@Appiecamper2022
- 2022
Waren we toeval bij deze camperplaats terecht gekomen en ik moet zeggen …in een woord geweldig … ! We konden mooi naar achter rijden en een plaatsje zoeken. stroom en water waren aanwezig. rond vijf uur kwam de vriendelijke eigenaar vragen of het naar wens was en dat we mee mochten voor een rondleiding en uitleg over het Chateau daarna de wijn geproefd! de wijn was heerlijk dus gelijk een doos gekocht ! echte Franse gastvrijheid!
bij aankomst bleek het gesloten te zijn … dus wel teleurgesteld zeker omdat aangegeven werd dat de kampeerplaats het hele jaar open zou zijn !!
wij zijn vandaag aangekomen op de camping en werden hartelijk ontvangen! Eindelijk een camping die open was hier in de buurt !! mooie plaats fijne douches dus wat wil je nog meer !! dus wat ons betreft een aanrader en als we weer in de buurt zijn gaan we zeker terug naar hier !!
prettig ontvangst! mooie plaats en prima net sanitair! een aanrader! we hadden het zo goed naar ons zin dat we een paar nachtjes erbij hebben (met hulp van Ineke) geboekt We komen zeker nog terug!