@ArMelSi
- 2023
Terras camping , mooie grote plaatsen. Rustig en vlakbij het dorp. Bakker in de buurt en supermarkt. Receptie is Nederlandse dame , erg vriendelijk . Zo jammer, had behoefte aan douche , water is kokend heet! Alle douches geprobeerd, je verbrandt levend. Ga het nogmaals melden.
Voor 1 nacht hier . Wij waren hier eerder en nog steeds de paden rond de camping met veel hobbels en kuilen. Dus zet de boel vast! Voor die 30€ kunnen ze best wat aan doen. vriendelijke ontvangst kan beter. Plaatsje is leuk oud. met restaurantje prima!!
Wat een gezelligheid hier. Veel overwinteraars maar altijd plekje. Sanitair oud en ruim met marmer maar super schoon. sfeer goed. Broodjes halen vanaf 9 uur. Naar centrum 15 min op de fiets. Boulevard met terrasjes. Onthouden dus .
Schaduwrijke camping, in deze tijd van het jaar zoeken naar zonnig plekje. wij waren hier voor tweede keer. Vriendelijke ontvangst. de Wifi is nog steeds slecht. Denia goed te doen op de fiets langs de zee.
Heerlijke dagen gehad, schoon, goed georganiseerd, prima restaurant en pal aan het strand. Hebben gereserveerd voor september!!
wij waren hier al voor de tweede keer. Uitstekend! vriendelijk, gastvrij, goed restaurant. De douches en toiletten schoon maar verouderd. Ga als het donker is niet onder de douche want na enige tijd valt het licht uit en sta je in je blootje te wapperen met je armen. pas als de buitendeur open gaat dan is er weer licht. mooie entree voor iemand die dan binnen komt 🤪
Voor gemeente camping echt aanrader. Op drie niveaus kan je staan. deze niveaus kan je te voet met trappen bereiken. Ging prima met mijn knie- prothese. Keurige toiletgebouwen, verouderd maar schoon. Ruime hete douches. zet je camper neer en bezoek de stad. Taxi €7
Allervriendelijkste ontvangst. wat een mooie camping. ruime plekken met boompjes, wij hebben Benimar van 7.50 m. Geen enkel probleem. Keurig toiletgebouw. Als je snacks wil moet je ze van huis meenemen. Genieten hier!!!
fantastische camping , verschillende keren geweest maar…. het niet in Dole maar in Port Lesney !!!
Wat een super aardige ontvangst en wat een super plekje hebben we hier. Direct aan het water . Broodjes service ook nog. Echt leuk!!
Sitecode: 20180
Zeer geschikt om te overwinteren. Zonnige plaatsen en ruime plaatsen. Geen afscheidingen tussen de plekken dus je zit wel beetje op elkaars lip,maar dat is een keuze. Uitstekende voorzieningen, schoon en netjes. De wifi is prima maar schakelt om 24 u uit dus dan moet je naar bed ook al zat je net in spannende film 😂
Ben je op doorreis is dit prima plek. plekken ruim en op steentjes. vriendelijke ontvangst. Restaurant niet geweest. Eerst aanmelden bij de receptie en dan gaat de slagboom open. €20,92 met stroom.
Erg grote camping , als je daarvan houdt. ruime plekken vooral in de buurt van het strand tot aan het strand( extra tarief) Voorzieningen zijn goed, Restaurant oké niet hoogstaand wel duur. Veel Duitse gasten. Voor zo’n dure camping slechte Wifi , tegen extra betaling sterkere maar voor ons met erg ingewikkeld systeem.
Rustig, weg van de drukte even paar dagen niks. vriendelijke ontvangst. We stonden heerlijk onder de bomen. Dorpje leuk maar niks te doen. Zwembad prima. sanitair ouder maar schoon
Grote goed verzorgde camping de camper staat beschut onder de parasol dennen. mooi zwembad, keurige douches. openbaar strand op 600m . overige stranden betaald. Vrij uitgebreide supermarkt . Restaurant prijs/ kwaliteitverhouding onder de maat. Eigenlijk was alleen de wijn lekker. Prijs klopt niet op de site nu € 65 per nacht twee pers en camper.
Snoepje van een Camping, rustig, mooi gelegen. geen kermis zoals zo veel in deze omgeving. Top!
goede camping daar is niets op aan te merken. Wat je wel opvalt is dat het vroeger een camping was voor tenten en geen grote campers . Gelukkig kan mijn man goed manoeuvreren met die bak maar ik kreeg er de zenuwen van. We moesten de buurman vragen om zijn auto weg te halen anders konden we er niet uit. Verder stadje erg leuk, restaurantjes en alles vlakbij. Wel hoofdzakelijk Duitse toeristen.
Deze camping ligt prachtig bij het water. kanoën doet men hier. zwemmen ook. ontvangst heel vriendelijk. Dorpje te voet prima te doen
Kleine krappe camping, prima plekken op beton met elektriciteit. erg vriendelijk ontvangen terwijl het sneeuwde in de Provence. Sanitair schoon en goed verwarmd. Niks mis hier
mooie plek , rustig, wel veel mensen met honden. restaurant uitstekend ! sanitair moet echt wat aan gedaan worden. Daar zijn ze mee bezig. Heel vriendelijk personeel. En klein autootje te huur voor bezoek aan de stad. Slim bedacht en zeer goedkoop ook nog.
doe maar niet
zeer vriendelijk en behulpzaam schoon, best ruime plaatsen. Echt aanrader!