@ArieOut
super uitzicht op de rots met vale gieren, nostalgisch dorpje met weinig bewoners, we stonden op de plek bij parque toeristico maar er vielen met harde wind brokken van de muur naast de camper , verplaatst naar ingang begraafplaats met uitzicht rots van de gieren
geweldige plek, wij kwamen om 20.00 uur aan eind mei en gelukkig een plek vrij. Alles is er echt geweldig gemeente 👌
we zijn hier ongeveer in 2014 ook geweest , supergoed voor elkaar, veel gezelligheid, alles netjes, miranda en frans hebben heel veel gedaan en dat konden we nu met eigen ogen zien, chapeau voor jullie , leuk om ze op Facebook te volgen
het is even zoeken maar straatje door rechts om de kerk heen ,prima voor een nacht, overdag reuring ,s'avonds en snachts stil
is bekend dat aanrij route vaag is , aardige beheerders, lijkt wel op meerdere plekken op een bouwplaats, wel makkelijke route naar de stad
snap niet dat ze hem dan niet verwijderen als het niet meer bestaat
over het sanitair alle lof, zijn wel superstreng met sandalen in de ruimte. mooie fietsroutes langs de kust, prijs van 21 klopt niet , komt zonder stroom op 28.50 , snap niet dat beheerders dat niet aanpassen, komt vaak voor.
nette camperplaats met net sanitair, aardige beheerster, 19 euro voor een nacht en krijg je nog 4 versgebakken broodjes mee. stroom zelf regelen aan een paal, veilige fietsroute naar de stad, ook wij geen last van verkeer langs de weg
mooie plek aan een meer, sanitair heel schoon de medewerker werkte er net en kon heel gebrekkig engels, kwamen er niet uit waar stroom vandaan halen, hij moest ook bellen of we de nacht mochten staan, dat mocht voor 15 euro. heel veel jongelui die de hele dag aantal keren over het terrein in de auto rondje reden weggingen en daarna meerdere malen terug kwamen en weer rondjes reden. snachts rustig en stil
Fijne camping, ruime plaatsen, vlakbij een strandje, goede prijs, aardige beheerder
alles aanwezig, en dichtbij fietsroute langs de hunte, ook grote winkelstraat dichtbij
Sitecode: 82038
prijzen kloppen niet is voor camper en 2 personen 24 euro plus 4,50 voor electra. sanitair schoon maar niets om je spullen op kwijt te kunnen, douches en warm water wel inbegrepen
Mooie rustige camperplaats, gratis bij zwembad, stroom en water tegen betaling. Naast de camperplaats heel mooi wandelpad en visvijver, supermarkt op 1.6 km wel heuvel op.