• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@ArieenBaukje

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Ik weet niet waar de vorige opmerkende geweest zijn, maar het was de uitbaters niet bekend dat er overnacht kon en mocht worden. De scheefte van het parkeer terrein was dusdanig groot dat wij onvoldoende blokken hadden om een beetje te kunnen staan. Wij hebben er gegeten, wat goedven niet duur was, maar zijn daarna wel verder getrokken naar een ander overnachtingsplaats.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Op zoek naar een CP in Kroatië, voor een nachtje slapen, kom ik deze tegen voor € 63,00? Er zijn grenzen. Voor mij mag het wel ietsjes minder zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Tot 04:00 uur hebben we prima geslapen daarna zijn we gevlucht vanwege het extreem en langdurig geluidsoverlast door het rangeren van de treinen. Jammer want de plaats zelf is best wel mooi en schoon.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Wij hebben hier gestaan van vrijdag op zaterdag 1 en 2 september. De uitbater had ons bij voorkeur op het grasveld. Wij waren deze nacht de enige camperaars. Dus super rustig. En zeer lekker gegeten waar volop rekening werd gehouden met "verplichte" wensen. Zeg maar het was pure verwennerij.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Wat is de Noordpolderzijl toch een fantastisch plek om te overnachten. En dat voor een gratis CP. Een hele dikke 10

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

We hebben hier gestaan van zaterdag op zondag 27 mei 2017. Overdag was het behoorlijk lawaaiig door de jeugd die rond een gesloten kiosk rondhing, maar zeker geen overlast ondervonden. De jdb banen werden volop gebruikt. Als overnachtingsplaats was het voor ons een dikke voldoende.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Wij hebben wel eens op mooiere plekken gestaan om te overnachten voor aanmerkelijk minder geld. Buiten de poort, in een grindbak, opgesloten tussen woningen en andere gebouwen voor €18,50 met stroom of € 15,50 zonder stroom, vind ik pure afzetterij.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

We hebben hier gestaan op donderdag 01 juni 2017. Een schitterend uitzicht van de hoge klif over zee en strand. Hoewel we we heel vroeg daar aankwamen en eigenlijk verder wilden, zijn we toch maar gebleven en zijn we de volgende dag pas weer vertrokken.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

16 mei 2017. Op zoek naar deze camping viel nog niet mee. De coordinaten brachten ons op een prachtig plekje direct aan zee. Op een parkeerplaats om het strand te kunnen bezoeken. Maar geen camping in de wijde omgeving te zien. Een loco bewoner vertelde ons dat de camping was opgeheven. Die bestond niet meer. Jammer, want de aangegeven prijs was zeer acceptabel geweest.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

16 mei 2017. Voor nu nog een 8. Maar of dat zo blijft is maar de vraag. Bij aankomst waren ze druk bezig een slagboom te plaatsen. De ticket automaat was al geplaatst. Die hoefde nog niet gebruikt te worden maar dat zal wel niet zo lang op zich laten wachten. Maar wel een prima vlak stuk grasland om op te staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Door evenwichtsproblemen zijn we, nood gedwongen, uiteindelijk 7 overnachtingen gebleven. Mede door de hulpvaardigheid van de beheerders was het beslist geen straf om op deze heerlijke rustige en schone CP te vertoeven. Geweldig bedankt voor de goede zorg. En zeker tot ziens!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

We hebben hier van za. 17 op zo. 17 september gestaan. Een zeer gastvrij onthaal met een heerlijk kopje koffie. Waar kom je dat nog tegen. De Camperplaatsen en het sani was zeer netjes en schoon verzorgd. Wel moet er rekening worden gehouden dat boven op de vermelde prijs nog 1,50 pp toeristenbelasting komt. Maar zeker de moeite waard om er te vertoeven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Een uitstekende CP en een prima inkoop plaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

We hebben hier van do. 15 op vr. 16 september gestaan. We hebben tussen de vrachtauto's uitstekend geslapen en geen enkel last ondervonden bij hun vertrek. Ook hebben we er heerlijk kunnen eten voor een redelijke prijs. Een prima doorreis locatie!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

We hebben hier gestaan van 5 t/m 7 september 2016. Een zeer fraai en rustig overnachtingsplek met veel visvijvers voor de liefhebbers. Het visrestaurant is zeer aan te bevelen. 1 minpuntje, het uitrij-systeem verdient een verbetering. Arie en Baukje,

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Een zeer stil en rustig plekje op een stukje grasveld net voorbij de visserij. Heerlijke gerookte vis van eigen vangst. Geen enkele campervoorziening.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Arie en Baukje, woensdag 25 mei 2016. Afgelopen nacht hebben we hier gestaan. Een uitstekende overnachtingsplaats voor een nacht. Vlakbij een mooie zee en strand. Ik beoordeel deze stadscamping slechts met een 4 omdat ons bij aankomst was verteld dat de kosten 42 pools geld was en ik bij de afrekening plots 55 poolsgeld moest betalen. De sanitaire voorziening was heel erg slecht.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Maandag 23 mei 2016. Rustige plek op een openbare parkeerterrein nabij het restaurant. Stopplaats voor bussen die langdurig met draaiende motor staan te wachten op vertrek. De aangegeven stroom is bij navraag nooit aanwezig geweest. De WiFi mogelijkheden zijn zeer gering. Het restaurant zelf moeten we straks nog uitproberen. Voor nu en 5.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Een goede overnachtingsplaats, een 6, voor een bezoek aan de leuke stad Ribe.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Mooie omgeving. Prachtig loopgebied om het meer heen. In de middag en avond wel veel aanloop van baasjes die hun honden uitlaten. Verders goed kunnen slapen. Een plekje om te onthouden.