@ArieVera
- 2018
een echte Franse boerencamping. gras mag wel gemaaid worden. wel zeer vriendelijk. €21
prima camping met broodjesservice. lekker gegeten in het restaurant. gewandeld naar de watervallen. de moeite waard. camping met Acsi €23
mooie verzorgde camping. vriendelijke mensen bij de receptie. via een achteruitgang loop je in een kwartier naar het centrum. kosten met acsi €18
mooie camping. netjes onderhouden. 10 min lopen naar Lidl. 10 min naar Carrefour. 15 min lopen naar de boulevard. mooi sanitair, zwembad, restaurant. broodservice. met ACSIkaart €27
mooie goedverzorgde camping. heel mooi en schoon sanitair. mooi zwembad, met een gezellig terras erbij. vriendelijk personeel die goed Engels spreken. met ACSI kaart €27
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

prachtige luxe camping waar je met je Acsi kaart in het voorseizoen voor €27 pd kunt staan. het enige jammere daarvan vind ik dat je dan enkel helemaal achteraan langs de drukke verkeersweg komt te staan. verder is het restaurant prima eten en betaalbaar ook. het sanitair verdient een dikke 10. dus 4 sterren omdat je een achteraf plek hebt.
leuke camping we hebben hier gestaan met Pasen gezellige drukte van de Spanjaarden die hier ook de paasdagen doorbrengen zeer vriendelijke ontvangst en ook bij de bar heel gezellige mensen alleen restaurant was nog dicht alleen pizza’s te verkrijgen maar vlakbij de camping een prima restaurant gevonden eleson bahia en je fietst hier vanaf de camping zo naar Cambrils 6 kilometer dus een hele fijne camping
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

onderweg naar Spanje bij deze camping aanbeland. heerlijke idyllische camping. lekker uitgerust. mooi schoon sanitair. fijne afwasplek en aardige eigenaren. 4 zeer ruime camperplekken met stroom. €23,16 p.d.