@Arie-Wageningen

2022

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

parkeerplaats afgesloten in verband met kermis.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

een mooie locatie om één of twee dagen door te brengen. Het is een normale parkeerplaats maar voor campers is een aparte strook. Eventueel kun je achter de camper wel in het gras zitten. Aan een afvoer van de gebruikelijke vloeistoffen is prima geregeld. parkeergeld € 20 per 24 uur. Drinkwater kost ééncent per liter.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Je staat hier op een voldoende ruime plek. sanitair is goed verzorgd en je betaalt €1,50 voor negen minuten douchen. Op het informatieblad wat je bij de betaalautomaat kunt vinden, staan ook leuke tips voor tripjes in de regio.

Een mooi verzorgde plek met uitstekend sanitair. Op loopafstand van het centrum Holten (0,8 km) en uiteraard de Holterberg.  Prachtige wandelingen in de omgeving gemaakt.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een prima verblijf gehad op deze camping. Incl. elektra en reserveringskosten betaalde we €187 voor 3 nachten. Fiks aan de prijs maar met de pendelbus (€2 enkeltje)van de camping sta je binnen 15 minuten bij de metro. De voorzieningen zijn prima en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Onze plek was mooi vlak maar veel gasten gebruikte wiggen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Zoals eerder beschreven een hartelijk welkom met goede uitleg van de plek en omgeving. Meerdere wandelroutes komen langs de camper plaats, dus je kunt wandelaar je hart ophalen. Ik kom graag weer terug !

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie plek vlak bij de Maas. Ik was er 21 Maart en het was rustig, ongeveer 6 plekken bezet. Terrein goed verzorgd , toilet en douche is prima voor elkaar.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Het is prima plek. stroom kost 1 euro per uur 16A verder geen voorzieningen zoals beschreven.

Een fijne camping met ruime plaatsen dicht bij het centrum. Alle voorzieningen zijn prima en ruim. We betaalden per 1 september €30 p/d. all in. komen graag weer eens terug.

Alles prima voor elkaar hier. Prachtig plekje aan de haven en een fantastische omgeving.

Wat een fijne camperplek in het buitengebied van Dokkem. Ruime verharde plaatsen met gras met alle voorzieningen aanwezig en zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Graag tot een volgende keer.

Een zeer vriendelijke ontvangst op deze camping met ruime plaatsen. Het sanitair is uitstekend, nieuw, ruim en slim opgezet. De omgeving is prachtig om te wandelen met mooie vergezichten. Ben op doorreis anders had ik hier wel langer willen staan. Kom zeker terug!

‘Van 19:00-07:00 inderdaad gratis parkeren maar door de weeks qua verkeersherrie met een hefdak-camper niet te doen. overdag prima om te parkeren met een kleine buscamper voor een bezoek aan Cochem.

Heerlijk rustige plek. Het is een mooie omgeving om te wandelen maar ook het meer rond fietsen is zonder accu prima te doen. Op prullenbakken na inderdaad geen voorzieningen. De midgetgolfbaan heeft wel een toilet waar je voor €0,50 gebruik van mag maken tijdens openingstijden.

Sitecode: 19256

Een mooie camping met ruime plaatsen. Op de comfort plaatsen alles bij de hand. In het hoofdgebouw modern en schoon sanitair. Het is ook een prachtige streek om te wandelen en fietsen. Het zeestrand is een halfuurtje trappen maar achter de camping is ook een klein strandje op 10 min. lopen door de prachtige natuur. Ik betaalde met Pinksteren €29 voor een comfort plaats voor camper en 1 persoon. Er zijn ook voordeligere basistarief plaatsen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima camperplek met nieuw sanitair en goede overige voorzieningen. Slapend in een camperbus met hefdak, was de nabij gelegen weg wel goed hoorbaar. Een prachtige omgeving om te wandelen en fietsen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Na een vriendelijke ontvangst met rondleiding, een heerlijk rustige nacht gehad op dit mooie stekkie. Wakker worden met het geluid van vogels en op de achtergrond en hinnikend paard. Het sanitair is goed en schoon. Ik kom graag nog eens terug!

Sitecode: 91994

Een mooie ruim opgezette camping plaats met prima faciliteiten en sanitair. ik een heel vriendelijke ontvangst met kleine rondleiding. helaas moest ik door problemen met mijn hond eerder vertrekken dan gepland maar anders had ik nog graag gebleven. In de omgeving ook goede wandelmogelijkheden langs de Maas en door bossen. ik kom graag weer terug!