@ArieKlink
Sinds dat we met pensioen zijn gaan we regelmatig op reis met eerst onze caravan, maar nu al 2 jaar met onze camper. Daarbij staan we afwisselend op camperplekken en campings.
- 2024
Deze camping ligt geweldig. Een mekka voor wandelliefhebbers. Mooie ruime plekken. Prima sanitaire voorzieningen, zeker in het nieuwe gebouw. Vriendelijke ontvangst. Café en bar op de camping, 2 prima pubs in de nabijheid en ook nog een winkeltje (niet iedere dag open). Let op: het laatste stuk weg naar Edale is vanaf beide kanten smal. Grote caravancombinaties en motorhomes moeten over ruime ervaring beschikken om de klus te klaren.
Wat een pareltje is dit. Vriendelijke ontvangst met veel uitleg. Prachtige en ruime plekken. Sanitair dat hotelwaardig is en brandschoon. Mooi aangelegd terrein met een prachtige visvijver in het midden. De bus naar York stopt voor de deur. Wij betaalden £47,50 per nacht ( prijs is inclusief £3 per 24 uur). Natuurlijk best aan de prijs, maar het is het meer dan waard.
Grote camping, maar daar merk je door de goede indeling niets van. Ruime plekken, hardstanding of gras naar keuze. Mooi en ruim schoon sanitair. Heerlijk warm water. Vriendelijke ontvangst. c Campingwinkel aanwezig en ook een restaurant. Slot Bamburgh op fietsafstand, maar wel een pittig klimmetje naar de camping. Een echte aanrader.
We hebben hier 2 nachten gestaan voor een bezoek aan Edinburgh. vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg. Mooie ruime plekken en prima en schoon sanitair. De bus naar Edinburgh is op 5 minuten loopafstand en voor £6 pp heb je een dagkaart, geldig voor al het ov in Edinburgh. Een echte aanrader deze camping.
Simon ontvangt je vriendelijk en brengt je naar je plek. Mooie ruime plekken en als je geluk hebt aan het Loch. Sanitair is schoon en alles werkt. Op de camping staat een foodtruck met heerlijke hamburgers en een super Engels ontbijt in de ochtend. Inverness is op fietsafstand (6 km). Wij betaalden £33.
Prima camping met mooie ruime hardstanding plaatsen, meestal met uitzicht op zee. Vriendelijke ontvangst. Sanitair is keurig schoon maar wel beperkt en eenvoudig. Supermarkt Lidl op loopafstand. Wij betaalden £33.
Wat ligt deze camping prachtig. Als je geluk hebt sta ja aan de rand van de klif en kijk je uit over de baai. De ontvangst is super vriendelijk, het sanitair is schoon en netjes. Er is een prima supermarkt en een pub. Je kan er pizza’s bestellen en een paar keer per week staat er een fish and chips kar. Helemaal top hier. Wij betaalden €38 voor 1 nacht met elektriciteit.
Prima camping met een fantastisch uitzicht. Vriendelijke ontvangst. Goed werkend en schoon sanitair. Ruime plaatsen (hard standing) en een geweldig hotel-restaurant op loopafstand (Myrtle Bank hotel). Wij komen hier graag weer terug.
Voor de ligging zou ik zo 5 sterren geven, maar verder valt er best wel wat aan te merken. De plaatsen zijn ruim maar vaak modderig en zacht, je moet oppassen om je er niet in vastste rijden met een grotere camper. Verder is er maar 1 prima toiletgebouw, maar als je pech hebt ben je zo een tijdje onderweg om er te komen (wij bijna 10 minuten). En in deze tijd geen mobiele telefoonverbinding hebben, vind ik echt niet kunnen. Geen wifi, prima.
We snappen niets van het gemopper in sommige reviews. We werden uiterst vriendelijk ontvangen en mochten zelf een plekje uitzoeken. Het sanitair is eenvoudig, maar alles werkt en is schoon en het uitzicht is geweldig. Je kan hier prima toeven. We betaalden £33 incl. elektriciteit.
Wat een mooie camping is dit en wat een vriendelijke ontvangst. De camping is aangelegd door de community en de winst kom ten goede aan goede doelen in het dorp. Mooie ruime plekken, prima sanitaire voorzieningen en het dorp is op loopafstand. We betaalden £27 zonder elektriciteit.

Prachtige locatie en vriendelijke ontvangst. Het sanitair en de rest van de voorzieningen zijn helemaal top. Elke keer als we hier komen zijn we blij verrast dat alles naar nog een hoger niveau is getild.

Uniek plekje aan het Loch Craignish. Simon, de eigenaar, heeft er echt iets bijzonders van gemaakt. Ook al is alles basic, alles is er wel en het is schoon en werkend. Hier kom je voor je rust. we betaalden £30 per nacht.

Prachtige camping met alles erop en eraan. Prima hardstanding plaatsen. Op 10 minuten lopen ligt het station van Balloch. Vanaf hier met de trein naar Glasgow (retour kost €8,50 pp). Je kan er ook fietsen over een grotendeels vrijliggende fietspad langs Loch Lomond. Wel prijzig, we betaalden £42 per nacht, maar dan heb je ook wat.

Wat een uitzicht. Mooie ruime gratis plek aan zee. De openbare toiletten zijn brandschoon, maar gaan helaas dicht tussen 18.00 en 8.00 uur. Het invalidentoilet blijft ‘‘s nachts wel open. Kosten toiletgebruik 50p, te betalen met je bankpas of telefoon. Ook hier weer een veilig gevoel en weinig last van het verkeer.
Prima plek als je Belfast wil bezoeken. We konden onze camper van 7.85 m goed kwijt, als je met de achterkant over het gras gaat staan. De bushalte is voor de deur. We stonden hier veilig en rustig. Officieel mag je er maximaal 12 uur staan, maar daar wordt niet op gecontroleerd.
Blij verrast met deze prachtige camping op fietsafstand van de Giants Causway (5 km). Mooi en superschoon sanitair, ruime plekken. Helaas wel blokken nodig, daarom maar 4 sterren, want bij de aanleg van de verharde plekken hadden ze meer aandacht kunnen besteden aan het uitvlakken van de plaatsen.

Hier moet je absoluut zijn als je Connemara bezoekt. Grote ruime parkeerplaats tegenover de pub. Een aantal plekken hebben stroom. Als de pub open is kun je daar het toilet gebruiken. Van het verkeer hebben we niets gehoord. Ga er absoluut eten, want dat is van top kwaliteit. Niet voor niets is de pub in 2025 uitgeroepen tot beste pub van Ierland. Wij betaalden €20 voor 1 nacht.

Wat een prima plek om met je camper te zijn. Joe is super vriendelijk en doet alles om je het naar de zin te maken. Grote ruime plekken met stroom. Prima sanitair, schoon en van alle gemakken voorzien. Handige plek om je wc te legen. Wij rekenden €30 af voor 1 nacht.
Mooie en rustige camping met prima en schone faciliteiten. De plekken zijn ruim en liggen verspreid over het campingterrein. We werden uiterst vriendelijk ontvangen en kregen een prima plek, ondanks dat we niet gereserveerd hadden en het behoorlijk druk was. We betaalden €38 met elektriciteit.
Prima plek om 1 nachtje te staan en de kliffen te bezoeken. We hebben hier rustig en met een veilig gevoel gestaan. Na 9 uur is iedereen weg en sta je er stil en veilig met een paar andere campers. Helaas zijn de toiletten op de parkeerplaats buiten gebruik. Wij betaalden €24 voor 24 uur.
Prima plek in het centrum van Dingle. Michael ontvangt je vriendelijk en doet zijn uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. Terrein oogt wat rommelig, maar dat komt omdat er hard gewerkt wordt aan het uitbreiden van de faciliteiten. Komen hier zeker nog eens terug.

Sitecode: 195111
Wat een fantastisch plekje is dit. Grote ruime plekken en met camera’s bewaakt. Het gezellige centrum van Kenmare is op loopafstand en je zit direct aan de Ring of Kerry. Ook al zijn er weinig voorzieningen (je kan vers water tappen) is het toch 5 sterren waard. Wij stonden hier voor €21.20 voor 1 nacht. Prima toch.

Ben je op rondreis in Ierland dan is dit een echte aanrader. Alles klopt hier. Mooie ruime plekken, mooi en goed werkend sanitair en voor €31 is alles inclusief. Vriendelijke ontvangst en tips voor activiteiten. De snackkraam en koffiebar in het weekend is een leuk extraatje. Je kunt hier prima wandelen en fietsen, waarbij Bere Island een aanrader is. Kortom bij een volgend bezoek aan Ierland komen we hier zeker terug
Zeer gastvrij ontvangen en een prima plek gekregen. Er is ook de mogelijkheid voor elektriciteit (tegen betaling) voor 1 camper. Ook kun je er je toilet legen (tegen betaling) en je kunt er water tappen. Je loopt in 10 minuten naar de prachtige kust en het is er erg stil. Prima plek om te overnachten.
We hebben hier twee nachten gestaan in alle rust en met een veilig gevoel. Er is verder niets, ook geen afvalbakken. Je hoort wat verkeer, maar dat is niet hinderlijk. Met de bus ( halte ca. 200 m lopen) ben je voor €1,90 pp in het centrum. De kosten waren €12 voor 24 uur.
Wat een heerlijke plek is dit. Ruime plekken, prima sanitair, rust en als extra een heerlijk fles zelfgemaakte appelsap bij aankomst. Hier komen wij zeker terug.
Prima camping met schoon en enigszins verouderd sanitair. Het is er heerlijk rustig en de plekken zijn ruim. Wij betaalden €44 incl. elektriciteit en 2 douchemunten. Sommige plekken zijn wel erg schuin, dus blokken zijn dan wel nodig.
Wat een prachtige camping. Mooie ruime plekken en geweldig sanitair. De Devil’s Bridge ligt op loopafstand en bij de brug zit ook nog eens een fantastisch restaurant. Een echte aanrader.
Prima plek na aankomst van de boot in Harwich. Ook als je na sluitingstijd aankomt word je vriendelijk geholpen. Sanitair is wat verouderd maar alles is schoon en werkt. En ja er is verkeerslawaai, maar wij hebben er gewoon doorheen geslapen.
We zijn 2 nachten hier op deze prima plek. Ook al zijn er geen voorzieningen, hier moet je zijn als je naar Dublin wilt. Super vriendelijk personeel en een goede busverbinding naar het centrum van Dublin. Je betaalt niets op voorwaarde dat je in de Inn gaat eten en dat is absoluut geen straf. Kortom een echte aanrader.
wat een heerlijke plek is dit. Alle voorzieningen, prachtig zwembad, restaurant, vriendelijk personeel en schoon. de plekken zijn ruim. supermarkt op 150 m en het oude centrum van Gallipoli is op de fiets maar 4,5 km. Fietsen hier trouwens ook prima te doen langs de kust. Echt een dikke vette pluim voor deze plek.