@ArievanWingerden
- Caron Sunlight T68a
- 2020
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Een heerlijke plek,ontzettend aardige eigenaars. Sanitair ontzettend schoon en jw kan ook bier, wijn en honing kopen. Leuk tw fietsen naar Rothenburg ob Tauber. Wij waren zonder reservering maar advies is wel doen . Voor jezelf en eigenaar handig
September 2026
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Prima plek, met gebruik van wc bij kabelbaan. Leuke omgeving. Wel oppassen als je wilt lozen en je komt van de camperplek dan rijdt je zo met onderkant over straat. Beter achteruit erin nadat je van camperplaats komt.
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Mooie camping in mooie omgeving. Fietsen en wandelen in ee mooie heuvelachtige omgeving. Zeer vriendelijke eigenaars, biertje bij aankomst en heerlijk likeurtje na het eten in het restaurant. Net de kers op de taart. Schoon sanitair en prima douches
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 196390
Prima plek op gras tegen met uitzicht op kasteel en in wijngaard. Keurig toilet en douche en heerlijke Riesling.
Begin september gestaan, ontzettend vriendelijke eigenaars. prima plek en goede voorzieningen. Heerlijk kaasje en worst bij aankomst en je kan ook koffie pakken. Met de bus naar Zagreb, prima te doen.
Een top camperplaats, schoon, prima douches , schaduwdoek, ontzettend vriendelijke eigenaars. Drankje bij aankomst, espresso in avond en ochtend en voor liefhebbers ook een raki s'avonds. Ruime plekken, 2 goede wasmachines en vlakbij centrum. En dat voor 15 Euro per nacht. Aanrader!!
Ons advies is doe het alleen met buscamper. De weg is heel smal, en slecht en met tegenligger kan je aardig in de problemen komen of je slipt weg op het grind. Toen we aankwamen was hij vol helaas. De eigenaars waren ontzettend vriendelijk,hebben nog gekeken maar we waren met 3 campers. Er was wel prachtige wildkampeerplek waar we uiteindelijk nacht gestaan hebben. En met Ebike naar Skopje, slaat echt nergens op.
Dit is geen camper plek meer.