@ArieKlink
Sinds dat we met pensioen zijn gaan we regelmatig op reis met eerst onze caravan, maar nu al 2 jaar met onze camper. Daarbij staan we afwisselend op camperplekken en campings.
- 2024
Ben je op rondreis in Ierland dan is dit een echte aanrader. Alles klopt hier. Mooie ruime plekken, mooi en goed werkend sanitair en voor €31 is alles inclusief. Vriendelijke ontvangst en tips voor activiteiten. De snackkraam en koffiebar in het weekend is een leuk extraatje. Je kunt hier prima wandelen en fietsen, waarbij Bere Island een aanrader is. Kortom bij een volgend bezoek aan Ierland komen we hier zeker terug
Zeer gastvrij ontvangen en een prima plek gekregen. Er is ook de mogelijkheid voor elektriciteit (tegen betaling) voor 1 camper. Ook kun je er je toilet legen (tegen betaling) en je kunt er water tappen. Je loopt in 10 minuten naar de prachtige kust en het is er erg stil. Prima plek om te overnachten.
We hebben hier twee nachten gestaan in alle rust en met een veilig gevoel. Er is verder niets, ook geen afvalbakken. Je hoort wat verkeer, maar dat is niet hinderlijk. Met de bus ( halte ca. 200 m lopen) ben je voor €1,90 pp in het centrum. De kosten waren €12 voor 24 uur.
Wat een heerlijke plek is dit. Ruime plekken, prima sanitair, rust en als extra een heerlijk fles zelfgemaakte appelsap bij aankomst. Hier komen wij zeker terug.
Prima camping met schoon en enigszins verouderd sanitair. Het is er heerlijk rustig en de plekken zijn ruim. Wij betaalden €44 incl. elektriciteit en 2 douchemunten. Sommige plekken zijn wel erg schuin, dus blokken zijn dan wel nodig.
Wat een prachtige camping. Mooie ruime plekken en geweldig sanitair. De Devil’s Bridge ligt op loopafstand en bij de brug zit ook nog eens een fantastisch restaurant. Een echte aanrader.
Prima plek na aankomst van de boot in Harwich. Ook als je na sluitingstijd aankomt word je vriendelijk geholpen. Sanitair is wat verouderd maar alles is schoon en werkt. En ja er is verkeerslawaai, maar wij hebben er gewoon doorheen geslapen.
We zijn 2 nachten hier op deze prima plek. Ook al zijn er geen voorzieningen, hier moet je zijn als je naar Dublin wilt. Super vriendelijk personeel en een goede busverbinding naar het centrum van Dublin. Je betaalt niets op voorwaarde dat je in de Inn gaat eten en dat is absoluut geen straf. Kortom een echte aanrader.
wat een heerlijke plek is dit. Alle voorzieningen, prachtig zwembad, restaurant, vriendelijk personeel en schoon. de plekken zijn ruim. supermarkt op 150 m en het oude centrum van Gallipoli is op de fiets maar 4,5 km. Fietsen hier trouwens ook prima te doen langs de kust. Echt een dikke vette pluim voor deze plek.