@Antur_2024
- 2024
Stadscamping op 1 uur OV van centrum Warschau. In verhouding duur. Keurig sanitair, beperkte ruimte op je plek (want je bent toch naar Warschau???) en tegelijkertijd wel rustig. Bushalte: 300 m lopen, goede verbinding. Geen gebruik gemaakt van de bar.
Fijne en rustige camping met hartelijke ontvangst door Janneke en Rob. Prima sanitair, mooi uitzicht op graanvelden en wat speelgelegenheid voor (jonge) kinderen incl. voetbalveld en volleybalnet. We hebben op vrijdag 10 km gekanoed op de Warta. Werden door Rob weg gebracht en gehaald en hij maakte bij terugkomst ook nog foto's. Fijne service!
Fijne kleine camping. We stonden achterin met uitzicht over de weiden. Veel dieren op de camping. Keurig en goed sanitair, geweldige campingwinkeltje en supermarkt op ongeveer 500 m. 30 minuten van Lublin, mooie stad om te bezoeken. Plaatsen niet heel specifiek afgebakend, dus beetje geven en nemen. Voor liefhebbers is er kampvuurplaats.
Parkeerplaats, 5 officiële plaatsen maar er zijn 2 aangrenzende parkeerplaatsen waar we met 4-5 campers stonden. Geen voorzieningen. Aan de overkant kun je stukje met hond langs waterkant van de Binnen Ostsee lopen. betalen via app. Wij kwamen rond 19 uuraan en hebben via EasyPark alleen toeristenfee betaald (€ 3,50). 45 minuten naar ferry Fehmarn-Rødby (zonder Wegwerkzaamheden....)