@Ariramhan
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 197918
We verbleven er half juni, bij -25 graden. Een fijne en rustige overnachting.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een nieuwe locatie toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden
Parking Strandbad HemmingenEen locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
We verbleven er van week 33 tot en met 26. We komen altijd terug naar Fotö. Dit jaar zijn caravans er blijkbaar ook toegestaan, dus het is geen camperplaats meer. De caravans lijken van lokale bewoners te zijn, dus ze staan niet op de website met beschikbare plaatsen. We geven altijd de voorkeur aan plaatsen 39-43. Plaatsen 42 en 43 hebben naast elektriciteit ook een waterslang. Fotö heeft alleen een café. Vergeet niet om boodschappen in te slaan, want de dichtstbijzijnde winkel is op het eiland Hönö. De parkeerkosten zijn geldig tot 12:00 uur de volgende dag.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Verblijf van week 32 tot en met 26. Eerste rij, directe toegang tot het terras met windscherm. De faciliteiten waren de hele dag door schoon. De veerboot naar Hönö is gratis. Het eiland is als een microgemeenschap met alles wat je nodig hebt. Zeker een bezoek waard.
April 2026
Sitecode: 19069
We verbleven er begin april (2026). Houd er rekening mee dat er twee enorme windmolens pal boven de staanplaats staan. Als je niet gewend bent aan het lawaai dat deze maken, zul je niet blij zijn met dit constante achtergrondgeluid. We zijn na één nacht vertrokken. Verder heeft de camping alles wat je van een camperplaats mag verwachten.
Maart 2026
31/3-26. Still a construction site. No parking available.
Aangekomen op 31-3-26. Geen camperparkeerplaats "direct aan de jachthaven". Overal boten, ondanks dat de app aangaf dat er camperparkeerplaatsen beschikbaar waren. Alleen een hellende parkeerplaats was beschikbaar. Als je camperparkeerplaatsen/tussenstops adverteert, zorg er dan voor dat dit ook daadwerkelijk beschikbaar is. Niet goed. We zijn in plaats daarvan naar Lysekil gereden.
NB!! Vroeger was er een verbod voor campers van 1/6 tot 15/8, maar de stad heeft dit verlengd tot 16/9. Als u buiten de periode van 1/6 tot 16/9 komt, is dit een vijfsterren GRATIS PARKEERPLAATS. Echt een goede locatie om Smögen te bezoeken. Toilet en douche zijn op 50 meter loopafstand. Smögen Bryggan op 100 meter.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden