@ArjenHijman
Microcamping nog geheel in opbouw. Wel elektriciteit dmv een haspel. Geen drinkbaar water, wel een toilet. Volgend seizoen moet alles klaar zijn met elektra op alle plaatsen, water en douche. Mooi gesitueerd tussen de wijnranken.
Sitecode: 19622
Grote camping direct aan het Lipnomeer. Wij stonden op plek direct aan het water... prachtig. Keurig sanitair. Jammer van de drukke weg die direct langs de camping loopt met in het weekend dat wij er waren honderden motoren. Flink aan de prijs met €84 voor 2 nachten camper en 2 personen + hond.
Sitecode: 20209
Prima camping voor een paar nachtjes. Ruime plaatsen, trekkers gedeelte voldoet prima. Achterste gedeelte, waar vooral vaste plaatsen zijn oogt wat verpauperd. Maar daar heb je absoluut geen last van. Mooie wandelingen direct vanaf de camping. Supermarkten op 5 km, prima te doen op de fiets. Goed sanitair, heerlijke douche.
Wat een grappige camping. Heel ongedwongen sfeer. Bijzonder aardige eigenaar. Beantwoord mail in (google-translate) Nederlands. Leuke recreatie plas met eigen strandje/veldje. Sanitair is oud maar schoon. Douche munt is duur en het watersysteem in de douche lijkt uit de jaren 50 van de vorige eeuw. Water wel heerlijk warm.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wat een fijne plek en wat een lieve mensen. Ruime plaatsen en keurig sanitair. Lekker eten in de multifunctionele ruimte waar alles gebeurt... oftewel het hart van de camping. Dit jaar 2x geweest en gaan volgend jaar zeker weer een keer voor een paar dagen langs.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Vooral de ligging ten opzichte van Rocamadour is perfect. 900 meter lopen en je bent er. Camping er basic, sanitair is matig. Receptiepersoneel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Als het paradijs zou bestaan zou dit in de buurt moeten komen! wat een idyllische plek "in de tuin" bij Rene en Rudolf. Wat een lieve gastheren!
Wat een plek!!! En wat een fijne eigenaren (en familie)! Dit is weer zo'n plek waar wij zeker terug gaan komen!
Prima camping in mooie omgeving! Ruime, veelal schaduwrijke plekken. Bijzonder vriendelijk personeel. Sanitair voldoet! direct aan watertje, jammer dat je er nergens in kan voor verkoeling.