg schoon en heerlijke douches met harde straal en lekker warm water.
Op doorreis naar het zuiden hier 3 nachten gestaan met onze camperbus. Vriendelijke ontvangst. Konden zelf plek uitkiezen. Schoon sanitair, (wc zonder bril helaas) kan her en der wel wat gemoderniseerd worden. Leuk zwembad en heerlijke pizza gegeten op het terras bij de receptie. Naar het dorpje gefietst maar daar was niets te beleven, zelfs geen mogelijkheid om een kopje koffie te drinken.
Rustig gelegen, kleine, groene camping vlakbij de Engelgaarde. Fijne ruime plekken. Wij hadden en plek gereserveerd maar mochten bij aankomst een andere ruimere plek kiezen zonder bij te betalen. Schoon sanitair. Vriendelijke eigenaars. Er werd een mosseldiner georganiseerd wat prima verzorgd was. Mooie uitvalsbasis voor wandel-en fietstochten.
Vriendelijke ontvangst. Terrassencamping niet al te groot met redelijk wat vaste staplaatsen. Dit maakt een camping wat mij betreft altijd wat troosteloos, maar door het mooi weer viel het erg mee. Wij stonden op het stukje gras tegenover het prachtige (en vooral schone) sanitair gebouw. De plekken zijn erg klein met geen privacy in de vorm van begroeiing of id. Desondanks stonden wij er 9 dagen met heel veel plezier. Genoeg te doen in omgeving.
Stadscamping naast het openbare zwembad. Zeer vriendelijke ontvangst, voor 28 euro per nacht incl alles voor camper met 2 personen. Leuk stadje op loopafstand. Prima voor doorreis. Sanitair netjes en schoon. Heerlijke douche (op douchegordijn na maar daar ben ik niet zo van). Restaurantje op de camping waar je simpel maar lekker kunt eten.
Wij stonden hier 3 nachten om Cinque Terre te bezoeken. Een mooie, groene camping zonder al te strakke vormen. Fijne plekken met stroom en drinkwater. Prima sanitair al zou de douche wat ruimer of iets van een haakje of plankje mogen hebben. Vriendelijke eigenaars met shuttle busje naar station Levanto. Dit is te voet (25 minuten heen, iets langer terug ivm berg op) en op de fiets goed te doen. Fijn strand. Broodjesservice en klein restaurant.
5 sterren voor deze CP. Voor 13 euro en 5 euro borg heb je stroom en een mooi schoon sanitaire voorziening (man en vrouw apart!). Op loopafstand van het schattige dorpje.
Prima CP om Arezzo te bezoeken. Geen elektriciteit, wel mogelijkheid tot lozen grijs water. Hebben wij niet gedaan. We betaalde 8 euro voor een nacht. Was beste druk bezocht maar meer dan genoeg plek.
Voor het voorjaar een heerlijke camping. Opvallend is dat vooral het eerste stuk van de camping (tot en met het restaurant) er mooi en verzorgd uit ziet. Prachtig zwembad met ligbedden en bar, mooi en schoon sanitair en ruime plekken. Als je wat verder de camping opwandelt zie je een hele enclave van vaste gasten wat minder verzorgd is. Met de fiets naar Vada met een klein centrum waar je terrasje kan pakken. Strand niet echt ons ding. rommelig.
Perfecte uitvalsbasis om Pisa (te voet) en Lucca (met de trein) te bezoeken. Op ongeveer 1000 meter van de Toren en 500 meter van het station. Vriendelijke ontvangst bij receptie, winkeltje met broodjesservice, ruim voldoende sanitair wat redelijk schoon gehouden wordt. Fijn zwembad met ligstoelen en bar. Plekken om te staat zijn niet erg ruim maar er heerst een gezellige sfeer. Prima voor een paar dagen.
Prima camping met mooie plaatsen. Sanitair niet nieuw maar wel schoon. Goed restaurant bij het zwembad. Wij waren er 1-6 en het weer was prachtig maar helaas was het zwembad nog dicht. Het wachten was op toestemming van de staat..Met de shuttlebus van het park naar de hoofdstad perfect!
Heerlijke, rustige camping op fietsafstand van Ravenna en het strand. Vriendelijke eigenaresse, schoon sanitair en fijne plekken. Geen water bij de plek en geen Wifi (wel bij de receptie). maar de prijs is er dan ook naar. wij betaalde eind mei 24 euro per nacht voor 2 personen met een camper.
Voor ons een te massale camping. daarom maar 3 sterren. Beetje hutje mutje. wel vriendelijke ontvangst bij de receptie. Wij betaalde 111 euro voor 3 nachten met 2 personen en een camperbusje. Sanitair ruim voldoende aanwezig en schoon. Ruimte in douche hokje wat beperkt. Mooi zwembad en aan het strand. Strand beetje rommelig en heel veel ligstoelen. Chioggia leuk om te bezoeken maar buiten centrum nogal troosteloos.
wij kwamen op deze camping op doorreis naar Italië. Hadden de website niet gezien zoals vorige review maar troffen een heerlijke camping aan. Dwz prachtig gelegen, vriendelijke receptie, mooie plek, lekker rustig en schoon, warme en mooi sanitair.
Een wat grotere camping met zeer luxe en schoon sanitair. Niet overal de mooiste plekken op de camping maar wij stonden aan de rand van het bos. We vonden het heerlijk dat het zo rustig was op de camping ondanks dat er veel plekken bezet waren. Oetztal prachtig voor wandelingen en fietstochten. Camping is niet goedkoop, maar plek en omgeving maakte het voor ons meer dan waard
Sitecode: 20497
Prima camping met vriendelijke eigenaars. Wij waren er vanaf 9-9-23 en betaalde 30 euro alles inclusief. Goed sanitair, leuk restaurantje waar je prima kunt eten. Mooie uitvalsplek om te wandelen en fietsen. Mogelijkheid om tegen zeer redelijke prijs quad en auto te huren. wij deden beide en was echt top. Het enige minpuntje wat ons betreft was de erg schuine plaatsen en het feit dat je achter elkaar staat, dus 2 plekken achterelkaar per plaats.
Mooi aangelegde boerencamping. Wij hadden een prachtige plek waardoor je je in een natuurgebied waande. Sanitair mooi en schoon. Vriendelijke ontvangst. Mooi gebied om vanuit fietstochten te maken. wij betaalden voor 2 personen met camperbus en stroom 27 euro voor 1 nacht. Voor het douchen moet je 50 ct muntje hebben.
Grote camping. wij waren er half juni en het was er niet te druk. Sanitair ruim voldoende, schoon genoeg en lekker warm water. Heerlijk zwembad. Kleine supermarkt met het hoogst noodzakelijke. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Strand op 600 meter lopen. Prachtige baaien en heerlijke stranden. Zelfs een naturisten strandje tussen de baai. Dorpje Porto Covo is klein maar met een gezellig centrum met winkeltjes, restaurantjes en versmarkt.
Zeer verrassende camperplaats met alle gemakken voorzien. na een rit over een onverharde weg naar boven werden we zeer vriendelijk ontvangen. Er zijn ongeveer 15 plekken met stroom en water. Prachtig uitzicht over de vallei. schoon sanitair en een heerlijk zwembad. Niks gemerkt van humeurige eigenaars. deze plek verdiend 5 sterren!
we hebben hier een heerlijk verblijf gehad rond Koningsdag. het enige “min” puntje wat we kunnen benoemen is dat het contact vooraf wat moeizaam verliep (geen telefoon opnemen, mail later beantwoorden). het is een prachtige stek waarvan je mooie wandelroutes hebt. eigenaren erg aardig en sanitair spic en span!!! het veldje is lekker ruim opgezet. heerlijk rustig. we komen graag nog eens!
Sitecode: 19254
Gratis cp. Strook parkeerplaatsen langs een speeltuin tegenover het zwembad. Gratis stroom en lozen vuil water. Voor 4 euro pp zwemmen en meteen douchen. Op loopafstand van het mooie dorpje. wij waren er 31-8 tegen de avond en hadden nog 1 plekje. Alternatief was groot parkeerplaats ernaast naar daar geen stroom. Prima voor een overnachting op doorreis.
Kleine camping met veel passie sinds 2 jaar gerund door Wilma en Ge. Mooi en super schoon sanitair. Ligweide aan het meer met een prima restaurantje. Bij aankomst een zeer warm ontvangst met uitgebreide info over omgeving. Mogelijkheid om broodjes te bestellen. Prachtige omgeving om te wandelen/fietsen/zwemmen. Wij raden deze camping zeker aan!!!
Prima cp aan de Main op loopafstand van centrum. Grote parkeerplaats met aan de waterkant officiële cp waar je ook stroom hebt (0,60 per kWh). Helaas zijn er mensen die hun camper zo neer zetten dat ze twee plaatsen in gebruik nemen. Plekken zijn smal maar waar ze voor gebruikt horen nl een overnachting en weer gaan prima. 15 euro per nacht. Vuilwater en chem toilet gratis te legen en tegen betaling schoonwater in te nemen.
Symphatieke middelgrote camping op mooie locatie iets buiten het dorp. Op loopafstand van de gondel. Prachtig sanitair, plekken ruim voldoende. Fietsen naar Bodensee ongeveer 13 km.
Locatie is top, camping ligt aan het meer. Privé grasveld aan het water wat netjes onderhouden wordt. Voor ons een te massale camping, plekken zonder afscheiding met iets van heggetje, dicht op elkaar. Vriendelijke ontvangst. Sanitair netjes.
Top camperplaats op loopafstand van historische dorpje en op fietsafstand van Heidelberg. Ruime plaatsen met stroomvoorziening. Let op: contant geld meenemen. 1 euro voor 2 KWH stroom. Bij aankomst buiten receptie openingstijden klformulier invullen dat buiten de receptie hangt waar je 12 euro bijvoegd in de envelop die er ook bij zit en in de brievenbus deponeren. Schoonwater tegen betaling in te nemen en grijs water te lozen. Geen douche/toilet
Prima stadscamping op 1,5 km van oude centrum Annecy. Let op: heen weg naar Annecy alleen maar dalen dus prima te doen (op fiets zonder ondersteuning). Terug dus behoorlijke stijging die voor de gemiddelde fietser niet te doen is. maar dan kan het lopend prima. Plekken niet waterpas dus stel blokken zeker nodig. Keurig sanitair met lekker warm water. Geen wc papier of zeep aanwezig.
Zeer goed verzorgde camperplaats. Afgesloten met slagboom, 24/7 dmv bankpas te bereiken met keuze uit 1, 2 of 3 dagen. Keurige plekken, ruim genoeg. Goeie plek om grijs water en chemisch toilet te lozen. Ook drinkwater inname mogelijk. Wij betaalde op 1-10 12 euro voor 1 overnachting. heerlijk rustig geslapen.
Mooie ruime camping op fietsafstand van de stad. Goed onderhouden en mooi schoon sanitair. We hadden een goede verharde plek met stroom en water bij de plek.
Na een vriendelijke ontvangst konden we zelf een plekje op het terrein uitzoeken waar je gebruik kan maken van de voorzieningen. Er is ook een veldje voor zelfvoorzienende campers. Per abuis had ik daar een plek geboekt maar dat was geen probleem. Tegen een kleine (volledig terechte) vergoeding konden we gewoon gebruik maken van het sanitair. De camping ligt heerlijk rustig en als uitvalsbasis voor mooie fietstochten ideaal. Sanitair schoon!
Mooie rustig gelegen minicamping bij een kleinschalige melkveehouder. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar met een welkomspakketje. Mooie plekken met vrij uitzicht. Sanitair schoon en Corona proof gemaakt. Heerlijke douche met goed warm water en lekkere straal. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten.
prachtig bosrijk gelegen camping met aantal Safari tenten en blokhutten. Verder aantal camper plaatsen maar die worden uitgebreid. Zeer vriendelijke ontvangst. Geboekt voor 2 nachten maar mochten laatste dag vertrekken wanneer we wilde. Was erg rustig. Plek erg groot met stroom en water vlakbij sanitair gebouwtje. Sanitair schoon, lekker douche. Enige minpuntje is afvalplaats. Te weinig containers
Sitecode: 20035
Mooi rustig gelegen camping waar vanuit je veel fietsroutes hebt. Sanitair schoon maar door Corona wel wat te weinig voor het aantal gasten (2 wc’s en 2 douches). Wij stonden met onze camper op het “open” veldje. Prima plek. Stroom maar geen wateraansluiting bij de plek. Achterburen (achter de heg waar veldje voor caravans is) wel tot laat wat rumoerig. Vriendelijke ontvangst door eigenaar.
Zeer goed verzorgde rustige camping. Mooie ruime plaatsen gescheiden door, wat ons betreft, precies hoog genoeg heggetjes. Sanitair modern en schoon. Goede uitvalsbasis om mooie fietstochten te maken ri België, Duitsland en Nederland.
Een mooi landelijk gelegen camping bij boerderij. Maar wel op zeer korte afstand van Enschede en de recreatie plas de Rutbeek. Mooi verzorgde plekken met verhard plaatsje. Nu was het nog erg rustig. Wellicht als alle plekken bezet zijn zit je wel wat dicht op je buren. Wij waren er toen het sanitair nog gesloten was. We betaalde voor 3 nachten met de camper in juni 58.50 incl alles
Prachtig gelegen camping, vriendelijke ontvangst, mooie camperplaats camper staat op verhard gedeelte met ruime plek ernaast. Sanitair ruim en zeer schoon. Wij stonden op de comfort plaats op 5-10 voor 24 euro. Niet goedkoop maar het zeker waard. Ten onrechte heeft deze camping nu een gemiddelde beoordeling van 6.8.
Sitecode: 20151
Rommelige camping met oud en vies sanitair. In 1 van de douches lag vogelpoep in de douchebak. Net als op de afwasplek. Restaurantje ok. Was nog erg rustig op de camping maar lijkt een beetje ons kent ons. Wij hebben hier alleen 1 nachtje gestaan op doorreis maar zal hier niet snel weer komen.
Recent gerenoveerd. Mooie camping met ruime plaatsen aan het meer. Gloednieuw sanitair. Schoon en van alle gemakken voorzien. Mooi zwembad met terras voor een drankje. Restaurant was nog niet geopend toen wij er waren. Open vanaf 6-7. Leuk dorpje met supermarkt en restaurantjes. Zeer vriendelijke receptie.
Mooie grote camping met alle voordelen van dien. Mooi schoon sanitair, beveiliging bij ingang, alle comfort in de buurt. In een gezellige omgeving waar, als je we van houdt, genoeg te doen is qua winkeltjes en barretjes/eettentjes. Strand op paar 100 meter. Met de fiets via collega camping in paar minuten te bereiken. Plaatsen ruim genoeg voor camper.
Op zich prima camping alleen ineen troosteloze omgeving. Weinig vertier in de omgeving en slecht verzorgd. Sanitair op camping kan schoner, weinig wc’s. Prima zwembad en aardige dame bij de receptie. Wij betaalden 17.60 per nacht incl stroom.
Prachtig gelegen camping aan het meer van Paraloup. Wij waren er half juni en er was plek genoeg waardoor we een mooie ruime plek aan het water hadden. Plek met stroom en waterpunt. Voldoende douches en wc’s. Vriendelijk Nederlands sprekende receptie.
Mooi ruime camping met ruime plekken. Tot 23 uur kan je de camping oprijden en een plek kiezen met stroom. Volgende dag bij receptie inschrijven. Ideale uitvalsbasis om fietstochten te maken. Sanitair schoon alleen zijn sommige mede kampeerders nogal viezig en laten de boel vies achter. Totaal geen last van de weg gehad terwijl wij aan die kant van de camping stonden.
Rustig gelegen kleine camping. Vriendelijke ontvangst door een Franse mevrouw. Wij kwamen laat aan 20.30 en konden op de camping municipale van Bayeux niet meer terecht omdat de receptie gesloten was. Ruime plekken zelf uit te kiezen. Wij stonden voor 15.60 per nacht incl stroom en WiFi. Sanitair eenvoudig maar toereikend en schoon. Prima uitvalsbasis om met de fiets de stranden te bezoeken.
Wij waren hier het weekend van 24 mei 2019. Het was lekker rustig op de camping. De camping ligt bij een in bedrijf zijnde boerderij maar daar heb je geen enkele last van. Zeer vriendelijk ontvangen, schoon sanitair en ruime plaatsten met mooi uitzicht. Op loopafstand van Ootmarsum. We betaalde 37 euro met camper voor 2 nachten incl stroom en mochten op dag van vertrek gaan wanneer we wilde.
Mooi onderhouden camping. Prachtig uitzicht. Schoon sanitair. Niet veel douches maar wel schoon. Op loopafstand van Holland Casino en Thermae 2000. Vriendelijke eigenaar. Wij waren er 1 nachtje maar zouden zeker hier terugkomen.