@ArJesRuLuLo
Camping met grote plaatsen tussen de bomen. Direct aan zwemmeer waar alleen campinggasten komen dus vrij rustig. Gratis gebruik van bootjes, zwemvesten, opblaasspullen in het meer. Broodjesservice, restaurantje. Een pareltje, we hadden wel langer willen blijven!
Leuke, ontspannen camping. Restaurantje is heel sfeervol en gezellig. Mogelijkheid voor kano of raften vanaf de camping, was super leuk! Prima zwembad, speeltuin wel gedateerd, grote kampeerplaats. Bakker in het dorpje op loopafstand. Mogelijkheid om langs de rivier te lopen. Enige nadeel waren de grote hoeveelheid vliegen/muggen savonds maar toch erg genoten!
Hele rustige, bosachtige camping. Sanitair is oke maar wel weinig toiletten in het gebouw en eigen wc papier meenemen. Zwembad is wel mooi, speeltuinen zijn gedateerd. Wij vinden het met 5 personen aan de prijs.
Fijne, relaxte plek. Het sanitair is eenvoudig maar de ezels, de ruimte en de gastvrijheid maken alles goed.
Wat een heerlijk natuurpark! Camperparkeerplaats voor overdag ligt achter het toiletgebouw wat echt netjes is. Bij het meer een afgeschermd stukje voor kinderen en lifeguards. Plekjes in de schaduw onder de bomen en een ijscokar. Plek om te overnachten ligt bij het begin van het park op 600 m (10 min lopen). Wij zijn fan!
Camping was vol toen we aan kwamen maar gelukkig gereserveerd. Ligt prachtig dicht bij de zee. Op het park een heel leuk en prima geprijsd restaurantje maar langs de zee zitten ook wat horeca tentjes. WiFi gratis voor 1 apparaat. Zwembad met toezicht, animatie programma en prima toiletgebouw.
Goed verzorgde camping. Prachtig uitzicht op een aantal punten. Sommige kampeerplekken wel erg dicht op elkaar en geen heg oid tussen de plekken waardoor je weinig privacy hebt. Brood verkrijgbaar zonder te reserveren, grote wasmachine van 10 kg voor 5,50 euro en badmutsjes voor in het zwembad voor 3 euro. Mooi zwembad met toezicht. Toegangsweg inderdaad bochtig maar prima te doen met de camper. Wij vinden het hier fijn!
Super vriendelijke eigenaren en een gemoedelijke sfeer. Ruime plekken met werkelijk prachtig uitzicht. Broodservice, speeltuin (trampoline, tafeltennis, schommel, leenspeelgoed) en strandje op loopafstand. Wel relatief ver lopen naar het toiletgebouw en ook trapjes vanwege het terrassen-systeem maar de sfeer, het uitzicht, de ruimte en de eigenaren laten je dat snel vergeten. Pareltje.
Hele rustige camping met veel plaatsen. Je mag een eigen plaats kiezen en het is er echt goedkoop. Verder eenvoudig toiletgebouw en speeltuintje aan de overkant van de weg. Goed als doorreiscamping
Camping vlakbij Parijs. 20 min lopen naar het station en dan 25 min met de trein. Op de camping zijn veel faciliteiten voor kinderen (speeltuin, springkussen, trampolines, tafeltennistafels, voetbalveld, semi-overdekt zwembad). Bij de receptie spreken ze ook Nederlands wat handig is met vragen over de reis naar Parijs. Toiletgebouw is prima. Wij raden dit zeker aan als uitvalsbasis voor een dagje Parijs!
Camping met veel vermaak voor de kinderen (Zwembad, klimparcours, Skelterbaan, waterfietsen, midgetgolf, speeltuin) en allemaal gratis! Vriendelijke ontvangst en broodservice. Uitzicht op het meer vanaf een deel van de plaatsen. Veel 1-nachters maar eigenlijk zou 2 nachten best volstaan! Toiletgebouw wat eenvoudig maar de doucheruimtes zijn enorm en de douche is zonder drukknop en zelf te regelen qua temperatuur. Wij hebben ons goed vermaakt!
Een familiecamping vol met bijna uitsluitend Nederlandse gezinnen. Er is veel te doen voor de kinderen (trampoline, animatie, tafeltennistafel, twee speeltuinen, beekje, zwembad), zonder dat het te commercieel overkomt. Broodservice en kleine bar/snackbar. Toiletten mogen van ons wat schoner maar douches zijn fijn.
Hele schone, rustige camping met aardig personeel. Restaurantje zijn wij niet geweest maar zat vol dus vast een aanrader, daarnaast ook nog een snackbar. Eenvoudige speeltuin. Wij misten wel andere kinderen (er waren alleen maar echtparen) maar wellicht is dat later in het seizoen anders. Prima camping!
Prima camping vlakbij Kopenhagen. Je kunt de camping af lopen en dan bij het station kaartjes voor de bus kopen. Prima geregeld. Op de camping mooi ruim sanitair en een leuke speeltuin met springkussens, voetbalveld, skelters, schommel en schaakspel. Snelweg inderdaad wel te horen en het went snel. Als stadscamping meer dan prima, voor rust kun je beter iets anders zoeken. Omdat je hier per persoon betaald, was het voor ons wel vrij prijzig.
Sitecode: 20265
Niet erg klantvriendelijk. Receptie én slagbomen zijn dicht tussen 13-15 uur dus dan kun je de camping niet op. Om 9 uur sochtends gaat de receptie pas open dus eerder vertrekken kan niet. Voornamelijk vaste kampeerders. Trekkersveldje wel netjes. Sanitair is verouderd.
Prima camping. Toiletgebouw met pasjes. 5 SEK voor douchen. Zwembadje erbij maar wel apart voor betalen (25 SEK pp). Midgetgolf, speeltuin, meertje (wel wat viezig). Vriendelijk personeel. Zeer goede wifi in het toiletgebouw.
Een relatief goedkope camping (20 skr) en dat zie je ook aan de toilet voorzieningen. Die zijn eenvoudig en er is bijvoorbeeld geen fatsoenlijke afwasplek. Maar verder wel een leuk meertje waar je in kan zwemmen, speeltuintje voor de kinderen en wat diertjes. Op het veld 6 stroompunten (wie het eerst komt...) maar bij de zijkant van het toiletgebouw nog 2. Leuk voor een nachtje.
Fijne, rustige camping met prachtig uitzicht op het meer. Het lijkt alsof je aan zee kampeert. Aan de andere kant uitzicht op een heuvel met bomen. Mooie zonsondergang gekeken, prima toilet gebouw, broodjes service en leuke dingen voor de kinderen (speeltuin, mega schaakspel, tafeltennis, voetbalveld, midgetgolf). Wij hadden gereserveerd voor 2 nachten maar er bleek plek zat te zijn. Leuk gehad!
Inderdaad een soort center Parks. Verblijf 1 nacht voor 525 incl stroom. Het zwembad moet apart betaald worden (395 voor familieticket). Lekker pizza gegeten en er is ook een strandje en speeltuintjes. Wij hebben ons er voor 1 nachtje prima vermaakt maar langer zouden we er niet willen staan.
Super vriendelijke eigenaren die echt proberen om in mogelijkheden te denken. Camping is prima, dichtbij een zandstrandje om te zwemmen. Op de camping kun je kano's huren en bij de receptie gebruik maken van de wifi. Speeltuin aanwezig met springkussen. Wij hebben het er goed gehad!
Wat een magisch mooie plek. Kamperen tussen de bomen en na een kleine afdaling sta je aan een prachtig meertje. Kleine speeltuin, stijger en heerlijk uitzicht. Wij blijven hier wonen!
Hele, fijne, verzorgde camping. Keurig sanitair met oa wasmachine, keuken en kinderbadkamer. Wifi aanwezig maar niet overal even goed bereik, mooie staanplaatsen. Winkel op loopafstand en ook leuke strandjes dichtbij. Sochtends broodjesservice (8 DKR per broodje) en skelterverhuur (50 DKR per 2 uur). Zeer vriendelijke eigenaren, mooie speeltuin (alleen zitten de kinderen wel onder de teken na het spelen....). Voor ons een zeer geslaagde stop!
Zeer vriendelijke eigenaresse en staanplaats op een groot grasveld. Ligt aan de bossen en heeft mooi uitzicht. Wij hebben er heerlijk verbleven voor 15 euro incl stroom. Aanrader!
Hele vriendelijke eigenaren. We hadden echt ons eigen plekje in de tuin en dat voor 10 euro incl stroom. Heerlijk plekje!