@ArieVera
- 2018
een echte Franse boerencamping. gras mag wel gemaaid worden. wel zeer vriendelijk. €21
prima camping met broodjesservice. lekker gegeten in het restaurant. gewandeld naar de watervallen. de moeite waard. camping met Acsi €23
mooie verzorgde camping. vriendelijke mensen bij de receptie. via een achteruitgang loop je in een kwartier naar het centrum. kosten met acsi €18
mooie camping. netjes onderhouden. 10 min lopen naar Lidl. 10 min naar Carrefour. 15 min lopen naar de boulevard. mooi sanitair, zwembad, restaurant. broodservice. met ACSIkaart €27
mooie goedverzorgde camping. heel mooi en schoon sanitair. mooi zwembad, met een gezellig terras erbij. vriendelijk personeel die goed Engels spreken. met ACSI kaart €27
prachtige luxe camping waar je met je Acsi kaart in het voorseizoen voor €27 pd kunt staan. het enige jammere daarvan vind ik dat je dan enkel helemaal achteraan langs de drukke verkeersweg komt te staan. verder is het restaurant prima eten en betaalbaar ook. het sanitair verdient een dikke 10. dus 4 sterren omdat je een achteraf plek hebt.
leuke camping we hebben hier gestaan met Pasen gezellige drukte van de Spanjaarden die hier ook de paasdagen doorbrengen zeer vriendelijke ontvangst en ook bij de bar heel gezellige mensen alleen restaurant was nog dicht alleen pizza’s te verkrijgen maar vlakbij de camping een prima restaurant gevonden eleson bahia en je fietst hier vanaf de camping zo naar Cambrils 6 kilometer dus een hele fijne camping
onderweg naar Spanje bij deze camping aanbeland. heerlijke idyllische camping. lekker uitgerust. mooi schoon sanitair. fijne afwasplek en aardige eigenaren. 4 zeer ruime camperplekken met stroom. €23,16 p.d.
mooie camping. bovenop een heuvel. mooi uitzicht. €30 inclusief alles
prima plek, lekker rustig. alle plekken hebben stroom. douchen €1. plek €17
vandaag 2april 2025 geweest, maar anders dan deze app zegt zijn ze nog niet open. 11 april gaan ze pas open. wel een prachtige omgeving.
mooie camping prima sanitair ook invalidetoilet. geen invalidedouche. restaurantje op de camping. aan het water. als het mooi weer is kun je er zwemmen. wij hadden de pech dat deze dag 24mm regen viel.
prima camping met vriendelijke heel gastvrije eigenaren. invalidetoilet/douche aanwezig. gezellige woonkamer met ‘s middags tussen 3 en 5 een fika-uurtje. meerdere vuurstookplekken op de camping. hout te koop op de camping. kook/eetruimte. voor de kids genoeg te doen. aanrader om naartoe te gaan! bedankt Harold en Mariska.
prima camping. mooi sanitair leuk plaatsje Møgeltønder. we wilden de kerk bezoeken maar die was gesloten
prima camping. fijne douche zonder muntjes. ook doucheruimte voor gehandicapten met eigen sleutel. plekken genoeg. jammer dat we zoveel regen hadden. we zijn maar 1 nacht gebleven door het weer.
prima camping. schoon ietwat verouderd sanitair. toilet voor invaliden met eigen sleutel. aan een meer. duidelijke ruime plekken met elektr .350 SEK
mooie camping met mooi uitzicht, heel aardige Nederlands sprekende eigenaar. er is ook een keuken met eetgelegenheid. 30 plekken. alle plekken staan op lekker gras. er is een wasmachine aanwezig. alleen geen geschikt sanitair als je gehandicapt bent. maar verder prima camping op een mooie locatie
Hele mooie camping je moet even klimmen er naar toe maar dan heb je ook wat redelijke vlakke plaatsen voor je camper een leuk hutje om vuur te stoken het hout is er gratis bij mooi uitzicht op het meer en kleine waterval douche en wc beetje weinig voor de hoeveelheid campers wel mooi en verzorgd zeer vriendelijke mensen op de receptie en in het restaurant. In het restaurant is het prima eten
prima camping super aardige mensen bij de receptie. we hebben hier een week gestaan. mooi schoon sanitair in de ochtend soms even wachten tot er plek is bij de douches (spitsuur) maar daarbuiten altijd plek. wasmachines aanwezig tegen betaling. verse broodjes. winkeltje met eerste levensbehoeften. keuken en huiskamer aanwezig. bushalte naar Bergen voor de deur. overstappen op de tram rijd je zo naar het centrum van Bergen
prima camping. we hadden mooie plekken. mooi sanitair. verse broodjes ‘s morgens, hoefde je niet te bestellen. mooie zonsondergang. 1 nacht gestaan omdat we met de veerboot mee gingen. 5 minuten van de boot af.
Sitecode: 19597
beetje gedateerde camping. sanitair schoon. aan een drukke weg. 1 nacht gestaan. wel aardige eigenaar.
prima camping voor een bezoek aan Legoland. aardig personeel. prima sanitair, kookruimte en daarnaast een ruimte waar je lekker kunt zitten om je eten op te eten. mooie goed verzorgde camping.
fijne camping. mooie kookruimte. goed sanitair. we hebben hier 3 dagen gestaan. wandeling naar dorp Skagen goed te doen. wandeling naar uiterste puntje van Noorwegen ook. wasmachine aanwezig gaat met een pasje die je krijgt bij de receptie.
Sitecode: 19315
mooie camping. aardige eigenaar. douchen zonder munten. en Acsi kaart geaccepteerd. heerlijke broodjes in de ochtend. wel bestellen
prachtige camping aan het water. wij zijn een dag langer gebleven dan de bedoeling was. ook heel mooi sanitair, splinternieuw. als je belt met de campingeigenaar zijn ze heel behulpzaam. je kunt met pin betalen of via paypal. mooie plekken elke plek heeft z’n eigen picknick tafel.
leuke gastvrije camping. ze doen er alles aan om nog een plekje voor je te vinden en dat is fijn, want als je van de boot afkomt wil je toch een slaapplaats hebben. maar de capaciteit betreffende de douches/ toiletten schieten dan wel te kort. verder geen op en aanmerkingen. prima voor een nachtje
we kwamen hier aan , gekeken, en weer weggereden. totaal geen plaats voor camperaars. vermijd deze camping! zelfs 1 ster is nog te veel!
zeer mooie camping deze camping is voorzien van alle behoefte zwembad, restaurantje en je kan hier zelf koken zeer vriendelijke mensen zeer behulpzaam met de ASCI kaart is de prijs redelijk 2kilometer van het dorp en is goed en veilig te lopen Echt een aanrader
mooi camping wij waren hier doorreis naar Denemarken toilet gebouw best een stukje lopen het restaurant en zwembad ligt bijna achteraan de camping grieks restaurant waar wij heerlijk hebben gegeten zeer vriendelijk personeel dus een aanbeveling voor doortrek camping
mooi camping wij waren hier op doorreis naar Denemarken vriendelijke ontvangst op deze hele rustige camping
Sitecode: 81957
leuke kleinschalige camping op een nog in bedrijf zijnde boerderij zeer vriendelijke ontvangst beheerders zijn zeer telext mooi plekje om Volendam,Marken en Monnickendam Dam te verkennen op loopafstand van bus naar Amsterdam gaan hier zeker nog een keer naar toe
prima plek vooral ook om het kasteel te bezichtigen. jammer dat je niet kan zwemmen in de rivier verder geen op of aanmerkingen. zeer schoon sanitair. vriendelijke mensen.
camping is gesloten
prachtige camping. prima sanitair. maar het restaurant… 1,5 uur op je eten wachten. 20 minuten op een biertje en die jongen maar steeds zeggen. sorry is m’n eerste werkdag. nou ik weet niet wie de eigenaar van dit restaurant is, maar je mag je personeel wel wat beter begeleiden en opleiden. fout ligt helemaal bij de uitbater van dit restaurant.
we waren hier volgens de receptie is de camping vol, we konden op de parkeerplaats staan zonder stroom kosten €21. toen we Savonds over de camping liepen waren er nog zat plekken vrij. die komen zeker nog dachten wij. de volgende morgen waren die nog steeds vrij. ik snap de logica niet waarom we daar niet konden staan.
Sitecode: 22091
prima camping, aardige ontvangst, mooie ruime plekken. ik heb het idee dat de camping iets verwaarloosd is, maar verder geen op of aanmerkingen. fietsroute naast de camping. geen idee waar die naartoe loopt. wij waren hier maar 1 nacht. alleen vanaf de doorgaande weg even moeilijk om de afslag naar de camping te vinden. je moet de parkeerplaats van de supermarkt op en daarachter ligt de camping.
mooie camping met heerlijk restaurant. sanitair is wel verouderd maar schoon. ruime plekken. als je aankomt mag je zelf een plaats zoeken. nu buiten het seizoen is de receptie pas om 17 uur open. met ACSI pas betaalden we maar €16,44. sochtends vers brood. wel gelijk bestellen bij inchecken
wat een geweldige plek en een aardige eigenaar. ze doen werkelijk alles om het je naar de zin te maken. op zaterdagavond kwam er nog iemand die in een rolstoel zat. en toen werd gelijk de weg naar het toilet rolstoel toegankelijk gemaakt. petje af! ook hebben we heerlijk bier geproefd gemaakt van tulpenbollen. een aanrader. we komen hier beslist nog eens terug.
Mooie camping waar alles aanwezig is. Tegenover de camping een vrij toegankelijk meer waar je lekker even kunt afkoelen. Op de camping is het dragen van mondkapjes in de openbare ruimtes verplicht. Prijs was €17,70 voor camper, 2 personen en elektriciteit. Douchen gratis
Eenvoudige camping. Mooie ruime plaatsen. Ontvangst was er even paniek of we wel mondkapjes hadden. Dus die hebben we even uit de camper gehaald. Toen konden we naar binnen bij de receptie. 1 overnachting €25,60. Sanitair verouderd maar alles werkte naar behoren. Lekkere warme douches.
Mooi camping met goede camperplekken. Lekkere verwarmde doucheruimte. Sanitair zeer schoon. Mooi omgeving. We zijn hier in maart 2019 geweest
Sitecode: 22015
Vriendelijk ontvangst. Voor 14 euro all-in prima camping. Oké sanitair is misschien verouderd maar wel schoon. En gratis. Restaurant prima. Lekker gegeten. Super vriendelijk en zeker niet duur. Prima camping om een paar dagen te zijn.
Mooie camping aan de Rijn. Goed als doorreiscamping. Schone douches en toiletten. Overnachting kost 24,50. All incl. Je kunt hier niet pinnen. Aardige eigenaar
Mooi doortrek camping, wel zorgen dat je op tijd binnen bent want het kan er heel druk zijn. Zeer vriendelijk ontvangst. Wij konden nog een plekje aan het meer krijgen. Kost wel €8,00 meer. Maar we hadden hiervoor wel een prima plek.
Super mooie camping. Vriendelijke ontvangst en je kan zelf je plekje uitzoeken op een camperveld. Het ligt aan een meertje waarborgen een heerlijke wandeling kunt maken.
Zeer nette camping. Vriendelijk ontvangst. We konden zelf een plekje uitzoeken op een speciaal veel voor campers. Uitstond sanitaire voorzieningen. Warm water en douches gratis. Top camping om door te reizen of een aantal nachten te blijven om de natuur te verkennen. Mooi wandeling rond het meer gemaakt.
Zeer nette Camperplaats, heel mooi gras voor je camper. Als je stroom wilt kan je dit zelf regelen bij de stroompalen. Alles is 16 AMP. Vriendelijke en toegankelijke eigenaren. Het is echt een aanrader.
Sitecode: 19187
Mooie camping met goede camperplaatsen. Schoon en verwarmd sanitair gebouw. Leuke omgeving met Hellevoetsluis vesting. Vriendelijk ontvangst en de mensen zijn ook trots op de camping. Zelf je plekje zoeken is ook fijn, kan je zelf bepalen waar en hoe je wilt staan met je camper.