@ArjanNijssen
Casettereiniger werkte helaas niet.
Sitecode: 19788
Mooie camperplek met prachtig uitzicht. Leuke tuinen, speel gelegenheid en bankjes om van het uiticht te genieten. Stroom is 3x aanwezig te gebruiken met 50ct munten (voor 1 kWh). Erg rustig toen wij er waren, maar gezien het grote aantal parkeerplaatsen kan ik me voorstellen dat het wel eens drukker is. Zoals eerder vermeld is de plek nu gratis.

Prima plek, vriendelijke beheerder, koud bier en strand zijn de pluspunten. Zeker een aanrader.
Sitecode: 12019
Erg druk op cp. Receptie ging niet zoals vermeld om 15.00u maar om 15.30u open, maar de beheerder spreekt nauwelijks Engels. Wij zijn weer vertrokken. Ons inziens geen prettige plaats.
Parking aan de zee. Was er erg winderig toen we er waren vandaar dat we niet heel goed geslapen hebben. Prima voor een strandbezoek. Verder geen voorzieningen.
Onverharde perkeerplaats bij historische gebouwen, beperkte voorzieningen (water/ geen dump). Schitterend uitzicht over de zee/rotsen. Wel stond er een flinke wind toen we er waren en dat merk je duidelijk aangezien er geen beschutting is. De weg erheen is matig, maar dat geld voor veel lokale wegen in Portugal. Al met al toch zeker een aanrader.
Grote onverharde parkeerplaats dicht bij het strand. Stroom aansluitingen op een paar plaatsen waarop de airco het prima heeft gedaan. Bij het zoeken van een plaats rekening houden met de wind ivm het opwaaiende zand.
Leuke kleine camping met vriendelijke beheerder. Dichtbij veel bezienswaardigheden en ook op de camping zelf is het prima vertoeven. Hebben hier 2 nachten gestaan en komen zeker nog eens terug.
Mooie plek die op GPS goed te vinden is. Leuk aangeklede camperplek met vriendelijke (BE/NL)beheerders zwem-vijver etc.. Wij betaalden voor 1 nacht met stroom + 2 kinderen 15 euro (beoordeling had hoger geweest als de prijs iets lager was geweest). Toch zeker een aanrader!
Vriendelijke eigenaar, leuke kleine camping op geringe afstand van Stonehenge. Helaas slecht aangegeven vanaf stonehenge, dus even zoeken.
Mooie plaats om een paar dagen te staan, erg rustig en dicht bij het dorp waar vele restaurants zijn. Rond de plaats staan appelbomen en er lopen kippen, katten en een hond los rond. Ook de gondel is dichtbij. Kortom, wij komen hier zeker nog eens terug! De betaling dien je zelf te gaan doen door de boerderij binnen te gaan.
Praktische overnachtingsplaats voor 0 euro, stroom 1 euro per 12 uur en water + dump aanwezig. De langsliggende weg zorgt voor redelijk wat overlast, maar zoals eerder gezegd dat is in de avond/nacht minimaal. Hebben hier goed geslapen. Tegenover is een speeltuin voor de kinderen.
Mooie plek,prachtig uitzicht en erg rustig. Ongelofelijk dat je hier voor 0 euro kunt staan, met stroom, water en afval/dump. Wij hebben het kasteel ook bezocht (voor 0 euro). Verder ligt er dichtbij een speeltuintje en kun je er wandelen naar een botanische tuin. Grote campers kunnen problemen hebben met de toegangsweg die soms erg smal en steil is (onze camper is 6 meter en dat ging goed)
Wij zijn hier op 26-5-2011 geweest. Hebben op de drukke parkeerplaats naast het officiele Campergedeelte gestaan. Geen problemen ondervonden, stad prima te bezichtigen vanaf deze plek (5 minuten lopen).