@ArievanLeeuwen
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Op zich redelijke camping maar te duur. Het terrein is vrij rommelig en bijzondere indeling. We betaalden €30/nacht en dan ook nog betalen voor douchen ( 50 cent voor 2 minuten waarvan de eerste koud ).
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Echt mooie kleine camperplaats met vriendelijke ontvangst. Broodservice en eenvoudig maar goed sanitair ( douche en wc in een ruimte waar mensen ook nog gaan afwassen is niet ideaal ). Mooie omgeving, wel heuvelachtig. Het kan aan mijn stuurmanskunst liggen maar het oprijden is vrij lastig. Krappe bocht, omhoog op grind. We kwamen met een camper van 6,7 meter, dat ging net ( staat ook aangegeven, in dit geval dus echt zo )
Sitecode: 195435
Mooie camperplaats met mooie grote vlakke plekken. Er is ook redelijk sanitair ( hebben we niet gebruikt ). In de nacht rustig en leek ons veilig. In het dorp is niet veel te doen, viel ons wat tegen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij vonden het een topplek! Het is een eenvoudige kleine camping in zeer mooie omgeving. We hebben er 3 nachten gestaan, zeer rustig en prima douche. Ontvangst en afscheid erg vriendelijk en heerlijke broodjes van de bakker. Echt een aanrader!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
We zijn vaak op camping car park geweest, dit was voor ons een van de mindere. We waren gelukkig op tijd, daarom konden we nog een redelijke plek kiezen ( en hadden we een redelijke ruime plek ). Geheel is vrij rommelig. Waarom deze elke dag vol is? Voor ons een raadsel Dorp is de moeite niet waard, beetje vergane glorie
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Voor ons te massaal, te druk. Op zich is het nette camping waar alles goed geregeld is, maar je moet van dit soort campings houden ( als je voor rust komt, door rijden ). De omgeving is erg mooi, daarvoor zijn we 2 nachten gebleven. Wel aan de prijs, voor 2 personen en hond betaalden we in augustus €60,-/ nacht
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij vonden het een leuke camping. Niet echt afgebakende plekken, maar ruim genoeg. Het sanitair is inderdaad eenvoudig, maar voldoet. De eigenaar spreekt alleen Frans, maar we zijn er uit gekomen. Het dorp is klein maar leuk. Er lijkt een zwembad te zijn op de foto’s, is er niet
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Beetje chaotische doorgangscamping. Laag hangende takken bepalen de route, uitkijken dus. Het zwembadje lijkt schoon/fris in de morgen, aan het eind van de dag troebel en warm…. Prima camping om Nancy te bezoeken, mooie stad op 20 km fietsen
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Beetje rommelige camping. Wel grote plaatsen en vriendelijke ontvangst. Douche is ok, wc is wel erg klein. Het lijkt of je er kan zwemmen, dat is echter niet zo ( waterskibaan en luchtkussen voor €12,50/uur ). Prima voor een overnachting, wij zouden er niet voor langer heen gaan
Sitecode: 22015
Op zich leuke camping, bij aankomst werd inderdaad niet meer gezegd dan noodzakelijk. Camping op zich verder in orde, douche prima en mooi zwembad. In restaurant gegeten, was lekker voor redelijke prijs Ik zou niet weer voor de XL plek gaan, is groot maar staat een boom midden op, vreemd…. Mooie omgeving om te fietsen en aardig dorp