@Ap-en-Petra
- 2008
Juni 2026
Voor camperaars die reizen zonder vooraf boekingen te doen raden we deze camping af. Hoe later op de dag hoe meer je moet betalen. Startbedrag ligt al ruim boven de 50 pond.
prima plek met prima voorzieningen.
Sitecode: 1956
21 mei. Met 6 andere gasten op deze camping. Werkelijk een plaatje van een camping. Schitterend aan de Loue gelegen met prachtig groen. Echt een verblijf waard.
Campers niet toegestaan
2023
gps verwijst naar een niet bestaande camperplaats. Buurvrouw wist niet van het bestaan en verwees naar dichtbij gelegen camping. We zijn verder gereden.
Heerlijke municipal camping. Zo zijn er niet veel meer. Aan de rivier, stil en slechts op 100 meter van het gezellige centrum met de nodige terrassen.
prima cp. Na betaling ging de slagboom te kort omhoog waarop de dame van de cp ons aanraadde nogmaals te betalen . Na protest deed ze de slagboom omhoog. Jammer.
2022
Heel mooie plek zonder voorzieningen. Vriendelijke eigenaar.
2021
Sitecode: 20246
Voor 3e keer op deze camping. Mooie ligging bij meertje en dorp. Nog steeds de bijzonder vriendelijke eigenaars. Het groen heeft dringend onderhoud nodig. In het weekend is het restaurant op de camping open.
Schitterend gelegen camping. Kundig en klantvriendelijk beheerders. Klein beperkt restaurant op de camping. Zeer ruime plaatsen.