@ArisHardeman
- 2010
Sitecode: 81994
Inderdaad heel mooie en schone plek. Toilet en douche is super. Entree met automaat is wat gepuzzel.
Sitecode: 20398
Mooi gelegen, rustige camping. Slechts 2 verharde plaatsen voor campers, daarbuiten wat zompige kleigrond. 's Avonds wel een zaklamp meenemen, want verlichting is er nauwelijks.
Kleinschalige SVR+camping. Sanitair keurig. Overige voorzieningen basic, maar voldoende. Vriendelijke eigenaresse. Alleen contante betaling.
Op zichzelf een leuke plek midden in de stad. Winkels en horeca op loopafstand. Toiletten niet open (nog steeds niet). Betalen middels de codes werkte niet, contant in een envelop ook niet, want het busje, waar de envelop in moet, zat propvol!!! Als er iets meer aandacht aan de plek besteed zou worden ( toiletten, betere/werkende betaalmethode), zou er een ster bij kunnen . Nu is de prijs (€22.-) te hoog voor het gebodene.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Rustige plaatsen aan het water. Goede lunchroom/warme bakker naast de plaatsen. Prijs is hoog (SEK 290/ €27.-) voor het gebodene. Prijs is inclusief stroom, maar geen douche, grijs waterlozing en cassette toilet lediging.
2023
Rustige camping, vrij veel seizoensplaatsen. Toiletgebouw prima, maar schoonmaak zou wel wat beter kunnen, evenals vuilafvoer. Het terrein kan wel een flinke onderhoudsbeurt gebruiken (straatwerk, snoeien). Supermarkt om de hoek, evenals eetgelegenheden in het dorp. Goede uitvalsbasis voor fietstochten.
2022
Prima camping, sanitair wel wat gedateerd,maar erg schoon en compleet (papier,zeep etc.). Vriendelijke ontvangst. ACSI prijs is DK 159.50 per nacht (incl. 2 personen), maar er komt nog wel €4,50 per nacht milieutoeslag bij! Voor 2 nachten betaalden wij dus plm. €55,-
Als je niet aan veel luxe hecht is dit een prima camping. Alles, wat je nodig hebt is er. Eind augustus betaalden we €66.- voor 3 nachten en dat is inkl. douches, water lozen, toilet legen en Wifi.
Vlgs. mij is dit geen officiële CP meer. Het toilet is gesloten, water en stroom zijn niet meer beschikbaar. Gewoon een verharde parkeerplaats achter schuren en naast een sportveld. Er staat ook geen enkele verwijzing aangegeven.