@Archibee
- 2022
We hebben al op vele camperparken gestaan in binnen- en buitenland, maar dit is voor ons een topper! Ruime, afgescheiden plaatsen, alles goed verzorgd en schoon, de mogelijkheid om vooraf je plekje te reserveren en een prachtige omgeving. Met een vriendelijke en behulpzame eigenaar die zich de hele dag door inspant om het z’n gasten naar de zin te maken. Een absolute aanrader!
Vriendelijke ontvangst en een mooie plek onder de olijfbomen. Er wordt nog gewerkt aan de camping (o.a. voor een restaurant), maar nu al zijn alle gewenste faciliteiten beschikbaar. Waaronder gloednieuw en schoon sanitair. De douche is fantastisch. Wij betaalden in maart 15 euro, excl stroom (3 euro extra). Uitzicht op de oude stad en het kasteel, die lopend binnen een half uur zijn te bereiken. Wel even een klimmetje. Aanrader!
1 van onze favoriete campings in Albanië. Een warm welkom met zelfs een gratis drankje en een mooie plek met alle gewenste faciliteiten. Stonden in maart voor 15 euro incl stroom, water en douche. Mooi uitzicht op de stad, die lopend binnen een half uur is te bereiken. Berat is het bezoeken waard, en deze camping een aanrader!
Fijne en rustige camping met vrije plekken op gras bij een rivier. Elk 2 toiletten incl douches. Ook een ruime keuken. Alles verzorgd en schoon. Gaga de eigenaar is vrolijk, vriendelijk en behulpzaam. Op verzoek en tegen een redelijke vergoeding brengt en haalt hij gasten naar en van Mostar. Het is ook niet ver naar Blagaj. Een aanrader!
Hele fijne camping met grindplaatsen en goede en schone voorzieningen. Peschiera op de fiets langs de rivier op ca 10 km, maar er zijn meer fietsroutes op te pikken, bv naar Verona. Prijs is ook redelijk met bij de plek stroom en water. Eigenaar vriendelijk en behulpzaam.
Kleine camping in een rustig en afgelegen dorp, mooi gelegen aan de fjord. Plaatsen op gras, ook met stroom. Sanitairgebouw met 3 toiletten en een (gratis) douche. Geen keuken of gemeenschappelijke ruimte. Betalen bij het zwembad.
Beetje rommelig. Niet ideaal voor grotere campers. Schoon sanitair. Douche bij de prijs inbegrepen. Beschutte plekken vanwege de vele bomen. Accepteert de Camping Card.
Handig gelegen in het hoge noorden. Plekken op grind en gras. Voorzieningen basic, maar schoon en alles is aanwezig. Douche gratis. Aardige beheerders. Accepteert de Camping Card! Dorp heeft niet veel te bieden. De Arctic Henge vonden we tegenvallen, het is ook nog niet af.
Mooi gelegen camping, net buiten het dorp. 3 toiletten elk, slechts 1 douche. Stonden er eind juni met nog 1 andere camper, dus heerlijk rustig. Aanrader!
Mooi gelegen en goed verzorgde camping. Vlakke grindplaatsen. Echter slechts 2 toiletten en 2 douches. Het zwembad kost apart 800 kronen pp. Grote gemeenschappelijke ruimte. Hartelijke ontvangst. 1 van de betere campings in de Westfjorden.
Ook wij hadden hier een heerlijk verblijf. Stonden rechts met mooi zicht op zee en fjord. En zagen al bij het ontbijt de orca’s, dolfijnen en bultruggen voorbij komen. Vriendelijke eigenaar. Alle voorzieningen aanwezig, ook wasmachine en droger. Echt een aanrader!
Fantastische camping met prima voorzieningen. Redelijke prijzen en korting voor senioren. Uitstekend gelegen om het park te bezoeken. Wij hebben 40+ campings bezocht in IJsland en deze is echt een topper. Met Patrick als een geweldige gastheer.
Bij het kampeerterrein slechts 1 toilet elk. Maar in de buurt van de cottages extra voorzieningen. Wandelmogelijkheden naar meertje en door trollentuin. Leuk restaurant met uitzicht op waterval.
Fijne camping met vergelijkbare voorzieningen als Hellissandur. Sympathieke beheerder. Goede uitvalsbasis voor Nationaal Park. Korting voor senioren (65+).
Voor elk 2 toiletten en een douche. Aanmelden via de Parka app. Gebruik van de IJslandse camping card is mogelijk. Plaatsen op gras.
Aangegeven prijs klopt niet. Per persoon 2500, ex stroom. Douche gratis. Heerlijke camping in het groen en goede uitvalsbasis voor Reykjavik. Op grind. Genoeg douches en toiletten. Vriendelijke ontvangst. Aanbevolen!
1 toilet en een gezamenlijke douche bij de heren. En dat voor 25 euro voor 2 personen zonder stroom. En dan sta je op de parkeerplaats van het restaurant. Het predikaat camping eigenlijk niet waardig.
Waren hier in voorseizoen, het was heerlijk rustig in vergelijking met de andere campings in het zuiden. Grote plaatsen, keurig sanitair en mooi uitzicht. Wel prijzig.
Matig. Grappig dat het een voetbalveld is, maar de voorzieningen zijn niet om over naar huis te schrijven. Per man/vrouw 1 wc en gemeenschappelijke douche, plus een kleedkamer. En het kan er druk zijn, met veel Faeröese caravans. Prijs aan de hoge kant, 240 DKK. Tip: ga naar Elduvik, is nog gratis ook.
Heerlijke plek aan zee. We stonden alleen, dat was een bonus. Voorzieningen boven bij de kerk, niks ontbreekt en alles tiptop, Helemaal gratis, alleen betalen voor stroom (met tally card). Compliment voor het dorp, hopelijk gaat elke bezoeker respectvol om met hun gastvrijheid.
Wij wilden hier een paar dagen staan, maar zijn langer gebleven. De rust en de vrijheid bevielen ons enorm. Het was leuk met de koeien zo dichtbij, we zagen zelfs de geboorte van een kalfje. Alles is schoon en netjes en de eigenaresse is zeer hartelijk, gastvrij en behulpzaam. Axel is bovendien een prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten, de Zeeuwse kust en dagjes uit in Brugge, Gent en Antwerpen. Volgend jaar weer!
Mooi en schoon sanitair, alleen te betreden met hoesjes over de schoenen. Plaatsen op grasveld, echter geen afgebakende plekken en dus weinig privacy. Ook geen bijzonder uitzicht. Als het regent wordt gevraagd de camper niet meer te verplaatsen, om het gras te sparen. In verhouding erg duur, voor 1 nacht en 2 personen met stroom 47 euro (wv stroom 6,70 - op een andere camping betaalden we obv gebruik nog geen 70 cent).
Hele fijne camping met CP op stevig grind. We werden ook aangenaam verrast in het sanitairgebouw. Schoon en zowel douche als wc in ruime mate aanwezig. Leuke omgeving met gezellige stadjes, dichtbij de Waal en niet ver de prachtige Linge. Een topper, ook voor langer verblijf.
We stonden hier 9 (vooraf gereserveerde) nachten in januari 23. Mooie camping met schoon en modern sanitair. Maar wel druk en weinig privacy. Plekken scheef en soms lastig in te parkeren. Veel mensen wisselden tussentijds steeds van plek (wat eigenlijk niet zou mogen, toen wij het bij de incheck vroegen). Al met al vonden de prijs van 28e per nacht veel te hoog. Zeker in vergelijking met campings in Albufeira (15e) en Tavira (17e).
Echt een heerlijke en schone cp. 25 plaatsen met stroom. Verder alle voorzieningen incl douche en toilet. Vlak naast het strand met een boardwalk naar het stadje. Ook goede uitvalsbasis voor fietstochten en bezoek Aveiro. Zeer sympathiek onthaal en elke dag verse broodjes (worden bij de camper bezorgd). Rustig en goedkoop in het naseizoen, was elke cp of camping in Portugal maar zoals deze.
Prima plek met een zeer vriendelijke eigenaar en alle voorzieningen tegen een redelijke prijs. Ook ideaal als uitvalsbasis naar Santiago. Wij liepen naar de kathedraal in 1,5 uur via Monte do Gozo. Bus 6 terug kostte slechts 1 euro pp, die brengt je naar het eindpunt in San Marcos, van daar is het nog een klein stukje lopen naar het camperpark.