@Ar-Mi-An
- 2018
heerlijke rustige plaats. Mooie omgeving, leuk dorpje. Bakker, superen restaurants op loopafstand
Vriendelijk ontvangst. Zeer schoon, mooie ruime plaatsen met grandioos uitzicht. goed internet en het eten is fantastisch. Bakker op loopafstand en de tocht naar de stad is goed te doen. we zijn een dag langer gebleven omdat we het hier heel fijn hadden. absolute aanrader!!!
prima plaats om de stad te bezoeken. Rustig, schoon en goed internet. Heel vriendelijk ontvangst. Bij de ingang 2 wc’s en douche. achter op de camping ook nog drie.
Geweldige camping, ongecompliceerd, ga maar ergens staan. Op vrijdagavond was er live muziek, dat was erg leuk. De bistro is goed. makkelijk te voet naar het prachtige stadje. mooie fiets omgeving
Aardige receptioniste. Leuk om te kanoën, maar niet geschikt voor campers. Veel jongeren met tenten. Toiletgebouw eenvoudig. Alleen mogelijk contant te betalen. Supermarkt op loopafstand. Wij betaalde €24,00 Twee personen met busje inclusief stroom.
Top camping. Vriendelijk ontvangst, oogt een beetje rommelig maar het toilet gebouw is modern en schoon. Overdags veel beweging van kano vaarders. Rustige omgeving en een goed fietspad naast de rivier. Je bent zo in de dorpen en winkels op de fiets. Kleine Bistro op de camping Goed en gunstig. Het enigste nadeel is dat campers tot middernacht arriveren. Absolute aanrader!
Camping heeft een hele metamorfose ondergaan. Mooie ruime plaatsen. Nieuw toiletgebouw met nieuwc, ruime douche en afwas mogelijkheid Ook staan er twee wasmachines. mooie toeristische omgeving. Vriendelijke eigenaar. Nadeel is: geen internet, receptie is niet aanwezig (hij komt wel gelijk als je opbelt) en het is voor het laagseizoen toch prijzig 45,60 per nacht Busje met twee personen.
prima plaats om een dagje naar de thermen te gaan. Je moet borg betalen voor de sleutel van de stroomkast. En de receptie gaat om 10 uur pas open, lastig als je vroeg wil vertrekken. Een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
Sitecode: 20360
prima plaats. Als er een voetbal wedstrijd is staat het vol. Kost €6,00 per 24 uur. Rustige buurt, achter de spar en naast het voetbalveld. Betaling bij de benzinepomp, wc kun je gebruiken bij het voetbalveld.
Prima plaats. Water, wc en grijs water kosteloos legen. Een grote vuilnisbak. Goed verlicht en de nacht erg rustig. Alleen een paar stopcontacten voor elektrische fietsen. Voor de doorreis oké.
Rustige nacht gehad. Er stonden 11 campers en nog een tentje van twee fietsers. Dus behoorlijk vol voor deze tijd van het jaar. Supermarkt in 800 meter. Grieks restaurant naast de CP Lekker eten. Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen.
Mooie, schone, rustige, groene camping. Het ligt langs een drukke weg waar wij snachts niets van hebben gehoord. Kleine buurtsuper aan de overkant van het water. Restaurant op het terrein is heerlijk en goedkoop m. Mooie centrale plek.
Fijna plek. Vriendelijk ontvangst. Mooie omgeving, rustige nacht. restaurant is top, heerlijk voor een leuke prijs. Het eten liet helaas lsng op zich wachten.
Rustige plaats in een mooie omgeving. Helaas is het restaurant niet open. Voor 10 euro incl. stroom, internet, wc, douche. eenvoudig. ontvangst vriendelijk Eigenaar spreekt een paar woorden engels. Rustige nacht gehad , samen met nog 7 andere campers.
Fijne camping, ideaal voor op de doorreis. vriendelijk ontvangst, je mag zelf je plek uitzoeken. niet te duur, het was schoon. campingwinkel de hele dag open. helaas geen internet (vanwege de storm)
Super plaats voor op de doorreis. Vriendelijk ontvangst. schoon, goed internet. leuk meer op loopafstand
Fijne camper plaats. Het museum is de moeite waard. Kleine supermarkt op loopafstand. Goed internet en de nacht erg rustig.
Zeer rustige camping. direct aan de fietsweg. In 5 minuten in een prachtig stadje. Toiletten zijn schoon Ruime douche. verse broodjes op de camping te verkrijgen. we komen graag weer.
mega grote camping. Vriendelijk ontvangst. met de ACSI kaart 23,00 euro per nacht. rustig, schoon en ruime plaatsen. We mochten zelf een plek uitkiezen. er is wel verschil van sanitair gebouw sommige zijn oud sommige modern. Overdekt winkelcentrum op loopafstand. heerlijk zwemwater/strandje en wandelpromenade richting dorp vol met goede restaurants. mooie fietsroutes in de buurt
tussen twee snelwegen in ….. schoon, vriendelijke eigenaar. Hij wijst de plaats aan waar je moet staan. met de ACSI kaart 1,20 per nacht korting ;) op de fiets naar Bremen goed te doen
geweldige plaats met uitzicht over het water. voorzieningen zijn prima in orde. Bakker en supermarkt op loopafstand. mooie stad op loopafstand. mooie fietsomgeving ook.
prima plaats. betalen via de automaat. douche en stroom extra betalen. te voet naar het prachtig stadje ca 1,5 kilometer. De nacht rustig maar plaats was overvol met campers
plaats is achter de penny markt. staat goed aangegeven. parkeerplaats klein en erg vol met campers. in een paar minuten midden in de stad.
P3 een topper voor op de doorreis maar ook een goed uitgangspunt om de alpe adria te fietsen. absolute nachtrust, goed verlicht en makkelijk te voet naar het centrum Bakker, supermarkt en restaurants op loopafstand
prima plaats om de grotten en prachtige omgeving te bezoeken. Kleine supermarkt op 150 meter afstand. kleine eetgelegenheden wc’s bij het parkeerterrein. smorgens luid van verkeer. desalniettemin een aanrader.
ongekend onaardig ontvangen maar we hebben vriendelijk gebruik gemaakt van de shuttlebus omdat het de hele dag regende. Document moet afgeven worden bij de receptie Deze wordt in een open la bewaard. gelukkig nam ze ook genoegen met de ACSI kaart.
waardeloos Vandaag 11 mei gesloten. in het ACSI boek staat open vanaf 13. april.
gesloten!!!!!!!!
Sitecode: 20122
Aardig ontvangst, prima plaats. €20,00 per nacht. zeer warme douche €1,00. internet gratis en goede verbinding. Buiten strand zon en zee niet veel bijzonders. maar helemaal prima voor de doorreis.
prima voor een tussenstop. grijs water en wc lozen. rustige nacht gehad. bakker op 200 meter om 6 uur al open.
fijne rustige plaats. je loopt zo de stad in. helaas zijn alle 4 plaatsen vol dus slapen we samen met nog andere 4 campers op de normale parkeerplaats. rustige nacht. prijs € 6,60 voor 24 uur.
wat een fijne camping. Aardig ontvangst mooie plaatsen Dicht bij het strand, restaurants winkels etc op loopafstand. toilet gebouw wat verouderd maar keurig schoon. mooie omgeving
matig ontvangst bij de receptie. wc wel keurig schoon. met de ACSI kaart krijg je een plek zonder gras of grind. verschrikkelijk veel regen….. dus een verschrikkelijke blubber partij. Ik ga hier zeker geen tweede keer heen.
ontvangst bij de receptie was niet zo geweldig. internet is slecht. mooie omgeving. bijna einde seizoen dus genoeg plaats. nadeel is dat veel auto’s en kleine vrachtwagens over de camping rijden om te leveren bij de strandtenten en restaurants.
wat een top camping!!! vriendelijk ontvangst en ze liepen mee om een plaatsje uit te zoeken. heerlijke rustige caming zonder massa toerisme. Warm water in de douche en alles heel schoon.
vriendelijk ontvangst. we mochten zelf onze plaats uitkiezen. schoon, winkel en bakker op het terrein. fijne omgeving om te wandelen en te fietsen.
heerlijk hier. met de acsi kaart maar 12 euro. restaurants de zee en winkels op loopafstand. vriendelijk personeel en keurig schoon. heerlijk rustig. komen zeker nog een keer terug
prima plaats. schoon en alles wat je nodig hebt op loopafstand. in de nacht erg rustig €22 per 24 uur
Absoluut een fijne camping. Schoon en ideaal om de stad te bezoeken. De bus komt elke 15 minuten. Wat wij een nadeel vonden is dat je je paspoort af MOET geven. Op de hele camping is camera beveiliging Ook in het toilet gebouw!!! En je moet weer extra betalen voor het zwembad en extra betalen voor internet.
geweldig ontvangst. Alles zeer schoon. voor 5 euro per persoon op zondag met de taxi bus naar de stad. verse broodjes smorgens. mooie omgeving
top plek. afgelopen nacht bom vol. Dus ook aan de overkant en bij het zwembad staan campers. De nacht is rustig. Water, grijswaterput en een glasbak. Vuil kun je in een afvalbak gooien op weg naar het dorp. ca 600 meter te voet. Daar is ook een bakker, supermarkt en restaurants.
prachtige camping. vriendelijk ontvangst. Mooi zwembad. De weg er naartoe is niet fijn te rijden maar is wel te doen. Hobbelweg.
wifi gelukkig weer gemaakt en werkt super. personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Je mag zelf weten waar je gaat staan. dus een beetje rommelig. Het winkeltje was dicht maar voor broodjes smorgens even naar het restaurant! te voet naar de stad is goed te doen.
Sitecode: 20892
fijne camping. Super uitzicht, vriendelijke eigenaar. Mooi zwembad, prima restaurant. mooie omgeving, te voet naar het stadje of met de fiets om het meer Nadeel wifi werkt niet altijd en de wc is niet top, terwijl ze toch twee keee per dag reinigen.
geweldige plaats! gratis water, gratis wifi en grijs water losplaats. helaas is er geen stroom meer. Het is heerlijk rustig en de omgeving is prachtig, fijn om te fietsen of te wandelen.
prijs voor 2 uur is €7,00 en voor 24 uur €15,00. Prachtige stad op loopafstand. wc schoon.
vriendelijk ontvangst. ruime plaatsen, toilet en douche schoon. Het stadje zelf is wel ver dus een fiets is handig. De tweede nacht was verschrikkelijk!!!! Op het strand was een feestje met keiharde muziek. Niet normaal gewoon. Dit duurde tot 4 uur ‘s morgens. Daarom maar drie sterren.
Mooie plaats. Vriendelijke beheerder. Douche keurig schoon, kost 1 euro per keer (3 minuten) water. Perfect om vanuit hier de haven en het stadje te voet te bezoeken. Prima restaurant aan de overkant. supermarkt op loopafstand.
mooie ruime plaatsen. Alles zeer schoon. prachtige omgeving. Erg vriendelijk ontvangst. We hebben gebruik gemaakt van de ACSI kaart. Voor ons hondje wordt dan nog wel extra 5,50 per dag gerekend.
schone, rustige camping. vriendelijk personeel. mooi uitgangspunt om om beide meren te fietsen. kleine buurtsuper in het dorp op loopafstand. Het restaurant op de camping is geweldig 🤩
voor €2,50 (voor 24 uur) midden in de stad parkeren. Prachtige stad met veel bezienswaardigheden. Bakker en supermarkt op loopafstand. wc alleen overdags open. De nacht boven verwachting erg rustig Topplaats👍
super plaats. schone toilet en douche. direct in de prachtige stad. winkels op loopafstand. prachtig om over de stadsmuur te wandelen of er naast te fietsen
heerlijke rustige camping. aardige eigenaar. Schoon, mooie omgeving. Absolute aanrader 👍
plaats was vol maar we hebben er naast gestaan samen met nog veel meer campers. Bakker op 200 meter, de oude stad en diverse restaurants op loopafstand. Top plaats
Hele fijne camping. Met onze 7 meter er kunnen komen maar groter moet de camper niet zijn ….. schoon en centrale ligging. vriendelijke eigenaar Alles op loopafstand, stadje, de Zipp-lijn, varen, restaurants en winkels. Alleen het strand is op 10 minuten lopen.
ik kan niet zeggen dat het een slechte camping is. maar we kwamen aan op 24 september en de dame achter de balie vertelde dat er nog maar 1 plaats vrij was. de laatste plaats naast de drukke weg. Dus die hebben we maar genomen. toen ik later terug kwam bij de receptie kwam er een duitser aanrijden en vertelde ze doodleuk tegen hem u heeft geluk er is nog 1 plaats vrij…….. op een mooie plaats natuurlijk :-( dus maar 1 nacht gestaan.
Prima camping. locatie is top. sanitair oud maar schoon. vriendelijke eigenaresse. mooi strand, restaurants, winkels op loopafstand. enige nadeel is de drukke weg maar snachts is het rustig. snel met boot of bus in Dubrovnik. tip: maak een wandeling naar Kupari, daar voel en zie je nog echt de restanten van de balkan oorlog.
geweldige plaats. heerlijk rustig. mooie fietsomgeving. stadje Ptuj is zeer de moeite waard om te bezoeken. Er staat een dixi op het terrein. En op dinsdagmorgen komt de bakker met verse broodjes. (op maandag niet) plaats genoeg Er staan campers op het gras en afgelopen nacht stonden er ook tenten.
fantastische camping. ruime plaats, heerlijk rustig en een keurig toilet gebouw. restaurant en winkel op loopafstand. vriendelijk ontvangst en de omgeving is fantastisch om te wandelen en te fietsen
vriendelijke eigenaresse. Maar 1 nacht gestaan. Heerlijk gegeten. Prima plaats om te overnachten voor op de doorreis. Goed internet. Met kleine kinderen is het een geweldige plaats. we hebben van de aanliggende drukke weg geen last gehad maar we waren vroeg wakker vsn de haan, de ezels en de pauw. Om de boerderij is het een rommeltje en het toilet gebouw is verouderd. We betaalde 21 euro per nacht.
fijne plaats. mooie plaats voor de camper deels ondee de bomen Dus je kan ook nog je hangmat ophangen. Direct naast het spoor Dus helemaal geluidloos is het niet. hier heb je in de nacht geen last van. en te voet naar restaurant, supermarkt en het station om zo met de trein de omgeving te verkennen. toilet gebouw is in orde. om een paar nachten te blijven dik in orde.
absoluut 5 sterren waard.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ vriendelijke eigenaar. Schoon en heerlijk eten. ontbijt & 10,00 Avondeten €30,00, mooi zwembad en op de fiets ben je zo in Lucca en je kan heerlijk langs het water fietsen. dorp op loopafstand met goed restaurant en supermarkt.
schone, mooie camping. mooie omgeving om te fietsen. goed uitgangspunt voor uitstapjes. restaurant en winkel ter plaatse. toilet gebouw schoon.
Geweldige plaats om de stad te bezoeken. Tot laat in de avond veel mensen in en om het park. maar de nacht was heerlijk rustig. Restaurant, wc en vuilnisbakken in het park.
Enorm vriendelijk ontvangst. De eigenaresse loopt mee en legt alles haarfijn uit. Werkelijk een prachtige omgeving. heerlijk voor motorfietsen en wandelaars. Het toilet gebouw is kraakhelder. Het eten in het restaurant is geweldig. top camping!!!
prima plaats om de stad te bezoeken. vriendelijk ontvangst en restaurants en winkels op loopafstand. we zijn op de fiets naar de stad geweest dit is goed te doen.
waardeloos !!!!!! Veel geld en je krijgt er niets voor terug. vroeg in de morgen veel verkeer en erg veel vuil op de parkeerplaats.
top plaats om de stad te bezoeken. water om de wc te spoelen gratis supermarkt en centrum dichtbij.
prima plaats 15,00 per nacht Wordt regelmatig schoongemaakt. dicht bij het strand, winkels en restaurants. aanrader!
Fijne camping. Het is wat rommelig maar toilet gebouw is kraakhelder. mooi zwembad. Aardige eigenaar. Ligt direct aan een fietsroute. Tip: ga te voet over de brug naar Occiobello. Klein gezellig dorp met leuke cafés en restaurant. ca. 2 kilometer
rustige, kleine camping. vriendelijke Engels sprekende eigenaar. prachtige fiets omgeving. Supermarkt en restaurant 4,5 kilometer weg. restaurant bij de camping alleen op vrijdag zaterdag en zondag open.
prima plaats. klein parkje om te wandelen Winkels en stadje op loopafstand. vanaf 7 uur in de ochtend toch wel wat lawaaierig van het verkeer. maar voor 1 nacht in orde
rustige plaats maar we zijn weer weggereden want er is helemaal niets en niemand dus na een grote wandeling weer verder gereden
heerlijk rustig !! in de nacht gaat de poort dicht. supermarkt op 600 meter. heerlijke wijn ter plaatste kopen. ligt direct aan verschillende fietsroutes
ideale tussenstop richting hongarije. op loopafstand is de supermarkt, de blaufrankische weg (wandelweg) en de sonnenland draisinentour te doen. mooi fietsgebied. eten in het restaurant is prima. de nacht erg rustig alleen in de ochtend veel verkeer.
2 nachten geweest om te fietsen. In het weekend staat de parkerrplaats bomvol, je hoort de straat amper. De wc wordt 1 keer per dag schoon gemaakt. De douche (€2,00) is oké. Mooie omgeving en het bike park is geweldig. Aardig personeel bij de lift en info. Spar/bakker 7 dagen per week open vanaf 6.00 uur ’s morgens.
Geweldige gastvrijheid, Henk en Gaby zijn zo hartelijk. Het uitzicht is geweldig. De omgeving erg mooi en er is veel te doen in de buurt. Badkamer kraakhelder! 1 klein minpuntje is de drukke straat, maar ach oordopjes doen wonderen.
Heerlijk gegeten, rustige plaats en je hoort de snelweg amper. De spar is op ca 500 meter lopen. En voor de kinderen in het restaurant is veel speelruimte.
Mooie rustige zonnige plaats. Dicht bij het centrum en winkels. Het treinstation ligt in de buurt maar hoor je eigenlijk niet. Strak langs de plaats ligt de ennsradweg, prachtige fietsroute. Vanwege de Corona is het sportcentrum gesloten, maar er staat op ca 50 meter afstand een dixi die je eventueel gebruiken kan.
1 nacht gestaan om een rondje om de Wörthersee te fietsen. Goede locatie want het grenst gelijk aan de fietsweg. Rustige camping, we staan nu met 7 campers en caravans op de hele camping. Receptie is maar 2 uur per dag aanwezig. We mochten de camper wat langer laten staan omdat we de hele dag wilde fietsen. Douche en wc zijn super schoon.
Heerlijke plaats, mooie omgeving. Eigenaars zijn vriendelijk en doen hun best om Engels te spreken, we hebben er ook gegeten, heerlijk. Toilet en Douche is echt op zijn Balkans, op zich is dat jammer voor zo’n mooie plaats maar ach de rest is oké.
Vriendelijk ontvangst, prima internet. Mooie camping. Wc’s en douches zijn schoon, de algemene keuken bij het tentenveldje niet. Vooral ’s avonds een sprookje met alle lampjes in en om de camping.
Vriendelijk ontvangst, prima internet. Einde seizoen helaas geen broodservice en toiletten niet schoon. Jammer.
En dan kom je voor het eerst van je leven in Servië en dan kom je hier, wat een cadeautje. Ontzettend aardige uitbaatster. Spreekt super Engels. Vriendelijk. Internet snel, de nacht zeer rustig en sanitair super schoon. Kleine buurt super op loopafstand. Prima uitgangspunt of verschillende uitstapjes te doen. Dubbel en dwars een 10 waard, we komen hier zeker nog eens terug.
Wat een fijne camperplaats/camping. Super schoon sanitair. Wij hebben ons door de eigenaar naar Sarajevo laten brengen. Internet is perfect, eigenaars zo waanzinnig vriendelijk. Broodservice en een supermarkt op loopafstand. We zijn uiteindelijk wat langer gebleven. Goed uitgangspunt om de tunnel of de stad te bezoeken.
Prima plek, schoon toiletgebouw. Op loopafstand van de waterval en het oude stadje. Vriendelijk ontvangst!
Fijne CP. De nacht heerlijk rustig. Supermarkt op loopafstand. We hebben gebruik gemaakt van de gratis taxi naar het station. Vriendelijk personeel en schoon sanitair! Aanrader.
Alle faciliteiten zijn gratis! Het ligt naast een sportpark wat er prachtig uit ziet. Het dorp is oud en veel huizen zien er vervallen uit maar op loopafstand is de bakker en twee supermarkten. Restaurants goed eten voor weinig geld. Nu in het najaar met de lage stand van de zon heb je al snel geen zon meer. De nacht is rustig. Het had eigenlijk een 10 moeten krijgen maar het openbare toilet was zo goor dat ik daarom maar een 9 geef. Desalniettemin is deze plek voor ons voor herhaling vatbaar!
Sitecode: 19898
Oke duur 30,00 euro voor 24 uur is veel Maar de locatie is top!!! Strak in het Centrum, winkel op loopafstand. En het uitzicht fenomenaal.
Heerlijke plaats. Winkel en restaurant op loopafstand. Heerlijk rustig, prima wifi en de eigenaar Gaga is zo vriendelijk, geweldig!!
Sitecode: 72087
Prima ontvangst 10,00 euro betalen en klaar. Schoon, super locatie. Aanrader!!
Bij de receptie niet zo vriendelijk ontvangst. Erg drukke camping ook in oktober, campers rijden af en aan. De plaatsen zijn mooi, ruim. Toiletgebouw is schoon. Met de bus naar de stad prima te doen.
Prima locatie, je loopt zo het nationaal park in. Bij de receptie van het hotel erg vriendelijk. Wij betaalde in oktober €15,00 per nacht (2 personen en een hond) De douche/toilet was schoon toen wij kwamen en bij vertrek werd alles weer gereinigd. Buurtsuper vlak voor het hotel. Nacht erg rustig en ‘s morgens wordt je gewekt door de haan. Over de camping liepen 7 kalkoenen hilarisch
Prima plaats, in de nacht rustig. Wij betaalde in oktober 250 Kuna 2 personen met hond plus de eigenaar heeft ons naar Zadar gebracht en gehaald. Keurig schoon, zwembad kon je ook nog gebruiken maar water was 19 graden. Winkel op 1 kilometer.
Heel rustig. Super schoon. Er is nu in oktober overdags niemand bij de plaats maar de beheerder komt de volgende dag tussen 8.00 en 9.00 uur. Dicht in de buurt is niet veel maar het dorp is op ruim 1 kilometer.
Prima plaats. Bakker is dichtbij en keuze uit verschillende restaurants. Rustige nacht, ideaal voor als je over de loibelpass gaat naar Slovenië.
Een volle week gestaan met twee tieners van 15 en 16. Strand en dorp is nog wel een eindje lopen en terug is dit toch een opgave met al de zwemspullen, boot en luchtbanden (elektrische fiets is geen overbodige luxe) De eigenaars zijn erg aardig, in het begin even wat gemopper omdat wij weigerde om de paspoorten af te geven. Op zondag wilden we graag de Formule 1 kijken en opende ze de deuren van het restaurant een uur eerder open. Super tof! Schone douches, heel warm water. Keurig opgeruimd en voldoende afval bakken! Internet was wat minder en hadden we enige tijd buren met een internet versterker, dus was het bij ons gelijk weg.
1 nacht gestaan. Wc is afgesloten en je kan tussen 08.00 en 20.00 uur naar de wc in het restaurant. Prima gestaan. Ook bij ons auto met caravan maar er was plaats genoeg. Heel rustig geslapen en het verkeer komt dan vanaf 5.30 langzaam op gang. Bakker en buurtsuper op ca 600 meter lopen. Prima uitgangspunt voor een bezoek aan de prachtige grotten en fantastisch mooi kasteel (gratis pendelbus) De hond mag je rustig even afgeven bij het honden opvang pension bij de grotten.
1 nacht gestaan op de doorreis naar Kroatië. Prima plaats, van de snelweg hoor je niets en om half 6 wordt je dan toch wakker vanwege de post die zijn vrachtje komt halen met diverse vrachtwagens. Restaurant, kleine camping shop en bakkertje op 100 meter. Bij het restaurant krijg je 10% korting als camper gast en echt heerlijk gegeten. Wij waren echt tevreden.
Op deze plaats hebben we vaker gestaan. In het weekend kan het erg rumoerig zijn vanwege stappende jongeren. Maar meestal is het rustig. Er is een vuilnisbak en meer niet. Op circa 750 meter is een grote spar. Er staan meestal meerdere campers, dus wij hebben een veilig gevoel daar. Het ligt naast de “drauradweg” prachtig om te fietsen en te wandelen en de stad is dichtbij.
De pinksterdagen op deze camping met de hond (die is gratis) en twee meiden van 15. De meiden vonden het geweldig, de stad en het strand (op loop afstand) ligt vol jongeren en ’s avonds is er veel drukte in de stad. Gelukkig een grote rustige plaats gekregen, want sommige plaatsen zijn krap. Het internet (gratis) is super. Erg schoon sanitair en een schone omgeving, ze doen hun uiterste best om de drankorgels weg te houden bij de gezinnen. Daar hebben wij geen last van gehad. Rond de Pinksteren veel Oostenrijkers en Duitsers die komen voor drank en vrouwen :-)We mochten bij vertrek wat langer blijven omdat onze plaats niet verhuurd was. Super Service!
Prima camping. Mooie vlakke plaatsen voor de camper. Vlak bij de Alpe Adria fietsweg. Oude maar schone douches en heerlijk warm water. De eigenaar is super vriendelijk. We mochten de camper tot in de middag laten staan omdat we nog wilde fietsen. 23,00 euro voor 2 personen. Hond gratis Broodjes service een lekker restaurant.
Geweldige gratis plaats. Direct aan de alpe adria fietsweg. Tevens een prachtige fiets omgeving. Mooie aangelegde tuin. Met gratis stroom ( 16 Amp.) water en vuil water lozing. Ik geloof dat het de bedoeling is dat je er eet maar er wordt niets verplicht. Er is een “bier garten” een pizzeria, café en restaurant. Tussen 7.00 en 24.00 uur is het café open. De winkel is op 1200 Meter. Wij waren er op zaterdagnacht en rustig met het verkeer. Maar geen idee hoe het door de weeks is want er ligt een doorgaande weg en treinrails naast!
Prima plek. Direct aan de alpe adria fietsweg. Aan de overkant is een wc ( 0,50 cent) en een vuilnisbak. Door het geruis van de rivier hoor je amper de trein. Op 100 meter is een kleine supermarkt met verse broodjes, niet op zondag! Het dorp is erg mooi, een gerenoveerd vestingstadje. Leuk Italiaans centrum met verschillende cafés en ijssalons.
Top plaats. Erg rustig en prachtige wandel en fiets omgeving.
Prima plaats om te staan op de doorreis. Kost niets ’s nachts en 4 stroompalen. Het is een grote stad maar de parkeerplaats ligt in een rustige wijk dicht bij de oude stad. Prachtige oud stad met mooie oude huizen. Helaas veel lege winkelpanden, maar ja, waar zie je dit tegenwoordig niet Bakker en restaurants op loopafstand. We hebben bij de Chinees gegeten, heerlijk!
Mooie plaats. Schoon sanitair. Vriendelijke havenmeester. Met hond niet de meest ideale plaats omdat je niet ver lopen kan, ja kan wel maar dan zit je een tijd op het industrieterrein. Op de fiets naar de stad is goed te doen!
Voor het tweede jaar geweest. Dit keer 6 nachten. Het is en blijft een top plaats. Wat een gastvrijheid en wat een prachtige fietsomgeving.
Mooie plaats. We stonden het verst van de stroompaal af en hebben maar een verlengsnoer van 40 meter, de paal staat vanaf de eerste plaats op 50 meter. Helaas geen stroom gehad. Eigenlijk te duur, je betaalt voor het uitzicht!
Dit is pas Oostenrijkse gastvrijheid. Aan de rand van een leuke stad, midden in een park. 6 camper plaatsen met gratis stroom, afvoer voor vuil water tank, de wc is open van 09.00 tot 18.00 uur. Mooi park, ook leuk voor grotere kinderen, langs het water mag de hond vrij rond lopen. Supermarkt, restaurants etc. op 10 minuten lopen. Op woensdag is de plaatselijke markt, bezoekje waard.
Super plaats, dicht bij het meer. op 100 meter afstand is een benzinepomp waar een wagen staat die vers brood verkoopt. Loop je links is er een wc (0,50 Cent) Loop je rechts is de wc gratis. Prachtig park aan het meer met een mooi kasteel. Langs de boulevard loop je zo richting het stadje. In het weekend bij dag moeilijk een vrije plaats te vinden maar door de weeks ruimte genoeg.