@Arjan_Obeek
- Knaus
- Buscamper
Prima plek om te overnachten op weg naar het zuiden. Zo weer op de A10. Warme bakker op loopafstand.
We stonden vandaag, 12 mei, voor een dichte deur. Hij gaat 16 mei pas open
Fijne plek om te verblijven. Ruimte, er kan veel en vriendelijke beheerders. Wc, douche en afwas. Prima voor een bezoek aan Napels en Pompeï. De beheerders brengen je naar de trein en halen je weer op.
Er staat hier (nog steeds) dat ie pas op 11 mei open gaat. Klopt niet, hij is al open sinds 16 april. Zie verder de andere reacties, met name over het soort camping
We stonden vandaag voor een dichte deur. Hij gaat pas 24 mei open.
Sitecode: 20129
Vervallen camping met vooral seizoensplaatsen. Wel wc's en douches maar vraag niet hoe. En zo op het strand. Voelde unheimisch.
Prima camping. Sanitaire voorzieningen goed. Met cafe. En bus 12 naar het centrum.
Sitecode: 20305
Wat een geweldige plek. Uitzicht en rust. Staan hier in ons eentje. Begrijpelijkerwijs alleen sanitaire voorzieningen geopend. Betaalden slecht €20 Is het meer dan waard.
Voor een camperplaats prima. Zelfs toilet in de buurt: brug over, rechtsaf langs het water, op de parkeerplaats bevindt. zich een openbaar toilet.
Rustige en gemoedelijke camping. Ideaal gelegen om Weimar te bezoeken (3km fietsen langs de Ilm). In dorpje met bakker. Behulpzame eigenaren. Heerlijk in het groen. Eenvoudig maar schoon sanitair.
Toen wij hier waren was het er heerlijk rustig, niet zoals op de foto. Landelijk gelegen, prachtig uitzicht. Veel ruimte. Nieuw sanitair. Zwemmeertje op wandelafstand.