@AontheRoad
Wat een rust. Goede voorzieningen en mooie ruime plekken. Alles tip top in orde. Heerlijk fietsen in de omgeving. Wel verrekijker meenemen, er zijn vanaf de camperplaatsen veel vogels te zien. Als bonus hebben we drie dagen achter elkaar twee zee-arenden gezien.
Camping is heerlijk rustig. De plaatsen zijn ruim en voor campers zijn er rijstroken in het gras. Het sanitair is basic, maar schoon en daar gaat het om. Afwaswater is super heet, de douches wat wisselend. Omgeving is prachtig om te fietsen. Fort Pannerden en kasteel Doornenburg zijn een bezoek waard.
Heerlijke camperplaats in het groen en alle faciliteiten aanwezig. Aanmelden via een aanmeldzuil, wat heel eenvoudig was. Alle faciliteiten zijn inbegrepen, behalve stroom wat je via een kaartsysteem opwaardeert en afwaswater €0,20 muntjes. Heerlijk fietsen in de omgeving en ook een ritje met de stoomtrein (STAR) tussen Stadskanaal en Veendam is de moeite waard. We komen hier zeker terug.
Kleine goed verzorgde camping met grote plaatsen. Water bij elke plaats beschikbaar en ook (met eigen slang) de mogelijkheid om grijs water op de plaats af te voeren. Uiteraard ook een centrale plaats voor afvoer grijs water. Prachtig sanitairgebouw, douchen en warm water voor afwassen is inclusief. Prachtig aangelegde borders met bloemen. In het water kan gezwommen worden. Tot slot, super vriendelijke eigenaren.
Mooi verzorgde camperplaats met alle voorzieningen. Aanmelding gaat via een terminal, voor het gebruik van alle voorzieningen ontvang je een kaart die je via de pinpas kan uploaden. Het werkt allemaal prima. In de maanden juli en augustus gratis toegang tot het freibad, wel even melden bij de kassa van het freibad en de kassabon laten zien.