@ArievanLoopik
- Carado T338pro+
- 2000
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
De verharde CP is rustig gelegen dichtbij de snelstromende rivier. Jammer is dat de stroom zuil niet werkt en het watertappunt er ook niet vertrouwen wekkend uitziet. Die dus niet gebruikt.
Zelfs 1 ster is teveel. Schandalig dat hier geld voor gevraagd wordt. Onrustige nacht gegarandeerd door racende, gebruikende en dealende junks. Wat een aanfluiting.
2022
Een geweldige campercamping, mooi aangelegd, heerlijk rustig gelegen voor een schappelijke all-in prijs. Appelscha en 2 Nationale Parken op fietsafstand. Nu het weekend genietend doorgebracht en we komen zeker terug.
Ontvangst is vriendelijk met 2 eitjes voor het ontbijt. Rustige CP, prijs is nu 150 SEK, voor electra betaal je 50 SEK extra, verder alles inclusief. Prima overnachtingsplek.
2021
Fantastisch mooie camperplaats en camping. Heel vriendelijke eigenaren die met je meedenken en heel flexibel zijn. Dank dat we bij jullie te gast mochten zijn en komen zeker terug om opnieuw van de prachtige omgeving en rust te genieten.
Mooie camperlocatie met goed sanitair, prachtige omgeving en vriendelijke eigenaren. Toen wij een probleem met de camper hadden, schoot de kalme eigenaar direct te hulp: heel fijn! We komen zeker nog een keertje terug.
1 ster is nog teveel. € 8 betalen om wakker gehouden te worden door dealende en racende junks. Wij komen hier nooit meer.