@Apples-on-tour

Betrouwbare reviewer

2010

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

heerlijk rustig met een prachtig uitzicht, wat wil je nog meer.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

goede plek voor een overnachting. goede royale gemarkeerde baaien en aangename omgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

reed vrijdag 21/4/22 langs deze aire en er stonden 5 busjes geparkeerd. uiteraard nu weer open voor de zomer.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

goed gedaan Torridge Council. helemaal aan het einde van de parkeerplaats is er een nieuw gebied dat recentelijk geverfde baaien lijkt te hebben. 10 van hen zijn langer dan normaal, het lijkt erop dat het bedoeld is voor campers.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

rustige parkeerplaats ideaal gelegen om Holsworthy te verkennen. egalisatie opritten nodig. prijs nu £ 8 per nacht 18.00-10.00 uur.

heerlijke plek aan de oever van de rivier. Zorg ervoor dat u de honesty box gebruikt. Ik sprak met een plaatselijke bewoner die me vertelde dat het geld teruggaat naar de gemeenschap, inclusief twee defibrillatoren en een kerstfeest voor OAP's. gebruik de doos.

Rustige (behalve wind) zagerij stopte om 18.00 uur. zou de vis- en frietkraam van Wee Hurrie slechts 3 minuten lopen aanbevelen. prachtig uitzicht.

Op deze locatie zijn inmiddels overnachtingen gestopt. je kunt hier nog steeds parkeren tussen 8u en 22u. De gemeente heeft me verteld dat ze hopen in 2021 een terrein in de buurt te openen. Je kunt 's nachts stoppen op de parkeerplaats van Maer Road (bij reddingsbootstation)

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Gestopt voor een nacht 1/1/20 a we stonden op het punt om een parkeerwachter te verlaten die voertuigen controleerde, vroeg hij hoeveel we hadden betaald en controleerden tegen zijn computer - we hadden de volledige £ 11 betaald. Hij zei dat veel busjes slechts de autoprijs £ 3 betaalden en in de toekomst parkeerkaarten zullen worden uitgegeven. Hij waarschuwde vandaag alleen mensen. Je bent gewaarschuwd.

Hier een aangename nacht doorgebracht. We komen binnen terwijl de hindernissen nog steeds weg waren, maar als je op de verloren ticketknop drukt wanneer je de volgende dag wilt vertrekken, betaal je nog steeds slechts € 4,50. Kasteel. Is het bezoeken waard

Hier een aangename nacht doorgebracht op de grotere parkeerplaats achter het uitkijkpunt. Goed uitzicht en heel rustig, behalve de wind.

Zoals anderen al hebben gezegd, wat een prachtige site tegen een redelijke prijs. Vriendelijk welkom en overal was schoon en netjes. Trakteerden onszelf op een zeer smakelijk en stevig ontbijt.

Hier een zeer aangename middag en nacht doorgebracht. Zeer mooie stad en kustwandelingen. Er is een calor-gasleverancier door deze CP die ook autogas verkoopt als u bijvult.

Gisteren bezocht met de bedoeling om een nacht te blijven. Bar / camping was gesloten met bericht op de deur en zei: "Shut for winter open volgende zomer"

Ik wens meer raden (vooral in het VK) op voorwaarde dat Aires zo is. Prachtig uitzicht en gemakkelijke toegang tot de stad. Aire was erg schoon met uitstekende faciliteiten. € 10 inclusief EHU zeer redelijk, rustig 's nachts. We aten in de bar in het Bantry Bay Hotel en konden geen fout vinden in het eten.

Hier geparkeerd om de stad te bezoeken na een nacht in Charles Fort te hebben doorgebracht. Zeer handig voor de stad die ik zou aanraden om te bezoeken. Zou geen probleem hebben om te stoppen voor de nacht.

Hier twee nachten doorgebracht. Mooi uitzicht (tussen regendouches) goede treinverbinding naar Cork en Cobh stad is een bezoek waard. 'S Nachts was het stil.

Hier de nacht doorgebracht, prachtig uitzicht en heel stil, afgezien van de wind.

Bleef een nacht tijdens een bezoek aan Waterford. Erg handig om door de stad te lopen. Goed verlicht, stil en voelde me 's nachts veilig. Baaien waren klein en konden onze 7 meter niet in één baai passen. Ik vond een paar lagerbaaien parallel aan de rivier.

Hier de nacht doorgebracht nadat ik overkwam op de middagveerboot vanuit het VK. Rustig, mooi en vredig voelde veilig en zou opnieuw gebruiken. Slechts 8 sterren sinds helemaal geen voorzieningen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Een goede plek om te stoppen om Cadiz te bezoeken. We fietsten de stad tweemaal langs de promenade in, dus het was best veilig. we brachten hier twee nachten, ja er was wat lawaai van de weg maar niet verschrikkelijk. We parkeerden op het strand weg ongeveer 100 meter langs de belangrijkste parkeerplaats, geen helling en gemakkelijker met een iets langere van.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Bleef voor 1 nacht om de brug en de oude stad te bezoeken. Gemakkelijke fietstocht vanaf het terrein, goede afvalvoorzieningen, wat lawaai van de weg maar beheersbaar.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goede camping, goed gelegen voor gemakkelijke busrit naar het centrum (bushalte bij de ingang), goede faciliteiten, veel warm water en krachtige douches. Toen we in februari boekten konden we geen tickets voor Alhambra op het internet boeken maar de camping was in staat om voor ons.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zoals iedereen heeft gezegd is deze site erg duur, maar goed gelegen en een mooi gezicht, goede douches en veel warm water. Mooie fietstocht naar het centrum om de Mezquita te bezoeken.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Leuke stop hier. Zeer stil en veilig.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Uitstekende tussenstop. Prachtig uitzicht en gemakkelijke toegang tot de stad.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Heel druk en erg gehorig. Het heeft echter goede legen en bijvullen faciliteiten.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wat een heerlijke plek, rustig met een mooi uitzicht. Het personeel was erg vriendelijk. Een ideale plek, vooral als u houdt van wandelingen in de natuur en vogels kijken. Parkeerplaats redelijk druk gedurende de dag maar 's nachts waren we het enige voertuig daar, maar voelden ons veilig. Geen faciliteiten maar er zijn toiletten in het bezoekerscentrum tijdens openingsuren.

We verbleven voor nachten, zeer rustig zonder problemen. Ideaal gelegen voor een bezoek aan Exmouth. Prachtig uitzicht over de riviermonding. We hadden een probleem met het gebruik van de parkeerapp. Het liet me niet toe onze tweede dag te boeken tot een uur nadat de eerste dag was verstreken. Aan de positieve kant kostte het ons slechts £ 3,20 per dag omdat het winter tarieven was. Geen faciliteiten maar zal deze site opnieuw gebruiken.

Een heel mooi gezicht, goede faciliteiten en een prachtig strand, zee meer geschikt voor surfers dan zwemmen !. Twee nachten doorgebracht hier met het opladen van busje en carrosserie voordat je doorgaat naar Santander en de veerboot naar huis.

Gebruikt dit voor een overnachting tijdens het reizen naar het zuiden. Zeer stil en aangenaam.

Goede gratis parkeerplaats, gevonden chemisch legen punt achter het kleine toiletgebouw, het zei dat het voor de booteigenaren was. Vogelobservatorium was duur, maar een goede selectie van dieren in het wild.

Ideaal gelegen om Bordeaux te bezoeken, goede verbindingen met het openbaar vervoer. Personeel erg behulpzaam.

De plaatsen zijn klein maar een geweldige locatie, ideaal om naar de stad te wandelen. Stil 's nachts.

Mooie rustige camping op een mooie locatie. goede faciliteiten. Geen teken van de bakker!

Sitecode: 19478

Een schone stille plaats. Gestopt voor een nacht op weg terug naar Bilbao.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Deze recentie bevat geen tekst.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Heb hier de nacht doorgebracht met 8 andere busjes. Een rustige nacht zonder problemen. Niets bijzonders, maar een goede nacht stop.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Eén nacht hier doorgebracht met slechts twee andere busjes. Behoorlijk winderig dus dat kan anderen hebben weggehouden. Ik voelde me veilig hier. Prachtig uitzicht en zandstrand direct naast.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Uitstekende camping, mooie staanplaatsen en goede schone faciliteiten. Vond de site om stil en vredig te zijn. Receptie zeer behulpzaam en een gemakkelijke fietstocht naar de kust. Zou hier weer komen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Heerlijke rustige plek. Leuke plek om te ontspannen na een paar hectische dagen in Valencia. Hoe populair ook, er waren gisteravond 22 bestelwagens. De politie reed rond, maar geen problemen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Goed voor een overnachting. Handig voor supermarkt en brandstof. We werden niet gestoord door geluiden of geuren!

Een uitstekende camping voor een bezoek aan Lissabon. We vonden het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Sommige beoordelingen vermelden dat deze site in een "slechte" omgeving was. We zagen geen bewijs van dit en voelde me vrij veilig terug te lopen vanaf de bushalte 's avonds wanneer donker. Bussen waren vrij frequent en nam nooit meer 45 minuten om naar het centrum te komen.