@Aras1968

Een locatie beoordeeld15 dagen geleden

Een grote camping die ook kamers aanbiedt. De voorzieningen zijn erg goed. Er is ook een wasmachine beschikbaar voor 50 dirham.

Een locatie beoordeeld16 dagen geleden

Sitecode: 20934

Eenvoudig, maar op een uitstekende locatie aan zee.

Een locatie beoordeeld29 dagen geleden

Gelegen in een rustige omgeving, ruime staanplaatsen, goede voorzieningen en een uitstekend restaurant.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 maanden geleden

Alleen het grijze en zwarte afvoergedeelte. De wateraansluiting heeft een binnendraad (vrouwelijke schroefdraad); zonder adapter kan deze worden gevuld met een gieter of flessen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Klein en onbruikbaar als camper, onmogelijk te manoeuvreren. Auto's stonden altijd op de camperplek! We hebben het toilet geleegd door het met de auto te doen, geen commentaar.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Een beetje duur, maar biedt laden en lossen. Dicht bij de stad die te voet bereikbaar is.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Nieuwe camping op hotelpark. Uitstekende en schone faciliteiten. € 20,- per dag all-inclusive (camper, 2 personen, hond, elektriciteit, wifi, laden en lossen). Elke kampeerplaats is voorzien van water, elektriciteit en grijze afvoer. Gedeelde toiletafvoer nabij de staanplaatsen. Het enige minpunt is de steile klim (30%) om er te komen en de ingang, die niet erg zichtbaar is, namelijk die van het hotel, dat ook 3 zwembaden en een restaurant biedt.

Een beetje onderhoud zou geen kwaad kunnen.

Sitecode: 19003

Rustige plek, grote staanplaatsen, essentiële voorzieningen. Alleen wifi in de buurt van het restaurant.

Sitecode: 19027

Mooie camping grenzend aan een resort met stenen bungalows. Groot park met zwembaden en glijbanen (gesloten in november). Geweldige prijs voor wat het biedt.