@Ariramhan
31/3-26. Still a construction site. No parking available.
Aangekomen op 31-3-26. Geen camperparkeerplaats "direct aan de jachthaven". Overal boten, ondanks dat de app aangaf dat er camperparkeerplaatsen beschikbaar waren. Alleen een hellende parkeerplaats was beschikbaar. Als je camperparkeerplaatsen/tussenstops adverteert, zorg er dan voor dat dit ook daadwerkelijk beschikbaar is. Niet goed. We zijn in plaats daarvan naar Lysekil gereden.
NB!! Vroeger was er een verbod voor campers van 1/6 tot 15/8, maar de stad heeft dit verlengd tot 16/9. Als u buiten de periode van 1/6 tot 16/9 komt, is dit een vijfsterren GRATIS PARKEERPLAATS. Echt een goede locatie om Smögen te bezoeken. Toilet en douche zijn op 50 meter loopafstand. Smögen Bryggan op 100 meter.
Eerste week van augustus -25. Vriendelijke ontvangst. Niet geboekt. Geen probleem. Echt fijne plaatsen. Schoon en rustig. 's Nachts afgesloten met een hek. Strand op slechts 5 minuten fietsen. Een echte aanrader.
Eind juli -25. Twee nachten verbleven. Mooi strand, gezellig stadje. Kom in de zomer niet later dan 17:00 uur aan. Uitchecken is om 10:00 uur. Alles is eersteklas, behalve dat de plaatsen een meter breder hadden mogen zijn. Maar we begrijpen wel waarom, veel kampeerders in de zomer. Goede serviceplaats bij de uitgang. Een echte aanrader.
Eind juli -25. Absoluut perfecte parkeerplaats voor zelfvoorzienende campers. Afgesloten en veilig. Rustige en stille omgeving. Twee nachten verbleven. Bel even van tevoren voor aankomst. De manager is erg aardig en heeft zijn kantoor naast de deur. Je krijgt je eigen sleutel voor de poort. Vrij vlakke parkeerplaats.
Laatste week van 25 juli. Zwarte en grijze lozing. Drinkwater beschikbaar. Toiletten beschikbaar. Vuilnisbakken beschikbaar. Wasserette beschikbaar. Perfecte parkeergelegenheid voor een bezoek aan GBZ. Een erg leuke plek om 's avonds te zwemmen via de promenade van de jachthaven. Maar... houd er rekening mee dat er naast de parkeerplaats wordt gebouwd. Veel stof doordeweeks. Ik raad aan om je bezoek in het weekend te plannen, wanneer er geen werkzaamheden zijn.
3e week van juli - 25. 5-sterrenparkeerplaats. De 8m-plaatsen bevinden zich laag op het parkeerterrein met uitzicht op de jachthaven. De plaatsen links, richting de havenpoort, bieden toegang tot een waterkraan met slang. De kraan bevindt zich in de heg richting de parkeerplaats. Half beschaduwd.
Medio juli - 25. Deze plek is erg uitnodigend. Vriendelijke ontvangst met een glimlach. Schone plaatsen en serviceplaats. De poort gaat 's nachts dicht en we voelden ons erg veilig. Een derde van de plaatsen is halfschaduwrijk. Aan de linkerkant is er ook water. ++ Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van de wasserette op het terrein.
Eerste week van 25 juli. Niets af te trekken. We hadden een mooie, ruime plek. Water direct op de plek. Schone en fijne faciliteiten. Een korte wandeling naar de ledigingsservice. Een geweldig veilig gevoel. Iedereen was blij op de camping. We komen zeker terug. Tip: neem al je boodschappen mee voordat je naar binnen gaat. Er is een lange weg naar de markt. Grote camping. Wij verbleven in steegje M.
Tweede week van 25 juli. Lloret de Mar is een feeststad voor jongeren. Eén ster minder vanwege de afstand tot het strand. Maar Platja de sa Boadella is de afstand meer dan waard. Verder was alles in orde. Schoon, papier en zeep bij de faciliteiten. Water bij elke vierde plaats. Maar dit is een grote camping met veel te doen. Desondanks hebben we heerlijk geslapen op onze plaats #34. Zouden waarschijnlijk terugkomen als we in de toekomst in de buurt zijn.
Het strand is mooier dan op de foto. Het is een heel mooi strand. Dus als je van het strand houdt, is dit dé plek. De eerste week van juli zijn er vooral Italianen. Het is een plek waar je langer dan een paar dagen blijft. Wij bleven er maar één omdat we al plannen hadden gemaakt. Anders waren we er nog een paar dagen gebleven.
Dit is een verborgen pareltje. De eerste week van juli en slechts een paar kampeerders. We mochten onze eigen plek kiezen. Hartelijke ontvangst en informatie van de eigenaar. Deze accommodatie is oud en heeft een bijzondere energie. Schoon en veilig kamperen midden op de Amalfikust. Stil. Scooterverhuur is slechts 100 meter ten zuiden van de ingang. A&B Coast Rent, snel en gemakkelijk. Met een scooter bereik je in één dag een duik in Minori, Amalfi en Positano. Absoluut een schitterende rit. Probeer Leonardo's Pizza.
Eind juni -25. Alles op de camping zelf is top. Vriendelijke ontvangst en we kregen alle informatie over de omgeving zonder te vragen. De beheerder is duidelijk al een tijdje actief en weet wat belangrijk is voor reizigers. Veilig en schoon. Mooi strand met avondzon. Er is een weg en spoor, maar dat vonden we niet storend.
Juni -25. Strandparkeerplaats zonder servicepunten. De nachtmanager laat je overnachten voor € 5 contant. Hij woont ook ter plaatse in het seizoen. Aardige man. Veilig. De poort sluit om 19:30 uur. In de zomer staat het terrein vanaf de ochtend snel vol met auto's. Maar je hebt het strand voor jezelf wanneer de poort sluit. Perfect voor een tussenstop direct aan het strand. Prachtige zonsondergang boven de Adriatische Oceaan. Parkeer recht tegenover het strand. Anders laat de manager je overstappen.