@Ariefrans
Lid van Campercontact sinds 2020
In 2015 deze plaats aangemeld bij Campercontact. In augustus 2019 weer eens geweest. Alles is nog hetzelfde, eenvoudig terrein met droogtoilet. Verder geen voorzieningen. De beheerster die de vorige keer brood bestelde voor ons was er nu niet. Maar nog steeds rustig terrein waarvan uit je zo loopt of fietst naar de Passage. Daar zijn ook enkele restaurants.
Wij waren hier 7 augustus. Wat een mooie en rustige plaats is dit. Je staat wel tamelijk dicht bij elkaar geparkeerd.
We hebben hier 3 en 6 augustus gestaan. Voldoende plaats alhoewel het 's avonds behoorlijk vol loopt. Van hier uit is het stadscentrum op 5 minuten fietsen. Daar zijn ook alle winkels. De omgeving is rustig.
Prima camperplaats! Wij waren er 4 en 5 augustus en er waren plaatsen voldoende. Rustige omgeving. De beheerster komt begin van de avond stageld ophalen en noteert dan desgewenst je broodbestelling. Die levert ze de volgende morgen af. Fijne service. Leuk fietsen in de omgeving.
Wij waren hier 7-8-18. Het is een eenvoudige camping, maar alles werkte naar behoren. Vriendelijke ontvangst en men is behulpzaam . Voor brood moet je 's morgens even naar de garage annex tankstation annex winkeltje net rechts aan de ACHTER uitgang van de camping .. inderdaad 150 meter weg zoals op de camping is aangegeven. In het dorp zelf is inderdaad niet veel actie, de boulangerie was dicht. En het zou kunnen dat hij nooit meer open gaat....
Deze plaats is inderdaad mooi en ook mooi gelegen. Zelf geen stroom nodig, maar jammer als dat er niet meer zou zijn. Neem wel oprijblokken mee, want de plaatsen zijn nogal schuin.
Kleine plaatsen, je camper moet niet al te groot zijn. De weg voor de plaats is onderdeel van de fietsroute (95 - 96 v.v.), dus je kan hier zo een tocht gaan beginnen. Centrum Enter met allerlei winkels is op korte afstand. De sociale controle is niet al te groot, plaats is daardoor wel rustig.
Goede camperplaats! Mooi landelijk gelegen. Fiets en wandelroutes vanaf de plaats. Alle gemelde voorzieningen zijn aanwezig en werkend. Goed bereikbaar. Stageld wordt opgehaald, verder geen ingewikkelde pasjes of slagboom. Zorg wel dat je horren goed zijn, de muggen etc. zijn hier ook vaste gast.
Waren hier 17-10-17 's middags. De 3 plaatsen zijn achteraan op de grote parkeerplaats. Op zich goede plaatsen, geen voorzieningen maar daarom ook gratis. Wij zagen midden op de dag al meerdere foute auto's en foute types. Kan me daarom wel indenken dat vorige beoordelaars 's avonds weggingen omdat dit niet zo prettig is.
Waren hier 1-10-17. Eerder in 2015. toen was het stortpunt nog in aanbouw, maar is nu klaar. Water innemen (betaald) /lozen/chemisch lozen kan goed. Betaling van de plaats kan alleen met biljetten en munt, dat werkt goed. Douche en afwaswater met key (borg). Plaats ligt dicht bij Nieuwpoort voor boodschappen/horeca en is een mooi vertrekpunt voor wandelingen of fietsen in de regio.
Eens met de vorige beoordelingen. Keurige camperplaats en vriendelijke ontvangst. Verbeterpuntje zou kunnen zijn een 2e douche en toiletunit aan de achterzijde. De exploitant heeft dit bv prima geregeld op hun camperplaats in Graz. Hier in Wenen was het s morgens nogal druk. Maar overeind blijft dat dit een prima camperplaats is.
Wij hebben hier gestaan en zijn erg tevreden over deze camperplaats. Alles in orde tot en met de broodjesservice aan toe. Merk graag op dat de elektriciteit inclusief prijs Euro 21 is.
Vriendelijke ontvangst. We kregen een plaats waar je rustig staat. Zou je uitzicht op oudere caravans niet prettig vinden, dan heb je hier pech. De prijs is laag maar tel er wel € 0,80 per douchemuntje bij op. Waar die 50 campers uit de opgave kunnen staan? Ik heb die ruimte niet gezien, vraag me af of dat klopt. Sanitair is ok. Broodjesservice was ook in bedrijf.
Er is officieel plaats voor 3 campers. Daarnaast is er een parkeerplaats voor het zwembad. Daar zou je kunnen staan, maar in het seizoen met badgasten waarschijnlijk minder gewenst. De plaats is aan de rand van het dorp, maar kort bij de doorgaande weg. Dus kans op verkeersgeluid. Vanuit Schleiden (op 1 km) veel wandel- en fietsmogelijkheden.
Wij waren hier 25-10-16. Een keurige camperplaats. Je hebt lekker de ruimte op de plaatsen. De hoorbaarheid van de weg is 's nachts minimaal, er is dan nauwelijks verkeer. Je betaalt van 13.00 tot 13.00 uur de andere dag. Kom je voor 13.00 uur aan, wil je Maastricht in en daarna overnachten dan ben je Euro 30 kwijt!...Dit is wel een verbeterpunt. Beetje plannen dus, dan is dit een prima plaats!
We waren hier 24-10-16. Tarief voor een nacht Euro 7 en als de camping open is Euro 15. De camping was al gesloten, alhoewel de borden vermeldden dat deze pas eind oktober zou dichtgaan...Maar je kunt er gewoon staan want de plaatsen zijn voor de campingtoegang. Alle voorzieningen waren keurig in orde!
Wij waren hier 21 oktober 2016. Een goede en rustige plaats. Betalen met pasmunt (bankkaart gaat niet). Tarief euro 8,00. Elektra aan de paal 0,8 kWh is euro 0,50. Die dag was er 1 elektrapaal kapot, geen idee of ze snel repareren. Bij de beheerdersruimte is wat informatiemateriaal over de omgeving, kan worden meegenomen.
Wij waren hier 8 en 9 oktober 2016. Mooi terrein met ruime plaatsen. Toilet en douche werkt met muntgeld. Alles werkte goed. Aanmelden moet je zelf doen, envelop met inschrijfbriefje en contant geld erbij gaat in de brievenbus. De bistro is dicht tot maart. De bakker op 700 meter bij de bouwmarkt is dichtbij. Ook zondag open! Lazen in eerdere beoordeling over verkeerslawaai, maar volgens ons niet erg.
Gebruikt als tussenstop overdag op 25-7-2016. 's Middags al zeker voor de helft bezet. Plaats ligt op enkele fietsminuten van La Pointe du Hourdel. Het kiezelstrand en uitzicht Somme baai is vlakbij. Plaats maakt rustige indruk. Ik zou er zeker durven overnachten.
Bezocht 4-8-2016, mooie plaats onder de kalkrotsen. Parking is ingedeeld in 2 delen, maar je staat overal met zicht op zee of de haven. Tarief is 6 Euro voor 24 uur. Het is de enige plaats in deze stad. Als de bakker niet op de plaats komt, loop je in 10 minuten naar het centrum met alle winkels en horeca. Leuke stad!
Bezocht 2-8-2016. Eenvoudige langgerekte parking, geen voorzieningen. Wel kun je aan de weg bij de kort bijgelegen camping gratis vuilwater storten en voor 4 Euro drinkwater innemen. Vanaf de camperplaats loop je binnen 5 minuten Richelieu in. Bakker en horeca zijn daar ook aanwezig.
Op 6-8-2016 bezocht. Terrein is oneffen en stoffig. Het is er erg vol. Op 1 hoek bouwhekken, daarachter enorm gat gegraven. Waarom? Geen fijn terrein om te staan, maar inderdaad dicht bij de Baai van Somme en dus mooi als je wilt fietsen, naar het strand of naar het stadje. Geen idee hoe het 's nachts is want wij verbleven op een camping even verderop.
In de week van 1 mei 2016 aantal malen deze plaats gezien. Wij stonden op de camping. Is altijd druk, vaak al met het middaguur weer bezet. Ligging is mooi, wel rekening houden met wat verkeerslawaai. En ook de disco dringt door met hun basdreun...niet hard maar onmiskenbaar tot uurtje of 3 - 4 's nachts. Moet je tegen kunnen.
De camping is prima. Je kunt kiezen uit een standaard of luxe kampeerplaats of een gewone camperopstelplaats halfverhard. Inderdaad dicht bij de stad. Veel mogelijkheid voor wandelen, fietsen etc. Reken op enig verkeerslawaai. In de buurt is een disco waar ze met de basdreun laten horen hoe lekker het feest op gang is. Daar moet je tegen kunnen, bij ons ging dat door tot zeker 03.00 - 04.00 uur.
Wij waren hier 25 december 2015. Er stonden op enkele plaatsen personenauto's. Geen campers aanwezig. Is verder redelijk rustige plaats. Ca. 4 km verwijderd van het stadscentrum. Inderdaad geen voorzieningen.
Gestaan 18+19-10-15 Plaatsen zijn goed, sanitair eenvoudig maar in orde. Alle water (ook waswater)betalen na omslachtige aankoop pasje. Betalingssysteem eerlijk, vast bedrag voor 1e 11 uur, daarna Euro 0,50 per uur via bankbiljetautomaat, bankkaart niet mogelijk. Waterstort en inname zijn geïmproviseerd mogelijk. Nieuw servicepunt in aanbouw, maar lijkt meerjarenplan. Rustige plaats. Ik kom terug.
Wij waren hier 5 augustus 2015. Allervriendelijkste mevrouw beheert vanuit haar woning het terrein. Er is een droogtoilet. Verder geen voorziening. De mevrouw bestelt op verzoek brood voor de volgende morgen. Zeer rustige plaats. Plaats ligt kort bij (900 mtr) Passage du Gois. Daar zijn ook enkele restaurants. De weg voor de plaats leidt naar het fietsroutenet.
We waren hier 4 augustus 2015. Mooie camperplaats. Alle winkels dichtbij. Betaling is alleen 's avonds nodig. De wateraansluiting (zie foto) vraagt een bijzondere adaptor. (ik had deze nog nooit zo gezien). Het toiletgebouwtje was redelijk schoon.
Wij waren hier 18 mei 2015. Prettige kleine camping. Bijzonder gelegen op de stadswal. Winkels in Langres op enkele minuten. Sanitaire voorzieningen ok! Doe de wandeling over de stadswallen! Mooi! Camperservice even verder op de stadsserviceplaats.
Wij waren hier 17 mei 2015. Met ca. 9 campers waren alle vakken vol. Het toiletgebouwtje is heel eenvoudig maar bruikbaar. Water staat op de kraan, elektra is helaas alleen voor schippers :( Als je alleen z o u staan is het wel wat eenzaam. Wandelen naar Langres is paar km, wandelen om Lac de Liez is heen en terug 26 km. Mooi meer! Water innemen/lozen kan op serviceplaats Langres, paar km verder.