@Arjenconny
Alsof je in Frankrijk ben. Super locatie. Wij komen zeker nog een keertje terug.
Sitecode: 196635
Doorgereden, veredeld grasveld waar je heel veel campers naast elkaar kan zetten.
we zijn toch maar doorgereden omdat het ons niet duidelijk was of je hier Überhaupt kon overnachten. we zagen de speelweide en een overkapping met lichtjes er stond nergens iets aangegeven waar je moest inchecken dus onduidelijk. dan maar naar de volgende camping. gemiste kansen.
Camping zoals het bedoelt is. mooie plekken o.a. aan het beekje. schoon sanitair gebouw, heerlijk zwembad. Bar en snackbar. speeltoestellen en fitness toestellen. Fietsen naar Dieppe goed te doen. Sportfiets of E-bike. Dieppe is een mooie gezellige stad.
Dit is geen Camping. Meer een veredelde parkeerplaats op gras, met als je reserveert een ruime plek. Er is een vrij nieuw sanitair gebouw waardoor het oogt dat het netjes is. Wij betaalde voor 1 nacht met 2 pers het bedrag van 25,80. er zijn op toiletten en douches na totaal geen faciliteiten. Eigenaar hoort de kassa rinkelen. Wij rijden de volgende keer verder.
mooie camping aan het water , je bent vrij om voor oost of west te kiezen. oost is bij het water. aardige beheerder. mooie plaatsen. prachtige route naar Aarhus. dat alleen al is de moeite waard om te fietsen of te lopen.
wij zijn doorgereden. aanfluiting je staat gewoon op het erf. voor alleen overnachting en daarna doorrijden lijkt me prima. maar om daar een paar dagen te vertoeven , nou nee
het enige fijne aan deze “camping” is dat je tussen de fruitbomen staat, op half uurtje lopen naar het centrum,kan iets moois worden. Eigenaar aangeraden om prijzen aan te passen aangezien sanitair niet klaar is. De rest trouwens ook niet.