@Arjen-57
voor t dichte hek gestaan. nummer van de receptie gebeld, niemand nam de telefoon op. Gelukkig was de eigenaar van de camping ernaast aanwezig, voor ons heeft hij zijn eigen camping open gedaan, Aqua-camp: een hele camping voor onszelf en een heerlijke maaltijd gemaakt. fantastisch deze camping staat niet bij Campercontact
goede camping, alle voorzieningen zijn in orde. restaurant op de camping nog niet open, maar in de buurt zijn verschillende andere restaurants. Bij de entree en vlak aan zee zijn enkele plaatsen geschikt voor grotere campers. Veel lage bomen en stuiken op de rest van de camping
4 en 5-5-25 twee nachten op deze camping geweest. camping is gewoon open, maar in de receptie is alleen af en toe in de ochtend aanwezig. alle voorzieningen zijn in orde. restaurant is open vanaf 5-5, tot 16.00 uur
hele leuke en goede camping. Alle voorzieningen in orde. restaurant heel erg goed met goede bediening. dorpje op loopafstand, met veel horeca.
is gesloten tot april
fijne camping in mooi natuurgebied, ruime plekken met mooi uitzicht. weg er naartoe deels onverhard, maar goed te doen, wel hobbelig. verzorgt sanitair, alles aanwezig. douches keurig, maar douchestraal is matig, temperatuur wel oké. eigenaren spreken wat Engels en Duits.
hele fijne camping, sanitair helemaal in orde, alles is aanwezig. zo’n fijne douche ben ik nog niet vaak tegengekomen. wasmachine aan wezig, deze is vrij te gebruiken. langs de rand van de camping staan veel nieuwe struiken en bomen. appels en walnoten mochten we plukken. de prijs is €20,— per dag.
goede camping, wat oud maar schoon sanitair, hele fijne douche goed warm water zonder muntjes of aftel mechanisme, aardige eigenaar. op fietsafstand van Coevorden.