@AppieBeijer
- 2009
2023
Ik ben hier nu 3 x geweest, tot mijn vólle tevredenheid! Súpervriendelijke uitbaters, een voortrèffelijk restaurant, mooi plekkie (zonder voorzieningen), grandioze omgeving en tot mijn grote verrassing kreeg ik dit keer na het diner een verrassingspakketje met infomateriaal over de streek + fietsroutes, enz.. SÚPER!!!
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Wàt een vriendelijke ontvangst, wàt een daaldersplekkie, wàt 'n leuke hippie-achtige camping, wàt een heerlijke eenvoud, wàt 'n rust en ontspanning ... wáuw! Wàt héérlijk hier‼️ 👌
Alle lof voor deze CP; ik ben het hélemaal eens met de vorige positieve reacties! Dat buurtbewoners deze locatie gebruiken als hondenuitlaatplek en de uitwerpselen van hún dier doodleuk voor of naast jouw (camper)deur laten liggen is onbegrijpelijk en ergerlijk.
Zoals eerder vermeld: aan drukke straat en kruising met verkeersdrempdels, pàl achter de twee zeer ruim bemeten camperparkeervlakken. Dat heeft mijn nachtrust erg nadelig beïnvloed; overigens: ik ben het zeer eens met de positieve accenten die genoemd zijn.
Eindelijk een CP met speciaal tarief voor de SOLO! Dat voelt zó gastvrij. Groot compliment aan de súpervriendelijke en meedenkende uitbaatster; TÓP‼️
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Ongelooflijk vriendelijke bejegening en ... fijn dat deze uitbater ons camperaars zoveel gastvrijheid biedt. Prima keuken, voortreffelijke wijnen, leuke locatie. Hier klopt het gewoon allemaal!
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 4 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Camperplaats deels bezet door tent van Coronatest organisatie. Verder alles oké. Drukke weg is niet storend, goede wifi in zwembadbistro, goede SAT-ontvangst. Stroom €1 per 5 uur. Voor mij een uitstekende plek.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Het kost inmiddels € 9 en er zijn 4 stroomaansluitingen à € 3/nacht. Verder zijn er geen campervoorzieningen. Als je geluk hebt is de berghut open voor een consumptie e/o hapje. Mooi en weids uitzicht. Ideaal als je van rust houdt. Slechte toegangsweg.