@Appiehappie
Twee sterren voor de mooie omgeving en voor het fijne en schone zwembad! Het onderhoud en de schoonmaak van de faciliteiten laat zeer te wensen over. Toiletten en douchegelegenheid zijn erg gedateerd. De campingeigenaar is niet de allervriendelijkste. Wij betaalden €22,00 per nacht excl wifi!
Bijzondere plek, maar voor ons maakte het een erg rommelige in druk. Kleine plekjes zonder schaduw, geen gelegenheid om grijs water te lozen en om de cassette toilet te legen. Wel stroom en water op de plek! Vriendelijke eigenaren.
Eenvoudige maar goede camping. Douches en toiletten zeer school! er is een afwasgelegenheid met warm water. Helaas kun je alleen geen toilet en grijs water lozen.
Fijne parkachtige camping met veel grote bomen en dus veel schaduw! Voldoende douches en toiletten, die tijdens ons verblijf goed schoon waren. Brood kun je bestellen bij de receptie. Men spreekt goed engels!
Fantastisch plekje! Sanitair erg verouderd maar schoon, heerlijke warme douche. Vlak bij het leuke stadje Wijhe, waar je zo naar toe kunt lopen.
Prachtig hier! op loopafstand van het stadje! Sanitair prima in orde en schoon. vuilnis wordt ‘s morgens en ‘s avond bij je camper opgehaald! Een echte aanrader!
Prachtige plek, aardige mensen en vlakbij het leuke stadje! Eigenlijk dus helemaal niets te mopperen behalve het bar slechte onderhoud en de zeer slechte schoonmaak van het prachtige toiletgebouw, zo zonde!!
Fantastische gratis plek! Het is vaak onze eerste stop richting het zuiden. Alles voorhanden én een leuke leerzame omgeving.
Fijn kleine camping met aardig personeel! Prima douches en toiletten beschikbaar, alles kraakhelder en schoon. Lidl vlak bij voor de boodschappen, handig! Lopen naar de haven is goed te doen ,je kunt er heerlijk eten! De prijs was €18,00 ( juni) excl €5,00 stroom en toeristenbelasting. Een aanrader!
Fantastische plek, rust en ruimte! gratis Wifi en gratis stroom. 2 douches met warm water, 2 toiletten en 2 wastafels beschikbaar, alles kraakhelder en schoon! Duidelijke info ook in het Nederlands aan de paal bij binnenkomst beschikbaar( Pass etapes kaart nodig)! Kortom een echte aanrader!
Heel goede camping met mooie grote plaatsen en aardig personeel! niets op aan te merken!
Prachtige plek, zeer aangenaam om te verblijven. Behalve een vuilnisbak geen voorzieningen. Stadje vlakbij, daar zijn een bakker, slager en supermarkt. Ook een leuk restaurant en een mooi kasteel!
Wij voelden ons niet veilig hier. Het was erg rommelig en onaangenaam. we zijn doorgereden.
Fantastisch mooie plek hier! Zelfs drinkwater aanwezig! Toilet legen kan ook. WiFi is er ook, kortom helemaal prima!
Fijne rustige camping aan een leuk riviertje! Je kunt zelf een plaats kiezen. Koelkast, magnetron, waterkoker voor algemeen gebruik aanwezig. Sanitair zeer basic en oud en helaas niet al te schoon. Prijs van €13,00 per nacht incl stroom is erg aangenaam
Fijne goed verzorgde camperplaats! De plaatsen aan de hoeken zijn het meest aantrekkelijk en grenzen aan gras( achteraan). Douche en toilet goed schoon, prima restaurant en een leuk stadje op loopafstand. Alleen de klantvriendelijkheid van de beheerder laat te wensen over, jammer!
Sinds april 2022 zijn er nieuwe eigenaars, een jong echtpaar. we werden vriendelijk ontvangen. Het is geen zorgkwekerij meer, ook geen appeltaart meer, alleen nog plaatsen op het gras, solardouche was verdwenen. WiFi was aanwezig maar werkte op dit moment niet. Prachtige omgeving én op loopafstand van het dorp waar een supermarkt is.